![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 30.12.2005.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 12 puta na 7 poruka
|
![]()
Ljudi, imam problem. Danas sam kupio memory stick pro duo za k750i od 1gb(magic gate). Poceo sam da na njega prebacujem mp3 muziku, ali posle nekoliko prebacenih albuma, primetio sam da nesto nije u redu. Naime, mp3 fajlovi po nekom sumanutom nasumicnom redosledu ne rade(dve pesme rade, jedna ne radi ili gore), cak ni kad ih pustim sa racunara dok je telefon prikljucen! Onda sam formatirao stick i ovaj put krenuo album po album. Do treceg albuma je bilo ok, a zatim je opet poceo isto da radi, s tim sto ovaj put kako je kartica bila sve punija, sve manje pesama se moglo pokrenuti, da bi na kraju ceo prebacen album bio neupotrebljiv. Sta da radim?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 939
Zahvaljeno 1.386 puta na 672 poruka
|
![]()
koja ti je verzija softwera
kod mene je R1CA021 i imam 1GB kartu san disk pro duo i radi sasvim normalno kad je skroz puna.. isti problem je imao jos jedan lik, potpuno isti, sto vise podataka sve gore radi telefon a sve zbog starog softwera tako da.. otidji u servis i neka ti flesuju telefon sa novim softwerom jer sve noviji sw pruzaju sve vece mogucnosti za sto vece mem karte |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Koliko znam, prebacivanje kablom zna praviti ovakve probleme, što je i sam SE priznao. Koristi card reader za prebacivanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 939
Zahvaljeno 1.386 puta na 672 poruka
|
![]()
koliko ja znam prebacivanje USB kableom NE pravi probleme.. i uopste, zasto je onda izmisljen kabl.. da nako skuplja prasinu...... . ..
formatiraj kartu pa probaj opet |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Pa, možda i jeste... Ne budi ciničan, nisam ja kriv što ne radi, kao da se sve na ovom svetu pravi savršeno... Jednostavno prenosim šta sam pročitao na drugim mestima i hoću da pomognem čoveku. I neka baš proba card reader, pa nek vidi hoće li mu se ponavljati problem, ja znam da meni više nije... Čim nadjem link, dacu ti ga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Formatirao sam nekoliko puta, nije to. Definitivno je do kartice. Prodavac kaze da to se relativno cesto desava (1 u 10 primeraka). Zamenice mi, pa cu probati na drugoj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Cena Google AdSense reklama (najvece i najnize) | freeminder | Internet usluge | 19 | 28.2.2007 23:06 |
Problem sa Virtual Memory... | chris | Kvarovi | 11 | 19.2.2007 17:07 |
Smeshan problem sa Winamp-om | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 5 | 25.1.2007 14:01 |
Problem sa OpenGL-om | Milos Darmanovic | Grafika | 3 | 15.1.2007 0:07 |
problem sa tv kartom | Alexandar | Kvarovi | 10 | 5.1.2006 23:32 |