![]() |
![]() |
|
Serverske aplikacije i baze podataka PHP, Perl, ASP, ASP .NET, ColdFusion... MySQL, PostgreSQL, MSQL, Oracle... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 13.4.2008.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Pozdrav svima, video sam jednu istu vrstu pretrage na vise sajtova, link . Pa me zanima da li neko zna da li ima negde da se skine source code za ovu skriptu, ili ako nema da li je tesko da se napravi ovako nesto? U pitanju je pretraga sa leve strane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 22.12.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Za skriptu ne znam ali mislim da nije preterano teško da sam napišeš program (ne znam kakvo znanje poseduješ, treba ti PHP/MySql za ovo).
Zavisno od tvojih tabela odn. baze podataka treba ti dobar sql query i php za "izlistanje" rezultata pretrage. Baci se na posao, mogu ti pomoći ako želiš. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Linux lošije iskorišćava hardware od Windowsa? | rudar | Slobodni softver | 35 | 2.8.2011 0:56 |
Samsung T220 crkla podrška za HDCP, ličilo na "gremslinski" problem | zokocx | Kvarovi | 1 | 23.6.2011 23:20 |
Nemam sadržaj na sajtu | nindza52 | Web razvoj | 7 | 30.11.2008 0:01 |
Kako da posjetilac pusti zvuk na samom sajtu? | M1los | Web dizajn | 1 | 20.8.2008 16:50 |
Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |