![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 927
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Imam mladejg (:d:d ja napisao starijeg) brata i zajednicki nam je komp (bar jos neko vreme nadam se), uglavnom igramo slicne igrice ali dovoljno se razlikujemo da on neigra FRP i RPG a ja Sportske i Football Manager .... dok FPS i RTS su nam zajednicke.
I tako igra on jednom FIFU 08 sa svojim omiljenim timom Arsenalom (za koga i navijamo) protiv Lyon-a na jedan nivo teze od najlakse ...i komp mu uglavi iz jednog pokusaja gol a on celo vreme napada i tako napada nikako gol i ja mu pocnem spustati "E komp ti dao gol a ti se mucis , to znaci da nam je jos jak , vidis Jedno jezgro kontrolise ceo neprijateljski tim, drugo sudije a posto kazes da tom golmanu nikako nemozes da das gol njega kontrolise i vrsi proracune najaci hardver pa Graficka nemas sanse jos je malo overklokuvan pa zato je tako agresivan" i on se muci napada celo drugo poluvreme na razne nacine i cake i ja opet "Ne vredi ti ni jedna caka vise jer imamo puno memorije a ona sve pamti svaku tvoju caku zato je odbrana provali jos dok ti pocnes da napadas te cake su radile dok si jos poceo da igras fifu 08 a sada je vec istroseno , eee komp bolji i pametniji od tebe (ovo ko se razume u kompjutere znaci isto ko da sam mu reako gluplji si od totalno glupe masine , jer komp je samo glupa masina nista vise) ..." i ja tako nastavim jos da navijam za komp i on izgubi ![]() Voleo bih da ako vam nije tesko da napisete i vi kako nekog smarate (ali ne ono bezveze daj, bezi, smaras idi itd....) nego bas na neke fore ko moja ... Aaaaaaaa vec sam 2xgodine na forumu i jedna dan a juce za rodjenda sam zamalo dobio ban ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: zokocx (9.4.2008 u 10:57) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Heh, dok sam bio u srednjij, nas četvorica drugova smo igrali pes. Igrali 2 na dva (po ekipama mislim), i dogovor je bio, da može sve da se radi, da se urla i viče, al da ne smije da se protivnik fizički udara i da staje ispred monitora....
Možete misliti zašto su izmišljena ovakva pravila i šta se sve dešavalo ![]() ![]() ![]() Naročito, sobica u kojoj smo igrali je veoma mala, a za vratima vazdušna puška... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Ja obozavam da zezam tatu dok igra Zumu.
![]() On tu igru igra neprekidno vec 3-4 godine. A uspeo je da je predje tek pre godinu dana. A do tada sam ga zezao: 'Igras tu Zumu vec 2 godine i jos je nisi presao, ma strasno, nemas pojma...' Ili krenem da se ispred njega gubim, u ritmu one blesave muzike iz igre. ![]() I onda se on na kraju iznevira i ustaje od kompjutera. A to mi je i cilj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 927
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]() Citat:
I jos kako sam zezao brata dok je igrao FIFA MANAGER 08 ( a i sad igra li nesto mu se baguje igra sa novim patchom , bez razloga sto drugima radi ok , thanks god).... Igra on ja kazem sta ucis ekonomiju (inace ide srednju tehnicku smer visoko gradnja) , on "ne" , a to je onaj malware od 4GB sot zauzima komp i generise manje malware (saved gamemove ) od par stotinak MB, sto igras to komp je celi u leru nema tamo ni 3d grafike a ko zna dali radi na DULA CORU znaci trecina kompa radi leru igraj ste bolje , glupa je to igra stalno isto.... on pocne " MA tvoj glupi Neverwinter nights , Titan Quest, Diablo ubijao si tog Diabla 1000 x puta a sada to isto radis ali na TQ .... pa nije to isto ja nemogu da sacuvam pre nego ubijem bosa moram da se mucim malo da do djem do njega i da g ubijem dok ti sacuvas pre utakmice i ako izgubis odmah load i promenis tamo neke slajdere jednog igraca za drugog i posle quick game i ako je izgubljena onda opet ... secaj se kad si psovao kad na 07 nisi a i sada 08 da pobedis Chelsea-i , morao si da pobedis sa 100x gorim timom ... i posle pizdeo ko lood" inace svi su ovde koji igraju FIFAM morali da pobedjuju Chelsea bilo kako ... ili bar jedva nereseno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Jednog druga stalno zezali nesto na racun majke, a prestali bi da se on ne bi mnogo nervirao. Tako igramo mi, jednom prilikom, PES2 na Sony PS i u zaru igre jedan Nemac (nadimak) dobaci:
-Sta ti radi keva?! A ovaj hitro bez razmisljanja, ne okrecuci se (u toku je bila opasna akcija) kaze: -Pusi k****! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 19.1.2009.
Zahvalnice: 360
Zahvaljeno 445 puta na 210 poruka
|
![]()
jel zna neko kako da skinem brata sa xbox-a,stalno igra gta igrice
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 19.1.2007.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 86 puta na 63 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 19.1.2007.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 86 puta na 63 poruka
|
![]()
GTA pise malim slovima pa sam ja pretpostavio da nije neki fan igre tj. da bi on igrao nesto drugo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako se zvala prva igra koju ste obrnuli? | DJ_MY_SOUL | O igrama uopšte | 113 | 4.7.2017 9:41 |
Objavljena nova igra - zna li neko kako se zove? | LoneWolf | Simulacije vožnje | 4 | 11.8.2007 20:37 |
Da li je moguce uraditi "MAKAZICE" u FIFA 06!!?? (i kako?) | polarnimeda | Sportske simulacije | 11 | 1.2.2007 11:08 |
Kada je kraj?? Kako Znati??? (CD/DVD rezaci) | VeNoM | Kvarovi | 19 | 28.12.2005 0:48 |