![]() |
![]() |
|
|
#441 |
|
Veteran
Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 146 puta na 133 poruka
|
Jako malo vrata je zakljucano zbog glavne price.
Dve mape koje mozes slobodno istrazivati su cementara i yantar. Na cementari imas i bazu ali njihova reputacija sa tobom zavisi od odluka koje si donosio. Na primer, ja onaj pda nisam dao ni Skaru ni Korsunovu vec sam direktno odneo Strajderu. Po meni Strajder zasluzuje bolji tretman u igri. Igra ce ti biti laksa ako krenes sa Ward frakcijom, moci ces u njihovu bazu na hemijskoj fabrici i u zatonu. |
|
|
|
|
|
#442 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.948
Zahvaljeno 2.149 puta na 1.194 poruka
|
Nova zakrpa 1.5 je izasla i donosi velike promene u AI, rekao bih, dva nova oruzja, nova anomalija i lutovanje delova ubijenih mutanata, plus jos neke finese.
https://steamcommunity.com/games/164...46350588494400 Ako neko proba sa ovom zakrpom igru, neka ostavi utiske, planiram jednog dana da igram ovo jer sam veliki ljubitelj originala. |
|
|
|
|
|
#443 |
|
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 347
Zahvaljeno 429 puta na 302 poruka
|
Major update 1.6 donosi mnogo izmena. Izgleda da sam pametno odlozio igranje za kasnije, iako sam vec uzeo igru.
|
|
|
|
|
|
#444 |
|
Član
Član od: 5.5.2010.
Zahvalnice: 183
Zahvaljeno 198 puta na 126 poruka
|
Završih i drugi prelaz, ovog puta sa patchom 1.6. Nisam imao nikakvih ozbiljnih bagova koji kvare igru niti grafičkih anomalija. Igrao sam na prilično jakoj mašini, tako da ne mogu da komentarišem optimizaciju. Ako to nekoga brine, uskoro najavljuju upgrade na novu verziju Unreal endžina, koja bi trebalo znatno da poboljša performanse.
Nakon 90 odigranih sati mogu reći da je ovo zaista pravo STALKER iskustvo, osnova igre je i dalje tu. Atmosfera, iako veoma dobra, nije na nivou prethodnih igara, ovde bih je ocenio sa 9/10. Isto važi i za AI, protivnici su gluplji nego ranije, a A-Life sistem još uvek ne funkcioniše kako treba. Srećom, meni su ovo jedine mane u ovom trenutku. Napucavanje je sjajno, grafika veoma dobra, a VO nije loš, mada je glasovna gluma u originalnim igrama imala više šmeka. Igra pruža solidan nivo težine, par sekundi van zaklona i gotovi ste. Srećom, isto važi i za protivnike, headshot iz dobre puške uglavnom je smrtna kazna za većinu njih. Igra je prilično bogata sadržajem, potrebno je znatno više vremena da se završi u odnosu na prethodne delove. Glavna priča je dugačka i biće potrebno desetine sati da je privedete kraju. Nije baš na vrhunskom nivou, ali je generalno bolje ispričana nego ranije, ima više likova, cut-scena i detalja. Malo igara pruža onaj osećaj kada, natovareni s preko sto kila opreme, lutate Zonom u egzoskeletu, dok Gejgerov brojač pišti, a anomalije i mutanti vrebaju iza leđa. Sve u svemu, preporuka za svakoga ko još nije igrao. Ko ima slabiju mašinu, možda bi trebalo da sačeka još malo, jer se najavljuju zanimljiva poboljšanja kroz buduće patčeve. Postoji i šansa za neki DLC ili ekspanziju. Modding alati su već dostupni, pa možemo očekivati mnogo dobrih modova u budućnosti. |
|
|
|
| Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Geralt na korisnoj poruci: | ||
|
|
#445 |
|
Veteran
Član od: 1.1.2006.
Zahvalnice: 123
Zahvaljeno 239 puta na 154 poruka
|
Treba ovo još malo da se krčka, igra sa mnogo kontrasta, ono što je dobro izuva a ono što je loše je jako frustrirajuće. Uboli su atmsferu i dizajn zone, prosto kada sednete igra vas uvuče ne pušta. Ne pamtim ovako dobro imerzivno iskustvo. Balans AI protivnika je i dalje mušičav, to bi i naveo kao naiveću manu, treba jos malo poraditi na balansu. Protivnici su previše precizni bez obzira iz čega gađaju i sa daljine sa koje gađaju. Mogli bi da smanje cenu popravke opreme, čemu upgrejd ako nemas cime da je popravljas. Verujem ds će ovo popraviti i da su na pravom putu da ovo postane legenda dostojna originala.
|
|
|
|
|
|
#446 | |||
|
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 347
Zahvaljeno 429 puta na 302 poruka
|
Ekspanzija na leto 2026.
|
|||
|
|
|
|||
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| S.T.A.L.K.E.R. : Call of Pripyat | lijenština | Akcione igre | 1928 | 30.12.2023 18:26 |
| Srpski prevod za S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat | kvare_cg | Akcione igre | 562 | 7.7.2013 23:44 |
| S.t.a.l.k.e.r. 2 | DylaN | Akcione igre | 136 | 16.4.2013 23:01 |
| S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat online?? | kamikaza_ns | Akcione igre | 11 | 21.10.2009 1:36 |
| S.T.A.L.K.E.R. Aftermath Trailer | illidan | Akcione igre | 11 | 26.12.2006 17:48 |