![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Član
Član od: 12.7.2007.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 33 puta na 25 poruka
|
![]()
a eto ja predjoh igru sa matorijim driverima bez i jednog crasha, svaki ulazak u igru me upozoravalo da update driver.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 548 puta na 315 poruka
|
![]()
Ne znam da li će to pomoći, ali imati na umu da igra nikako ne voli Win 7, na dve potpuno različite grafičke kartice (AMD i Nvidia), igra je pucala u roku od jednog minuta, bez obzira da li je u meniju ili je stigla nekako da učita nivo. Sa Win 10 nije bilo nikakvih problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uf..odlete na DESKTOP (prvi put)
![]() Vracam stare... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 361
Zahvaljeno 579 puta na 387 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 361
Zahvaljeno 579 puta na 387 poruka
|
![]()
Kakva je ovo IGRETINA! Zavrsio sam DBH i moram iskreno da kazem da dugo nisam igrao nesto sto me je drzalo zalepljeno za ekran i nesto gde sam toliko zgotivio likove. Jednostavno, toliko grananja, toliko odluka, toliko potencijalnih sansi da sve ode u K ako promasite QTE... Fantasticna igra i jos bolja i kvalitetnija prica. Ne mogu da se setim nijednog RPG-a koji ima ovoliko racvanja u prici i gde od toga da li ste pogledali neku fotografiju ili procitali neciji dnevnik zavisi da li cete dobiti happy end ili sve odlazi u K...
Sto se tice mog kraja, za prvi prelaz sam hteo da igram "posteno" - bez reloada, ali s dozom panike kod QTE-a jer sam znao da mi likovi mogu izginuti ako nesto lose odradim. Spoiler za KRAJ:
Kazem - hteo sam da igram posteno i bez reloada prvi put, ali sam na kraju poslednjeg nivoa ipak odradio 2 reseta checkpointa. Nisam mogao da podnesem Spoiler za spoiler za kraj i pred kraj:
Spoiler za connor:
Jedina mana u prici mi je neprirodan i po mom misljenju ocajan twist vezan za Spoiler za ne otvaraj ako nisi presao jericho nivo:
Sve ostalo mi je vrhunski. Od gameplaya, preko glasovne glume i animacije, do grafike i celokupne price. Svakako jedna od najboljih igara koju sam igrao u poslednjih par godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Veteran
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1.338
Zahvaljeno 504 puta na 165 poruka
|
![]()
Probao sam da igram Beyond Two Souls na PC-ju pomoću tastature i miša, bila mi je neigriva, prva igra koju sam batalio i nisam se potrudio da je igram bez game kontrolera. E, sa Sony kontrolerom i sa predhodnim navikavanjem na njega igrajući se na PS4, igranje je potpuno druga pjesma i uživancija, tako da sam počeo poslije nekoliko mjeseci ponovo da je igram.
U principu igra mi se sviđa, obožavam Dafoa a i Ellen Page mi je super (odlična mi je u filmovima Juno - bukvalno kao da gledam Ellie u Last of Us - i u Hard Candy). Mada, očekivao sam da moje reakcije u nekom chapter-u imaju uticaja na dešavanja u sljedećim (budućim ili predhodnim) chapter-ima - npr. ako se vratim u chapter koji predhodi trenutno završenom, da ću imati izbor akcija koje bi kao posljedicu mogle imati akcije koju sam odabrao "ranije" (u chapter-u iz budućnosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Veteran
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Veteran
|
![]()
Da li je neko bio hrabar i kupio Detroit Become Human Steam varijantu sa plati.ru sajta, za RU/CIS tržište i da li mu radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Član
Član od: 21.5.2006.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 78 puta na 42 poruka
|
![]()
Dobar je Heavy Rain, upravo ga zavrsio. Scenario je bolji nego sto ga ima 99% filmova misterija sto su snimili poslednjih 20 godina. A iskreno ni u taj 1% ne znam sta bih stavio. Mislim da sam pronasao samo jednu rupu u scenariju ali mi se ne stavlja u spoiler .
Istovremono sam igrao i Wolf Among Us i Heavy Rain. Po uticaju odluka Wolf je smesan, decija igrica naspram HR. Ovde se stvarno stice utisak da svojim odlukama uticete direktno na radnju. I da, zavrsio sam je sa najpozitivnijim mogucim krajem . Zbog velikog broja razlicitih krajeva (17) igra ima replay v. ali mi nekako nema smisla igrati opet i donositi drugacije odluke. Ne ide mi nekako da uradim nesto drugacije nego sto bi inace samo da vidim sta ce se desiti. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Reborn na korisnoj poruci: | ||
Pinball Wizard (31.12.2020) |
![]() |
#73 |
Veteran
|
![]()
U Beyond Two Souls ipak ima nekih poglavlja koja utiču jedno na drugo. Ja sam otkrio, za sada, samo jednu vezu.
Spoiler za Povezana poglavlja:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Član
Član od: 10.3.2011.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 36 puta na 19 poruka
|
![]()
Ala bi lepo bilo kad bi Quantic dream napravio nastavak Omikrona, ali mislim da su šanse jako male ...
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Rilex na korisnoj poruci: | ||
ezenkiel (8.2.2021) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dark Souls za PC | srksi | Role-Play | 2158 | 3.7.2019 20:20 |
Detroit: Become Human | Vladimirus86 | Konzole | 40 | 23.6.2019 12:27 |
heavy rain | pacsle | Konzole | 0 | 20.11.2016 16:25 |
Heavy Rain @ PC | bokela | Avanturističke igre | 11 | 7.8.2010 21:05 |
Heavy Rain @ youtube | pentraksil | Avanturističke igre | 10 | 11.4.2010 19:09 |