![]() |
![]() |
|
Igre za mobilne telefone Igre za obične i pametne mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Mada, ni šargarepa nije loša. Ali sigurno izbacujem verziju gde umesto aviona lete Kitty Mace i ovi fuckin poniji koje vuku moja deca po ceo dan, polude od njih ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Možda misliš da sam neozbiljan. Te rakete skoro pa liče na šangarepe, tako da uz malo restilizovanja mogu tako da i izgledaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
|
![]()
Najmanji problem je da nacrtam šargarepu. Ali čemu onda avioni, trebalo bi umesto njih da napravim recimo karfiol ili brokoli da leti? A umesto planina da nacrtam unutrašnjost šerpe? One emajlirane sa tačkicama, Metalac?
Šalim se, ali pre ću malo srediti rakete da izgledaju realnije nego da ubacujem povrće koje ispaljuju topovi. Fora sa ovim raketama je što ih u nekim situacijama ima puno na ekranu, pa sve što sam probao komplikovanije počne da pravi probleme kod starijih telefona. Optimizacija je za***** posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Član
Član od: 9.3.2014.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 55 puta na 54 poruka
|
![]()
Koliko igrica ima nivoa, ja sam stigao do 12 ali njega ne mogu da predjem
Sent from my nokia 3220 using LTE |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Vidi da li ce ti prihvatiti SK da je testira! I onako 90% testiranih aplikacija u SK je na bazi Androida.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
|
![]()
Imam spreman PRESS KIT koji cu poslati svim casopisima, ali mi svaki dan padne nesto novo na pamet da doradim/izmenim/popravim pa nikako da posaljem...
Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Oni će uvek skinuti najnoviju verziju pre testiranja i onako se svaka verzija posebno obeležava. U svakom slučaju da ne dosađujem više svaka čast. Uvek sam se oduševljavao našim dostignućima u bilo kojoj oblasti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Član
|
![]() Citat:
Srediću još malo opis i šaljem u SK, ko zna, možda im se svidi... Pozdrav i hvala... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
|
![]()
Novi update donosi:
- razbijanje kapije sam malo animirao - skupljanje paketa povećava brzinu aviona a sudar sa drugim avionom ga usporava - sredio sam dosta koda i malo optimizovao pa bi trebalo da radi bolje na slabijim uređajima (trebalo) - nemam pojma šta sam još uradio...a radio sam dosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 181 puta na 133 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Član
|
![]() Citat:
www.avion-checkpoint.com/avion (noćas ću da uploadujem novu verziju). Probaj an Prestigio, baš me interesuje kako radi. Pozdrav, Ivan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Veteran
Član od: 29.10.2008.
Zahvalnice: 242
Zahvaljeno 77 puta na 71 poruka
|
![]()
Nije lose da postavis i na alernativne markete koji nisu nista manje popularni(blackmarket i mobomarket).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Veteran
Član od: 29.10.2008.
Zahvalnice: 242
Zahvaljeno 77 puta na 71 poruka
|
![]()
Vidim da si je postavio na 1Mobile.Svaka cast.
http://www.1mobile.com/avion-checkpoint-2139957.html Eto da ti preporucim i Yandex Store koji je mozda tu negde sa Google. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Član
|
![]()
Ako mi veruješ, prvi put vidim ovaj 1mobile.com ?!?
Verovatno oni sami kopiraju sa google store-a. Yandex Store, sad cu vidim, 200mil. rusa može da pomogne a ratoborni su ![]() Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Član
|
![]()
Od 10. do 12. novembra u hotelu "Crawne Plaza" u Beogradu se održava INDIE PRIZE BELGRADE 2014.
Organizatorima se svidela moja igra i dobio sam mesto da prezentujem igru i dalje planove, pa ako ste u prolazu, svratite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Član
|
![]()
Sinoc sam pustio novi update:
- dodao sam novi mod u igru: SURVIVAL gde vozite u beskonačnom nivou (i levo i desno nema kraja) - grafika je potpuno izmenjena u novom nivou Ako neko ima volje da proba, značilo bi mi da znam kako se novi nivo ponaša na malo starijim telefonima (a posebno me interesuje Galaxy S4 sa androidom 4.2 i 4.3 jer je kod mene igra pucala samo tako dok nisam instalirao 4.4.2). Hvala unapred, Ivan |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Član
Član od: 1.4.2006.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 143 puta na 83 poruka
|
![]()
Probao sam na LG P920 (zvanicno izasao u julu 2011te) i igra radi odlicno, koristim fabricku verziju Android OS-a, a to je 4.0.4 ICS. Dacu ti kasnije 5 zvezda i pozitian komentar.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.639
Zahvaljeno 2.324 puta na 1.526 poruka
|
![]()
Na S4 Mini (Android 4.2.2) radi bez problema, nisam primetio nikakve bagove. Igrao sam do četvrtog nivoa.
![]() ![]() P.S. Razmisli o dodavanju "restart" opcije, više puta sam omašio checkpoint i jedini način da odmah ponovim igru je bio da namerno udarim avionom u neki objekat. EDIT: Evo, zabo je sad na petom nivou, u smislu da posle pauze nije hteo da nastavi igru. Nije izbacio obaveštenje "Avion chekpoint has stopped working", samo nije hteo da nastavi, meni komande su radile. Izašao sam iz igre, ušao ponovo i radilo je sve normalno opet. Poslednja ispravka: Partybreaker (23.10.2014 u 23:00) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
3d letenje, android, domaca, igra, voznja aviona |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Proeconomica Nova Internet Igra | SasaPl | Mrežne igre | 0 | 13.3.2012 3:27 |
Nova Domaca Igra | OgnjenM | Pravljenje igara | 7 | 6.3.2012 19:06 |
Project FPTD - Domaca TD Igra | Andross | Akcione igre | 5 | 3.3.2012 23:59 |
Last Stand - Nova Domaca Igra | OgnjenM | otpaTci | 15 | 19.8.2011 13:14 |
Domaca Java igra za mobilne telefone | dachans | Pravljenje igara | 6 | 22.2.2006 19:11 |