![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E imam problem, imam ovu plocu i naravno VIA integrusa, smece nevidjeno, resio sam da vratim plocu i uzmem neku sa realtek integrisanom, kada nista ne svira zvuk na zvucnicima zuji nenormalno, u subwooferu kao da je osinjak. Mukama nikad kraja pa kada ubodem sluske u prednji panel u port predvidjen za slusalice zvuk na sluskama pucketa, ja promenim u podesavanjima i namestim da mic port bude za sluske i njih prikljucim tu i dalje pucketanje, prosto neverovatno. Ja popizditis.
Da li je moguce da zbog lose integruse i prednji panel na kucistu ne radi kako treba? Da zbog nje zvuk pucketa preko prednjeg panela? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa vrlo je moguce da je do zvucne tj i do ploce, moj savet ako vec oces nesto sto valja, pogledaj po sajtu na L, zvucne imas sound blaster live ,za oko 1000din ili manje cak a odlicna je stara ali proverena , i veliki je korak u odnosu na integrisane zvucne.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma sutra ovu asusovu saljem i uzimam neku gigabajtovu i jos doplacujem jer ova nema mesta nizasta sem za graficku, micro je. Ali prosto neverovatno ja mislio zvucnici mi losi i ajd uzmem druge kad isto, kupio novo kuciste i na oba porta za zvuk sluske kad ubodem pucketa kao ludo a na zvucnicima ljudi pa to je ludo zujanje, znaci moze da bude da ako je losa zvucna i prednji panel ne radi dobro?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: sale94 (29.7.2012 u 10:26) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Front Panel - Zvuk - | PetarDj | Zvuk na računaru | 0 | 13.12.2011 13:34 |
Prednji panel problem - Realtek | djosha | Zvuk na računaru | 7 | 31.8.2011 9:59 |
Zvuk: prednji panel radi, zadnji ne | PSP man | Zvuk na računaru | 16 | 3.6.2011 23:36 |
Prednji konektori na kucistu | madsrdjan | Zvuk na računaru | 13 | 31.3.2011 21:55 |
Prednji panel (audio) | lobanja | Ostale komponente | 7 | 6.1.2010 10:54 |