![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Član
Član od: 23.8.2012.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 67 puta na 62 poruka
|
![]()
I ja ću da koristim kombinaciju TuneUp - CCleaner,
nego čuo sam da 1-Click Maintenance kod TuneUp Utilities-a treba da se pokreće jednom nedeljno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
A kada bi pokrenuo 1 -Click Maintenance on bi pokrenuo sve procese tj alate, ne samo sto bi cekao mnogo mnogo duze, vec bi i pokrenuo stvari koje su beskorisne ili opasne. Stvari koje valjaju kod Tune- Up-a su, 1. Ciscenje starih Restore Pointa jednim Klikom. 2.Cistac Registri Baze. 3.Mogucnost Vracanja izbrisanih fajlova (mada recuva mi je bolja) 4.Mogucnost provere zdravlja hard diska, i provera da li postoje greske ili bad sectory. 5.Cekiranje startup programa. 6.Interfejs. Stvari koje ne valjaju 1.Uzasan Defragmenter 2.Nestabinost i rizik prilikom koriscenja Registri Defragment opcije (NIKAD TO NE POKUSAVAJ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Član
Član od: 23.8.2012.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 67 puta na 62 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
Član od: 23.6.2010.
Zahvalnice: 81
Zahvaljeno 95 puta na 73 poruka
|
![]()
I dalje sam pobornig toga(osetio vise puta na sopstvenoj kozi)skup tih programa posebno cacakanja po registri bazi znaju da napave darmar da ti na kraju jedina opcija bude ili da ponovo instaliras sve drajvere ili da radis format,ja vise ne cackam mecku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Cak sta vise jedina dva programa koja znam da su u retkim posebnim slucajevima napravila stetu su, Advanced System Care i CCleaner, poznati mit o njemu je da je jednom liku obrisao ceo program files, uglavnom onaj ko zna sta radi male su sanse da ga program preduhitri Ne aludiram na nikoga desava se svasta pa i da sve izmakne kontroli. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sale94 na korisnoj poruci: | ||
Sladjan85 (13.12.2012) |
![]() |
#27 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2008.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 311 puta na 294 poruka
|
![]()
Glary i Wise programi su prilično sigurni za dve godine nijednom problema samo stisneš i zaboraviš.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Novi član
Član od: 7.7.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
tuneup 2011 je po meni sasvim solidan program. 2012 ima jednu funkciju vise za rezim na batreiji ali vecina nas koji koristimo laptopove imamo to ili u win ili u driveru za graficku.
tuneup je preporucljivo drzti u startup jel mu je mali loadup a moze da ubrza podizanje samog systema. drugo, kad se dize na startup sam sredjuje system tj brise trash fajlove. sve u svemu, vec 10god ga koristim i prezadovoljan sam. ne izmislja toplu vodu vec samo olaksava korisniku posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
programi, startup, windows |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||