![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 28.4.2009.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 273 puta na 199 poruka
|
![]()
Program je pominjan ovde, pa pošto ovih nedelja sakupljam slične koji omogućavaju butabilnu varijantu alata (MiniTool Partition Wizard, NIUBI Partition Editor, EaseUS Partition Master, Paragon HD Manager...), reših da "isprobam" i AOMEI Partition Assistant v9.2 Technician Edition.
Narezivanje na CD prošlo bez problema i ja se poradovah, jer im je to najjača (i najskuplja verzija): https://www.aomeitech.com/pa/comparison.html Butovanje prošlo bez problema, a onda uočih nešto što mi je neverovatna omaška za alat koji procenjuju na 700 dolara - nigde nema običnog explorer-a/viewer-a foldera i fajlova na particijama! Sav ostali standardni alat karakterističan za ovakve programe je tu, ali pregledača nema. Da budem precizniji, napravili su još veću omašku - pregledanje sadržaja particija je moguće jedino iz shredder-a! Jedan slučajni klik i ode sve dođavola. Ova dvostruka omaška (ili sam ja totalno ćorav, pa nakon višestruke pretrage ne vidim opciju u interfejsu) je glavni razlog zbog koga otvorih ovu temu. Vodite računa pre nego krenete u isprobavanje ove skupe igračke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 415
Zahvaljeno 3.752 puta na 3.492 poruka
|
![]()
mislim da nema ni da se alignuju particije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Član od: 28.4.2009.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 273 puta na 199 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Merge partition | amauri | Kvarovi | 5 | 17.12.2012 10:57 |
Unknown Partition (Partition Manager zapucao tokom resize) | K'R' HooD | Kvarovi | 7 | 30.9.2012 21:05 |
PartitionMagic 8.05 / Split partition | mstancevic | Aplikativni softver | 1 | 22.6.2012 16:49 |
Vista + Partition Magic = problem | FLASH | Kvarovi | 7 | 22.7.2008 16:58 |
Norton Partition Magic - Pomoc! | Beowulf | Kvarovi | 2 | 17.5.2008 1:07 |