![]() |
![]() |
|
Šta da kupim? Saveti oko kupovine novog ili nadogradnje starog računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zanima me koji DVD rezac je Best-Buy u kategoriji do 60 evra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]()
Kupi DVD-RW PIONEER DVR-110 DL ili DVD-RW NEC ND-4550A
Ja imam NEC 3540A i veoma sam zadovoljan ( pravio mi je problema samo pri kopiranju nekih filmova koji su bili rezani na maximalnoj brzini na Princo CD-u ) Poslednja ispravka: Night Hawk (9.12.2005 u 14:14) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Darth Moderator
Član od: 15.10.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 84 puta na 38 poruka
|
![]()
NEC 3540 je best buy, kosta ispod 50€.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kekule Mekule
|
![]()
Slazem se sa Night Hawkom.Pioneer 110D je sve sto ti treda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]()
Slazem se sa preporukama koje su dale kolege.
A sta mislite o ND-4551A i ND-3551A. To su oni rezaci sa podrškom za Labelflash tehnologiju koja omogućava iscrtavanje slika na pozadini diska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 29.10.2005.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Zar ti rezaci nisu oni koji ne mogu da citaju obican CD?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]()
Ne znam nista o njima. Zato i pitam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]() Citat:
Za svoju prosečnu cenu od 48e, ubedljivo najbolji odnos cene i kvaliteta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 9.12.2005.
|
![]()
Ma svaki NEC je great!
Pioneer je OK, ali to je sve NEC optika! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Darth Moderator
Član od: 15.10.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 84 puta na 38 poruka
|
![]()
Pioneeri korist NEC-ove cipove, ne optiku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.893 puta na 1.078 poruka
|
![]()
Ovako stoje stvari. Ja svoj Pioneer 109D imam već skoro godinu dana. U početku čitanje diskova je bilo skoro očajno sve dok nisam uradio update na firmware 1.57. U tom trenutku uređaj se preporodio. Neznam šta su nabudžili u njega ali od tada mogu da se pohvalim da moja 109-a radi odlično.
Ja bih ti preporučio da konsultuješ nekoga ko ima 110-ku da bi dobio bar najosnovnije informacije oko toga kako se ponaša sa malo oštećenijim diskovima. Recimo, ja sam primetio da što su uređaji noviji (ovo se posebno odnosi na NEC-a, bez obzira što ja imam Pioneera) lošije čitaju diskove koji imaju i malo oštećene površine. Tako se recimo dešava da NEC neće ni da prismrdi prilikom čitanja nekoliko, rekao bih blago oštećenih diskova, dok se Pioner uopšte nije bunio. Ovde se definitivno pokazalo kao pravilo da kolko para tolko muzike. Ja sam moju 109-ku platio 92 eura a sada je NEC 3420 48 eura. Zbog toga ti je cela ova stvar samo vid lutrije. Ako imaš sreće,... Poslednja ispravka: Sasa (10.12.2005 u 17:51) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
I mene isto interesuje koji bi rezac mogao da budem moja(buduca)kupovina?
Pravo da vam kazem-zazirem od NEC-a-moj komsija je kupio jedan takav i crko' mu je posle dva reznaja DVD-a-toliko o kvalitetu.... Paznju mi privlaci najnoviji Asus koji je u stvari Pioneer 109D i koji se na testu u SK-u nije bas proslavio-medjutim ima ga jedan moj drug kome radi odlicno i koga mu je preporucio jedan njegov rodjak koji ga ima vec godinu dana i koji takodje radi super.... Cena je dobra-46e? Sta mislite o tome,ili pak Pioneeru 110D? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Momci delimicno ste u pravu u vezi NEC jer se stvarno nekada ocajno snalazi (ne snalazi) sa malo izgrebanim diskovima .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 4.12.2005.
|
![]()
pardoniram sada, ali imam dojam neki da je benq trenutno za te pare malko bolji od svega do sada navedenog. proverite malo, svasta sa vama, koliko mozete rivjuova da pronadjete na netu, jelte. buduci da bih i ja volo' da pazarim dvd malko sam pronjushkao, i sad sta su te c2 i cx i pip i pif i kakve god greske, zbilja ne znam. ali izgleda da je benq manje sklon takvim stvarima. i ima solidno dobru softversku podrsku. i cita ostecene diskove, sto jeste svakodnevica, za razliku od neca. i brzi je od oba. i ima ga u bg. i tako. cao cao cmok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Uzmeš NEC i da te ne boli glava
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]() Citat:
Neck je totalno bezveze, pioneer je zakon. Ja imam neck i nije bas dobar, kako kazes, u citanju blago ostecenih diskova. Preporucila bih ipak ljudima da ne traze preterano misljenja od drugih u vezi tih stvari, jer sam i ja neck kupila po preporuci "dobronamernih" momaka, pa sam se zeznula! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ali takodje nije mogao da se <snadje> sa malo izgrebanim diskovima koje su LG , Asus , Samsung bez problema citali |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
Član od: 1.12.2005.
|
![]()
sa NEC-om sam narezao oko 400 DVD-a i verovali ili ne nijedan nije pukao ali nijedan...
medjutim sto kaze Night Hawk stvarno ima problema sa citanjem ostecenih diskova, jednostavno nece da se "muchi" i ladno od*ebe... odnesem kod drugara koji ima Pioneera 108, sve cita! a da ne pricam koliko je narezao sa njim ![]() posle Plextora, Pioneer 108 najbolji dvd rezac sto se pojavio na nasem trzistu! ovo ne kazem samo ja nego ljudi sto se bave tim rezanjem, jel ![]() ko je pomenuo pirateriju ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Novi član
Član od: 16.12.2005.
|
![]()
mogu samo da se slozim sa izjavom da je pioneer108d stvarno odlican.
ja sam sa njim narezao nekih 200-ak dvd -ova i i dalje sljaka kao nov. cita sve - do sada mi je sve diskove koje ubacim u njega citao - samo je bitno da sve pioneerove rezace firmware-ujesh i mislim da je pioneer odlican izbor. jos nisam imao prilike da rezem sa bilo kojim nec-om tako da sam malo subjektivan, ali.. pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Od novih normalno PIONEER 110D ili NEC3540.Stedi pa za koji mesec kupi PLEXTOR.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
"Test pray" - čitaoci recenzenti | holodoc | O igrama uopšte | 473 | 23.11.2017 18:48 |
Koji monior DA KUPIM za obradu fotografija? | VedRun | ŠDK - Grafika | 1 | 18.12.2008 21:30 |
Koji dvd/divx player da kupim? | stankefa | ŠDK - Foto i audio/video | 8 | 21.6.2008 20:13 |
Koji telefon da kupim za 200e? | alien | Aparati i oprema | 28 | 16.3.2007 0:27 |
Koju cenu da trazim i koji mobilni da kupim? | PeTkO | Aparati i oprema | 13 | 3.1.2007 14:42 |