![]() |
![]() |
|
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 23.8.2012.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zdravo svima,
Da li bi neko hteo da me posavetuje odakle i na koji način je najbolje početi sa učenjem programiranja za iOS? Jel je najbolje krenuti od Objective-C ili neki drugi put, koji su tutorijali i knjige dobri, uopšteno tako neke stvari za start ![]() Inače student sam ETFa i već se 3 godine bavim programiranjem tako da mi koncept ne bi (nadam se :P) bio problem već me samo kopka odakle je najefikasnije početi sa radom? Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I mene ovo zanima već duže vremena, korijen svega je Java i C, kad njih savladaš onda će ti objektno orijentisano programiranje biti kombinacija to dvoje. Ja čitam O'Rajlija, For Dummies i slične provjerene a ne pretjerano komplikovane tutorijale, knjige i online kurseve. Mislim da je to dobar početak a imaš prednost ako si se već susretao s tim na fakultetu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
youtube>newboston>ios
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 5.2.2009.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]()
Potrazi na itunes Stanford university, imas video snimke predavanja za iOs, po meni su dosta dobri
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pele023 na korisnoj poruci: | ||
Nekac91 (25.2.2015) |
![]() |
#5 | |
Član
Član od: 1.7.2014.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 59 puta na 46 poruka
|
![]() Citat:
Neka uzme neku knjigu ili pocne da cita dokumentaciju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Novi član
Član od: 23.8.2012.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hvala svima.
Citat:
![]() Sto se tice knjige nasao sam neku Wiley-evu sa oznakom "for dummies", za sada deluje OK. Pa ako neko jos ima nedoumicu moze poceti odatle ![]() Naravno, svi naknadni ssaveti su dobrodosli! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ios, programiranje |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
E3 show | nexexcalibur | O igrama uopšte | 1467 | 23.6.2023 15:19 |
Start Orb | cpumera | Kvarovi | 10 | 20.8.2014 12:26 |
Logitech formula vibration feedback wheel - Start dugme? | simets | Ostale komponente | 0 | 26.9.2012 10:48 |
Start windows normaly / safe mode - problem | shorty | Kvarovi | 16 | 27.5.2011 9:49 |
Promena imena Start Menu-a | vaskotv | Aplikativni softver | 1 | 11.5.2007 22:57 |