![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Starośeđelac
|
![]()
Po meni, krajnja je glupost ici u stranu zemlju da bi studirao na fakultetu ako ga vec imas u svojoj drzavi. Generalno govorim o studentima u Crnoj Gori koji razmisljaju da idu u Srbiju i tamo studiraju. Zasto bi to radili? Recimo zasto bi student prava ili ekonomije isao tamo? Fakulteti u Podgorici su sjajni, sa odlicnim predavacima i inostranim strucnjacima, i cijene se u regionu. Nista bolje uslove necete imati u BG nego ovdje. Moj dobar drug je planirao da upise gradjevinski fakultet, u PG je upao na budzet pa je otisao u BG, jbg tamo morao da polaze prijemni i upao je, ali na samofinansiranje (koje iznosi grdilo para) i sad se evo jos razmislja. Jednostavno, nema smisla ici u inostranstvo kad isto to imas i u svojoj zemlji, i to na vrlo visokom nivou. Plus sto podgoricki fakulteti imaju odlicnu saradnju sa srpskim, hrvatskim i italijanskim univerzitetima tako da se sve svodi na isto.
Poslednja ispravka: Mrka Kapa (24.8.2007 u 18:36) |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 859
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
Nisu fora uslovi uopšte, već ugled i priznanje fakulteta. Mislim, ko je sve konkretno na građevinu otišao u PG, i kako tim određenim osobama dobro ide, ja prvi ne bih nikad zaposlio takve radnike...(poznajući dobro te osobe) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() Nemam pojma stvarno za gradjevinu (gdje to nadje...), ali diplome sa ekonomskog, pravnom, politickog i svih, da se ne izrazim pogresno i kazem "jacih fakulteta" ali razumije se valjda sta hocu da kazem, vrijede isto i na faxu u Podgorici i u Beogradu. Uslovi za studiranje u CG su manje vise svuda losi bez u Podgorici i Niksicu (pricam o drzavnim fakultetima), ali ko zivi u CG recimo na primorju i da mlati do Srbije da bi upisao pravni fakultet, ne kapiram zaista. Postujem ja svaciji izbor, ali gledano i sa finansijske i sa svake druge strane (putovanja, druga zemlja, trazenje stana, uklapanje, drugi mentalitet, nova sredina) tesko da to ima logike. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
information junkie
|
![]()
Zna li neko kako se polaže prijemni na umetničkom fakultetu u Nišu? I kad? Preturih ceo sajt a nisam našao ništa o tome...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Starosedelac
|
![]()
Ljudi,ima li kakav fax u Novom Sadu u vezi kompova a da nije na PMF-u
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Pa nesto bas i nema... Bice uskoro EDUFair sajam obrazovanja. Kako mi se cini bice u Interkontinentalu negde sredinom marta... pretpostavljam da ce tamo vecina faksova da ponudi sta sve moze da se studira kod njih i pod kojim uslovima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Član
|
![]()
Pa ima...na FTN-u tj fakultetu tehnicih nauka,naravno odsek elektrotehnika,smer racunarstvo i automatika...kao najpoznatiji i najpopularniji...a ima i neki novi fax,mislim da je nesto kao visa elektro il tako nesto...brat od moje drugarice je to prosle godine upisao,isto neki smer o racunarima,al ne znam dal je privatni faks...mozda ima jos nekih al ja nisam cuo...
Poslednja ispravka: gagi_ns (27.1.2008 u 17:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Deo inventara foruma
|
![]()
He he, danas dobili šifre za pravnu informatiku, odeš kući, uđeš na sajt, ukucaš šifru i radiš kolokvijum, a to što ćemo imati internet, knjigu ili profesora doktora kraj sebe, oni će nam vjerovati na riječ da nećemo prepisivati tih 60% ispita...
Volim ovu Srbiju ![]() Sve me nešto strah da mi ne pukne internet ili zablokira komp.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
HAHAHA...nemaj brige: Varijanta 1 : S:Profesore, nestalo je struje, dok sam radio kolokvijum, sifra mi vise ne radi. Da li mogu dobiti drugu? P: Pa ajde, ali pazite kolega ubuduce. Varijanta 2: ocajno si uradio kolokvijum (sto je teoretski nemoguce) Resenje: Radices na kraju kolokvijum da ispravis ocenu, a pitanja ce ti u 90% biti ista ili slicna. Varijanta 3: S obzirom da test toliko dugo traje da za svako pitanje imas bar po 10 minuta, ako te mrzi da trazis po knjizi, uzmes lepo telefon u ruke i gotovo. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Red Dragon na korisnoj poruci: | ||
NjegovaWisost (29.2.2008) |
![]() |
#50 |
Član
Član od: 29.6.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Ako ima nekog sa vise turisticke neka se javi i nek prenese svoja iskustva,cuo sam da je skola mnogo dobra,pruza dobru perspektivu i tako,pa ako ima pisite.
Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Ае, добио сам десет, добио сам десет из Увода у право, трећа за редом... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Verovatno si polagao kod Bude Kosutica
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ma jok, kod Mitrovića ![]() A imam i iz Pravne tradicije i Engleskog, jedino sam rimsko zabrljao.... NE bih da krivim nikoga, al mislim da sam dobio puuuuno manje nego što sam stvarno znao... I napomena budućim brucošima: na pravnom ćete doživjeti najnepravidnije ocjenjivanje :/ Ae radim elektronski kolokviju u petak, ja mislim da rijetko ko na Balkanu radi ispit preko interneta!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E imam jedan predlog, ajde javite se vi sa pravnog ovde, pa bi jedan dan mogli da se upoznamo.
Znam da vas ima dosta, jer sam par puta u kompjuterskoj laboratoriji vidio ljudi na forumu, čak i jednu djevojku ![]() P.S. Proučio sam pravilnik, ovo spada u studentsko organizovanje i ima veze sa kompjuterima preko laboratorije ![]() ![]() Poslednja ispravka: Ulmawen (9.4.2008 u 11:02) Razlog: stvarno sam nepismen :( da znaš da jesi :x + reklama |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Starosedelac
Član od: 6.4.2007.
Zahvalnice: 484
Zahvaljeno 920 puta na 515 poruka
|
![]()
Wisosti, ovo baš i nema neke veze sa temom. Molim vas da se dalje ne reklamirate (predizborne kampanje nam nisu tema) i da se tema ne pretvori u temu o okupljanju. Ubuduće se dogovarate preko PM-a. Hvala.
Poslednja ispravka: Ulmawen (9.4.2008 u 11:27) Razlog: nepostojano a |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
information junkie
|
![]()
A na kom ste vi to pravnom fakultetu? Nekom državnom ili privatnom?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() Državni pobogu, sumnjam da parlament i postoji na privatnom... Ha ha ha, a sada nešto o elektronskom kolokvijumu ![]() Moj drug je ukucao ime i prezime i šifru, i kliknuo za početak testa, kad ono neće da učita, on počeo da klikće jedno pet šest puta i onda se samo pojaviše rzultati: nula od deset tačnih odgovora ![]() Umro sam ![]() Kada će se pojaviti kmpjuteri koji ne štekaju? Kako mi 6630 na kojoj ima hiljadu piratskih programa i tona stvari ne šteka skoro nikad... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo da znas, kad sam ja polagao Sociologiju tada su ljudi gubili godinu cesto bas zbog nje
![]() A vi novi imate neke nove predmete sto mi nismo ni imali a osim toga Mirko naredio da mora da vam se smanje knjige da vam se slucajno ne opterete glavice pa da odete na privatne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Član
Član od: 29.6.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Da li bi neko zna da li postoji forum studenata beogradskog univerziteta,ja sam nasao forum filoloskog,filozofskog itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
automatika, elearning, elektronika, fakultet, fit, prijemni, sta upisati, studije, visoka skola |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Prebacivanje igrara na K750i uz pomoć USB kabla | Željko | Aparati i oprema | 4 | 31.1.2007 11:43 |
Ruteri - potrebna pomoć! | shobra | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 25.10.2006 0:40 |
Pomoć! (Google) | drpiga | Tekstovi u SK | 6 | 19.1.2006 21:07 |