Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > Brbljaonica

Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!)
(Pravila pisanja: kliknite ovde.)

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 9.4.2008, 10:36   #1
zokocx
Starosedelac

Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 927
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
Talking Kako ja brata smaram kada igra FIFA 08

Imam mladejg (:d:d ja napisao starijeg) brata i zajednicki nam je komp (bar jos neko vreme nadam se), uglavnom igramo slicne igrice ali dovoljno se razlikujemo da on neigra FRP i RPG a ja Sportske i Football Manager .... dok FPS i RTS su nam zajednicke.

I tako igra on jednom FIFU 08 sa svojim omiljenim timom Arsenalom (za koga i navijamo) protiv Lyon-a na jedan nivo teze od najlakse ...i komp mu uglavi iz jednog pokusaja gol a on celo vreme napada i tako napada nikako gol i ja mu pocnem spustati
"E komp ti dao gol a ti se mucis , to znaci da nam je jos jak , vidis Jedno jezgro kontrolise ceo neprijateljski tim, drugo sudije a posto kazes da tom golmanu nikako nemozes da das gol njega kontrolise i vrsi proracune najaci hardver pa Graficka nemas sanse jos je malo overklokuvan pa zato je tako agresivan" i on se muci napada celo drugo poluvreme na razne nacine i cake i ja opet "Ne vredi ti ni jedna caka vise jer imamo puno memorije a ona sve pamti svaku tvoju caku zato je odbrana provali jos dok ti pocnes da napadas te cake su radile dok si jos poceo da igras fifu 08 a sada je vec istroseno , eee komp bolji i pametniji od tebe (ovo ko se razume u kompjutere znaci isto ko da sam mu reako gluplji si od totalno glupe masine , jer komp je samo glupa masina nista vise) ..." i ja tako nastavim jos da navijam za komp i on izgubi , nije se nervirao jos se smejao....

Voleo bih da ako vam nije tesko da napisete i vi kako nekog smarate (ali ne ono bezveze daj, bezi, smaras idi itd....) nego bas na neke fore ko moja ...

Aaaaaaaa vec sam 2xgodine na forumu i jedna dan a juce za rodjenda sam zamalo dobio ban

Poslednja ispravka: zokocx (9.4.2008 u 10:57)
zokocx je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.4.2008, 10:39   #2
NjegovaWisost
Deo inventara foruma

Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
Određen forumom Re: Kako ja brata smaram kada igra FIFA 08

Heh, dok sam bio u srednjij, nas četvorica drugova smo igrali pes. Igrali 2 na dva (po ekipama mislim), i dogovor je bio, da može sve da se radi, da se urla i viče, al da ne smije da se protivnik fizički udara i da staje ispred monitora....

Možete misliti zašto su izmišljena ovakva pravila i šta se sve dešavalo

Naročito, sobica u kojoj smo igrali je veoma mala, a za vratima vazdušna puška...
NjegovaWisost je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.4.2008, 10:44   #3
zdravkelja
Deo inventara foruma

Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka

Ja obozavam da zezam tatu dok igra Zumu.
On tu igru igra neprekidno vec 3-4 godine. A uspeo je da je predje tek pre godinu dana. A do tada sam ga zezao: 'Igras tu Zumu vec 2 godine i jos je nisi presao, ma strasno, nemas pojma...' Ili krenem da se ispred njega gubim, u ritmu one blesave muzike iz igre.
I onda se on na kraju iznevira i ustaje od kompjutera. A to mi je i cilj
zdravkelja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.4.2008, 11:08   #4
zokocx
Starosedelac

Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 927
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka

Citat:
zdravkelja kaže: Pregled poruke
Ja obozavam da zezam tatu dok igra Zumu.
On tu igru igra neprekidno vec 3-4 godine. A uspeo je da je predje tek pre godinu dana. A do tada sam ga zezao: 'Igras tu Zumu vec 2 godine i jos je nisi presao, ma strasno, nemas pojma...' Ili krenem da se ispred njega gubim, u ritmu one blesave muzike iz igre.
I onda se on na kraju iznevira i ustaje od kompjutera. A to mi je i cilj
Sreca moji nemaju naviku da sede ispred kompa pre sam ih ucio kako da koriste Internet i Email , za cudu jos su imali dobar Learning Skill kapirali su keva uglavnom .. jer ona i radi za komp ali najtezi deo je bio da se konektuje na net i pokren browser (konekcija je simple samo kliknes na LAN vezu i kraj) , ali ako bi se premestio raspored ikona vec je bilo problema ...

I jos kako sam zezao brata dok je igrao FIFA MANAGER 08 ( a i sad igra li nesto mu se baguje igra sa novim patchom , bez razloga sto drugima radi ok , thanks god)....
Igra on ja kazem sta ucis ekonomiju (inace ide srednju tehnicku smer visoko gradnja) , on "ne" , a to je onaj malware od 4GB sot zauzima komp i generise manje malware (saved gamemove ) od par stotinak MB, sto igras to komp je celi u leru nema tamo ni 3d grafike a ko zna dali radi na DULA CORU znaci trecina kompa radi leru igraj ste bolje , glupa je to igra stalno isto.... on pocne " MA tvoj glupi Neverwinter nights , Titan Quest, Diablo ubijao si tog Diabla 1000 x puta a sada to isto radis ali na TQ .... pa nije to isto ja nemogu da sacuvam pre nego ubijem bosa moram da se mucim malo da do djem do njega i da g ubijem dok ti sacuvas pre utakmice i ako izgubis odmah load i promenis tamo neke slajdere jednog igraca za drugog i posle quick game i ako je izgubljena onda opet ... secaj se kad si psovao kad na 07 nisi a i sada 08 da pobedis Chelsea-i , morao si da pobedis sa 100x gorim timom ... i posle pizdeo ko lood" inace svi su ovde koji igraju FIFAM morali da pobedjuju Chelsea bilo kako ... ili bar jedva nereseno.
zokocx je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.4.2008, 12:26   #5
Ice-Man
Veteran

Član od: 8.2.2006.
Zahvalnice: 2.076
Zahvaljeno 574 puta na 229 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Ice-Man

Jednog druga stalno zezali nesto na racun majke, a prestali bi da se on ne bi mnogo nervirao. Tako igramo mi, jednom prilikom, PES2 na Sony PS i u zaru igre jedan Nemac (nadimak) dobaci:
-Sta ti radi keva?!
A ovaj hitro bez razmisljanja, ne okrecuci se (u toku je bila opasna akcija) kaze:
-Pusi k****!

Ice-Man je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.2.2009, 12:19   #6
Gradimir
Veteran

Član od: 19.1.2009.
Zahvalnice: 360
Zahvaljeno 445 puta na 210 poruka

jel zna neko kako da skinem brata sa xbox-a,stalno igra gta igrice
Gradimir je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.2.2009, 16:38   #7
Nikola Lavrnja
Član

Član od: 19.1.2007.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 86 puta na 63 poruka

Citat:
GR@dimir kaže: Pregled poruke
jel zna neko kako da skinem brata sa xbox-a,stalno igra gta igrice
Pokazi roditeljima sve one smesne americke tekstove o tome kako GTA utice na porast nasilja kod dece, ima da ga odvoje makar to i hirurski radili
Nikola Lavrnja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.2.2009, 17:18   #8
Nash Knight
Banned

Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka

Citat:
Nikola Lavrnja kaže: Pregled poruke
Pokazi roditeljima sve one smesne americke tekstove o tome kako GTA utice na porast nasilja kod dece, ima da ga odvoje makar to i hirurski radili
Da, ali mozda ce i tebe
Nash Knight je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.2.2009, 17:29   #9
Nikola Lavrnja
Član

Član od: 19.1.2007.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 86 puta na 63 poruka

GTA pise malim slovima pa sam ja pretpostavio da nije neki fan igre tj. da bi on igrao nesto drugo
Nikola Lavrnja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.2.2009, 22:37   #10
ivanza
Deo inventara foruma

Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
Talking Re: Kako ja brata smaram kada igra FIFA 08

Jedan moj ortak kad igra preko gamepad-a fuzbal, gamepad ide levo desno prosecnom duzinom od jednog metra a on non stop ponavlja recenicu : "Ma..ke ti ga...PALI...", a ja se valjam na podu od smeha gledajuci ga.
ivanza je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.3.2009, 22:16   #11
Iceman_37
Starosedelac

Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka

Citat:
zokocx kaže: Pregled poruke
ali ako bi se premestio raspored ikona vec je bilo problema ...
:r ofl:
Iceman_37 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Kako se zvala prva igra koju ste obrnuli? DJ_MY_SOUL O igrama uopšte 113 4.7.2017 9:41
Objavljena nova igra - zna li neko kako se zove? LoneWolf Simulacije vožnje 4 11.8.2007 20:37
Da li je moguce uraditi "MAKAZICE" u FIFA 06!!?? (i kako?) polarnimeda Sportske simulacije 11 1.2.2007 11:08
Kada je kraj?? Kako Znati??? (CD/DVD rezaci) VeNoM Kvarovi 19 28.12.2005 0:48

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 7:44.