![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Starosedelac
Član od: 21.12.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 110 puta na 90 poruka
|
Povezao sam ovaj monitor na komp i imam problema da ga nastelujem kako treba,glavni problem je taj sto je slika nekako pomalo zamucena(kako slova tako i slike)tako da trenutno imam osjecaj ko da sam kratkovid
a kad je bijela pozadina neugodno je za gledanje.Moze neka generalna upustva kako nastelovati LCD monitor,i jos bolje ako neko ima isti dobro bi mi dosla pomoc. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
Ma imam i ja ASUS ali sam se bas namucio. Nazalost, uputstva nema. Moras sam da cackas dok ne nadjes gde mozes da se osecas normalno.
Medjutim, ja sa podesavanjem monitora nikako nisam bio zadovoljan. Onda sam posto imam nVidia graficku instalirao nTune i u njemu dodatno namestio gamu (smanjio sam je) i malo smanjio osvetljenost a na monitoru pojacao kontrast i osvetljenost tako da mi je sad slika ok. Moraces da isprobavs dok ne nadjes neku zlatnu sredinu... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.664
Zahvaljeno 2.355 puta na 1.542 poruka
|
@ genius & Marko069
Kako vam se pokazao ovaj monitor? Posto ima prilicno dobru cenu za 22" i 2ms, a ja cu mozda da uzmem novi monitor za stari komp da sluzi za filmove i manje zahtevne igre... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Starosedelac
|
Ja sam nesto sinoc stelovao i namjestio da mi sada ne smeta osvijetljenost monitora(sinoc recimo web stranice koje su u bijeloj boji nisam mogao da gledam duze od minute),e jedini mi je sada problem da izostrim slova tako da ih jasno vidim,za sada su mi pomalo mutna,tj nisu jasna.Imas li neko resenje za ovo,recimo da namjestim slova da budu kao "clear type",jer ovako se oci umaraju kad sam duze ispred monitora.
@Partybreaker,ne mogu ti jos reci neke utiske o monitoru,jer sam ga sinoc povezao,tako da sam jos u fazi "ispitivanja"monitora.Ako uspijem jos malo da izostrim sliku,bicu potpuno zadovoljan s njim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Starosedelac
|
@Genius nastelovao sam sliku na monitoru i sada je odlicna,smanjio sam gamu i namjestio kontrast i sada je ok.Imam jedno pitanje,kako da pomjeram ekran gore dolje po vertikali,posto on sada stoji pravo,ja bi htio da zabacim gornji dio unazad,u upustvu pise da se drzi postolje a ekran pomjera gore ili dolje,ja sam tako probao al nece,ne smijem jace jel imam osjecaj da bi se polomio.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Član
Član od: 5.3.2007.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 46 puta na 24 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Novi član
|
Monitor ima nekoliko modova (Standard, Scenery, Theater, Game i Night View Mode), korisito sam Scenery Mode uz malo podešavanja (smanjivanje Contrasta i Brightnessa na 70 i malo štelovanje Saturation-a), tu zaista sve izgleda sjajno, bela je bela, crna je baš crna, zaista fenomenalno. Sad koristim Standard mod! Što se tiče dodatnih podešavanja Standard moda, Brightness na 60, Contrast na 66, ništa više. Sve je stvar navike ali mislim da je za oci bolji standard mod!
Monitor je sam VRH u cenovnom rangu ostalih! |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Pomoc oko izbora ploče (Asus M2N ili M2N4-SLI) | IGRACH | Osnovne komponente | 11 | 3.1.2008 3:49 |
| pomoc Asus EN8600GT Silent 512MB DDR3 | stasa06 | Grafika | 2 | 2.12.2007 21:12 |
| Pomoc oko povezivanja asus wireless rutera na adsl ruter | bojjanm | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 26.11.2007 23:49 |
| Asus VW222S monitor... | 2m4Y | Grafika | 15 | 15.11.2007 13:18 |
| motherboard asus p4s8x-x Pomoc! | kentaurs | Kvarovi | 13 | 12.3.2007 18:19 |