![]() |
![]() |
![]() |
#121 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mazohisti smo.
![]() Kontrole nisu loshe(ali tachnije shta im fali),ali meni je kamera samo predstavljala problem samo kad bi me neko napao s ledja,ovako nemam nikakve ozbiljnije primedbe.Mislim da ti je preosetljiv mish. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Član
Član od: 8.7.2007.
Zahvalnice: 484
Zahvaljeno 34 puta na 29 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Starosedelac
|
![]()
Jim Bravura je skroz u pravu sto se tice podesavanja osetljivosti misa. Znaci probao sam od najmanje do najvece osetljivosti, pa cak menjao i dpi na mom deathadderu, ali bez uspeha, tako da je to bio razlog za uninstall i kod mene. Verovatno kada bas ne budem imao sta da igram, uzmem opet da instaliram igru i da se nerviram sto ne mogu da nanisanim obogaljenog mutanta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Upravo tako.
Jesi li ti preshao crva(mislim na bossa koji se javlja na kraju misije)?Moj savet je bio od koristi,znachi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Ja ovu igru nisam jos nabavio.Zanima me da li vrijedi nabavljati?Inace volim horor igre
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku acinic na korisnoj poruci: | ||
White Ripper (15.12.2008) |
![]() |
#127 | ||
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Član
|
![]()
Nema na cemu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sem kamere kojaj e nezgodna zbog protivnika koji ti prilaze sa ledja jedino shto moze da bude zamerka je to shto pojavljivanje protivnika je predvidljivo u nekim situacijama,a s druge strane znaju i bash da prepadnu.Imash moju toplu preporuku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Član
Član od: 16.1.2006.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 31 puta na 23 poruka
|
![]()
Preporucujem igru svim ljubiteljima horor arkadnih avantura, verovatno najbolja igra tog tipa na PC-u u zadnje vreme.Kamera i upravljanje misem i tastaturiom je uradjeno je mnogo boilje nego u resident evil-u 4 kojem je ova igra najpribliznija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zaboravio si da dodash da je Dead Space sjajan spoj Resident Evil-a i Doom 3.Mada kao shto je qzma napisao u SK-u teshko da ce ga se neko secati za 10 godina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Član
Član od: 16.1.2006.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 31 puta na 23 poruka
|
![]()
Mozda ga se niko nece secati za deset godina ali kao da je to bitno.Svojevremeno sam na komodorcu igrao igru Project Firestarter koja je bila super i dan danas je se secam, ali je nikad ne igram zato sto pored Dead Space-a izgleda smesno, ili ako hoces nesto novije npr. pre jedno 8 godina sam igrao System Shock 2 koji je takodje bio super i dan danas ga uzimam kao reper kad igram neku drugu igru, ali igra bez obzira na odlicnu mehaniku jednostavno glupo izgleda i radi na kompjuteru koji imam.Za deset godina cu igrati Dead Space 5 ili nesto za sta nisam ni mislio da ce biti moguce napraviti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Starosedelac
Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka
|
![]()
Konacno sam nasao slobodnog vremena da odigram neku igru i prva koja je pala pod ruku je upravo Dead Space.
Upravo sam je presao, posle nekih 8,9 sati igranja na medium, i mogu reci da mi je jasno zasto se ljudi zale na kontrole: 1.Osetljivost misa se i moze podesiti da bi se lik brze okretao, ali taj prokleti lag pri nisanjenju je toliko destruktivan po sam gameplay da sam u par trenutaka hteo da odustanem. 2. Lik ne moze da promeni oruzje u hodu, kao ni da ga reload-uje ![]() 3. Kameru necu da komentarisem, njena pozicija je u najmanju ruku dezorjetisuca. Imam utisak da nisam video ni 10-i deo arhitekture nivoa zbog pozicije kamere. Sad zamislite da bezite od 5-10 besnih karakondzula spremni da vas istranziraju na filete, pri tom neki od njih eksplodiraju kada vam pridju, a vi pokusate da reload-ujete ili promenite oruzje a vas nesrecnik stane i pocne da pije udarce koji ga dezorjentisu, na sve muke oko kontrole i kamere ![]() Konceptualno, igra je vestacki produzena, bez nekih bitnijih obrta, kao sto je vec neko rekao mislio sam na 6-om poglavlju da je igra pri kraju. Prica 100 puta ispricana, bez zanimljivih detalja, i naravno sa really big boss-om, od cije pojave mi se prevrne zeludac. Atmosferu podize dobar zvuk, i glasovi u pozadini, ali je kvari predvidivost da se posle resene zagonetke/problema pojavi monster... Cheap horror. Jos jedan dokaz da EA ne zna da napravi "cool" igru. ![]() Igra ima svojih prednosti, dobru grafiku, inovacije po pitanju zero G kretanja, zanimljiv nacin ubijanja protivnika, fantastican interfejs kao i customizacijuoruzja. Igra zasluzuje jaku sedmicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Verujem da to sto se tice reloada/menjanja oruzja u hodu namerno ostavljeno, jer ipak se akcenat baca malo i na horor atmosferu.. U prevodu - gejmplej je namerno otezan, ali ne i los. Nije ovo kanter pa da ti trcis i unistavas sve oko sebe, mora igrac da se igranici malo...
Isto ovo i za kameru. Manje vidno polje = teze uocavanje neprijatelja = napadanje sa strane/ledja i "skakanje sa stolice". Za lag se slazem, naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Starosedelac
|
![]()
Mene je FEAR uplasio daleeeeko vise nego Dead Space, a pritom ima fantastican gameplay (ako bas hoces, kao Counter Strike) i fantasticnu atmosferu kroz celu igru.
Upravo zato mi se atmosfera nije svidela Dead Space-u, jer elementi koji bi trebalo da je pojacaju su vise zamorni nego sto su zastrasujuci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Veteran
Član od: 11.2.2007.
Zahvalnice: 128
Zahvaljeno 37 puta na 35 poruka
|
![]()
Ja kad sam igrao, zaboravio sam da proverim da'l se može igrati na gampead-u
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
E to meni nije jasno. Mali milion ljudi prica "e meni je FEAR bio strasan", i ja to ne razumem. Ljudi moji, pa to je cista pucaljka... Ona Alma je em stereotip tezak, klasican klishe. Em je rip-off iz zna se kog filma, em se unapred zna kada ce da se pojavi i sta ce da se desi. Plus kad je vidis 2 puta i shvatis da ti ne moze nista, zaista nema sta da te plasi. Btw, da FEAR ima fantastican gejmplej, ima, priznajem, ali za pucacinu. Odusevio me je efekat pucanja, i grafika koje je i dan danas fantasticna. Ali nije to za horor.
I da ne pricamo sto se vise od 50% igre napucavas sa ljudima, sto je u principu cist FPS. Igra me je licno tesko razocarala. Dosao onaj level sa napucavanjima onih demona/cega vec (ne secam se, davno beshe). Zavrsio level, cekam dalje... Ono kraj. Izem ti horor ![]() Mislim, razumem ljude koji nisu igrali verovatno nijedan horor pre, pa su se do'vatili FEARa i sad im sve posle toga deluje bezveze, ali opet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Starosedelac
|
![]()
Ako tako posmatras Dead Space je klasican ripoff DOOM3, COLD FEAR i jos jedno 10 naslova sa slicnim motivima.
Tih par "bliskih sustreta" sa Almom (koja po meni nije klasican ripoff) su jezivija nego sve karakondzule zajedno u DeadSpace-u, sto ce ti reci svako ko se malo bolje razume u pojmove kao sto su horror, suspens, psiholoska podloga i atmosfera koji doprinose da jedan film ili igra nosi sa pravom gorepomenuti epitet. O FEAR-u bih mogao mnogo da diskutujem, ali na drugom mestu (temi)... Mom utisku da je DeadSpace prosek, doprinela je i cinjenica da sam pre DS-a igrao pravi horror serijal, Sillent Hill2&3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Član
Član od: 22.12.2008.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 19 puta na 15 poruka
|
![]()
Nabavio sam igru,instalirao i sve je full.
Kad treba da sejvujem igru izadje mi poruka unable to create save slot 1 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Veteran
Član od: 11.2.2007.
Zahvalnice: 128
Zahvaljeno 37 puta na 35 poruka
|
![]()
Možda treba da napraviš offline account na Windows Live!-u. Ne znam, davno e bilo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dead space |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Space Slike | Dr Zoidberg | Brbljaonica | 169 | 8.11.2009 16:47 |
Dead Reefs | Shlaymara | Avanturističke igre | 19 | 3.11.2008 16:53 |
Space Siege | DeCoy | Role-Play | 9 | 1.9.2008 22:19 |
Space Impact Kappa Base | dodgeme | Igre za mobilne telefone | 1 | 25.3.2008 11:26 |
Unpartitioned space problem | fingerprint | Slobodni softver | 17 | 6.8.2007 13:19 |