![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Kako naslov kaze, nestao mi je 1gb memorije sa memorijske kartice. Kako? Nemam blage veze
![]() Kako, sta, gde, kako ga vratiti zna li neko? Probao sam reboot i soft reboot, nista, i dalje mi fali taj 1GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 431
Zahvaljeno 3.975 puta na 3.699 poruka
|
![]()
uradi checkdisk iz kompjutera ili formatiraj karticu
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
markos807 (16.3.2014) |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Kontao sam da formatiram ali necu jer kad spojim telefon ne vidi mi pola fajlova preko kompa, na fonu ih imam sve a na kompu se ne vidi nista, mozda 4-5 foldera, pa ne mogu da sacuvam npr slike iz kamere i slicno..
Kako da uradim checkdisk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
u My Kompjuter odeš desni klik na disk koji predstavlja memorijsku karticu, pa properties , pa tools, pa check now
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
markos807 (16.3.2014) |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Ni to mi nije pomoglo. Imas neku ideju kako da vidim sve fajlove na kompu? Sad vidim samo par foldera i fajlova, iako namestim da vidim sve skrivene fajlove i foldere. Kad bih to uspeo da sredim, ili nekako prebacim slike uz pomoc nekog programa za Windows lagano bi odradio format kartice
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
možda ti te slike i nisu u kartici nego u telefonuskoj memoriji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
na kartici su sigurno, folder DCIM kao i na svakom androidu.. A u Phone Storage mi vidi samo jedan folder
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Nasao sam resenje. Ako nekom bude zatrebalo nek prati ove korake. Dakle, sve slike i fajlove koje su mi bitni sam stavio u folder DCIM. Zatim sam skinuo Root Browser i uz pomoc njega napravio .zip fajl od tog celog foldera DCIM. Srecom, kad sam spojio telefon na komp, taj novi DCIM.zip fajl mi je bio vidljiv na kompu i njega sam kopirao na komp, a u njemu mi je sve ono sto mi je bitno. Sad cu samo formatirati karticu i vratiti nazad ovo sto mi je bitno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
android, combat, modern, prestigio, usb |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
GoogleChrome nestao bookmarks | zoki358 | Internet tehnologije | 10 | 4.2.2013 23:33 |
CD/DVD-ROM nestao... | Cancerma | Kvarovi | 1 | 27.3.2010 19:53 |
Nestao folder i ne moze da se povrati | nebojsa986 | Kvarovi | 12 | 8.4.2008 22:16 |
Zwuk u herojima nestao...sxta sad? | wunetina | Operativni sistemi | 2 | 2.4.2007 23:56 |
Help! Nestao mi Volume Control | DanijelP | Operativni sistemi | 6 | 10.2.2006 19:49 |