![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa. Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli! |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#603 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 95 puta na 60 poruka
|
![]()
Meni je iskreno zao sto vise ne citam. Poceo sam mozda od '98 taj neki period i mislim da sam do 2008 citao skoro svaki br, onda kasnije sam se prebacio na online googlovanje i batalio sam casopis dok sada recimo Forum obozavam. Pregrst pametnih ljudi, korisnih informacija itd. Nije kao casopis, naravno da ne moze da se meri ali eto, nije losa kompenzacija ..
![]() Mozda budem krenuo opet da kupujem casopis, ce da vidimo ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Novi član
Član od: 12.7.2020.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 3 puta na jednoj poruci
|
![]()
Od oktobra 1996te...zahvaljujuci opisu legendarnog Quake-a
![]() Svi brojevi se uredno cuvaju od tada |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku hanneman na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#605 |
Novi član
|
![]()
Prvi broj SK-a sam kupio davnog septembra 1995, dakle 9/95. Od drugara sam tih godina nabavio i par starijih brojeva iz '93 - '95. I naravno nezaobilazni Svet Igara koji je tada izlazio kao zasebno specilano izdanje SK-a. Imao sam u posedu poslednja dva izdanja (13 i 14). Inace, od '92 vlasnik C-64 a od '96 presao na PC 486.
![]() Na zalost, cela arhiva mi je propala u poplavi 2014. tako da sad imam samo brojeve od sredine 2014 na ovamo. Srecom postoji online arhiva, ali nije to to. Papirno izdanje je nekako i dalje prava stvar ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku freeman81yu na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#606 |
Član
Član od: 19.6.2020.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ajd da izglasamo najbolju 6600GT karticu | Erdeljan Boris | Grafika | 60 | 18.6.2011 15:32 |
Svet kompjutera 3/2006 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 76 | 27.11.2006 0:54 |