![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 16.12.2008.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ProcesorCore2Duo T5750 (2.0 GHz)LCD15.4"HDD320 GBRAM Memorija4096MBGrafička kartaAti Radeon®HD3470 256MBOptički UređajDVD-RWWireless802.11a/b/gMrežna karta10/100/1000 Gigabit LanModemV.92 56k Fax ModemZvučna kartaIntegrisanaFire WireNeCard Reader6-u-1 čitač kartica (SD/MMC/MS/MS Pro/XD/Smart)BluetoothBluetooth IntegrisanUSB4 x USB 2.0Audi out1 StereoMikrofonStereo HDMINeWeb CameraWebCam 1.3MPxBaterija6-ćelijska baterijaVGA izlazAnalogni VGAOperativni sistemFree DOSEkstraPoklon TorbaGarancija2 godineBojasivo-crna
TOSHIBA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
Ako sam išta shvatio, ovaj prvi bućkuriš od specifikacija je Asus?
![]() Što se izbora laptopa tiče, odluka zavisi od toga za koju namjenu će ti služiti. Ako želiš da igraš igre i potrebna ti je (određena) grafička snaga, Asus je bolji izbor jer je Radeon HD3470 višestruko jači od integrisane 4500MHD. Integrisano rešenje je bolji izbor po pitanju zagrijavanja laptopa i trajanja baterije, ako su ti to primarne stvari, izbor je jednostavan. Asus ima i jači procesor i veći hard disk od Tošibe. Takođe posjeduje 4 USB slota, što je vrlo korisno, kao i dvogodišnju garanciju. Ove zadnje dvije stvari nisi naveo kod Tošibe. Tošiba je estetski ljepša, nešto je bolje izrađena i posjeduje brendirane Harman Kardon zvučnike, ako ti to znači. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dimo na korisnoj poruci: | ||
ivan bg (21.12.2008) |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 27.1.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]()
Toshibe za naše tržište takodje imaju 2 godine garancije, što je slučaj i sa ovom A300-1MM. Osim što je neuporedivo "lepša" (znam, znam, ukusi su različiti još od starog Rima, ali proizvodi Toshibini svidjaju se svima), dobiješ i Vistu (ako ti to nešto znači), ali opet, Asus ima dedicated grafičku, a toshiba integrisanu. Obzirom da mi je Asus bljak, a ne volim integrisana rešanja za kućnu upotrebu, u ovom slučaju savetovao bih ti da pogledaš model A300-1MT.
Naravno, ovo je moje lično mišljenje, i nije podložno napadima ostalih članova foruma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
ATI 3470 (Asus F5SL) | Rammstein | Prenosni računari | 9 | 14.12.2008 1:00 |
Toshiba A300 series, Aolynk i TP-LINK TL-WR340G | xyxyxyxy | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 26.11.2008 0:23 |
Toshiba A300 series, FEATHER TOUCH BUTTONS, help | xyxyxyxy | Prenosni računari | 0 | 16.10.2008 18:34 |
DFI Infinity NF570-M2/G vs ASUS M2N-E or other ??? | zokocx | Osnovne komponente | 18 | 4.10.2007 23:57 |