![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#121 |
Član
Član od: 20.7.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
Da li neko koristi editor za pravljenje novih mapa.Instalirao sam patch 1,5 ali nemogu da u mapi koju pravim stavim pocetne tacke i neznam mnogo toga kako se ubacuju objekti npr.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Član
Član od: 22.9.2006.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Pravljenje mapa u COH je poprilcno za****no.....u odnosu na pravljenje mapa u warcraft-u ili AOE 2 (eh kad se samo setim to su bila dobra vremena
![]() Za objekte ides na opciju objects placement (crveni chovechuljak) kliknes na objects u donjem delu ekrana pa biras sta ces ebps,sbps,visuals.Levim biras a desnim klikom postavljas na mapu.Istrazuj malo..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Član
|
![]()
Hvala ali brzo sam skapirao nije toliko tesko samo se treba malo navici napravio sam neke mape kao Sutjesku i Neretvu hi hi ali sam dosta mapa skinuo sa neta kada se stavi manji broj resursa goriva i neprohodne planine onda do izrazaja dolazi samo pesadija sto nije lose.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Član
Član od: 7.9.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Cudi me sto neko nije napravio domaci mod za igre sa tematikom drugog svetskog rata (Blitzkerieg ili nesto slicno)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Član
|
![]()
Pre godinu dana skinuo sam neki nemacki Balkan mod za Blitzkrieg sa partizanima cetnicima i ustasama.Jedino ustase imaju avijaciju.Bilo bi idealno napraviti takav mod za COH.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvaljeno 31 puta na 27 poruka
|
![]()
Veliki sam fan RTS igara i igram ih jako dugo ... ali CoH je najlepša igra koju sam ikada igrao ... mrzim je samo zato pro više ne mogu da igram C&C generals
![]() Stvarno, posle nje ništa ne izgleda lepo i prijatno za igranje. Mana igre je kratka kampanja i jako mali broj mapa za skirmish |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Starosedelac
|
![]()
... I ograničen broj jedinica... Zamisli, ali ZAMISLI divotu kad bi mogao neograničeno praviti jedinice?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Veteran
|
![]()
Kupio bih igro nego ne znam kakva je da li je potrebno dva puta razmisliti pre nego sto posaljes vojsku u napada i da li treba zauzimati vazne tacke i da ne ude kao u generalsu sagradis avione tenkove i vojnike i pun napad i porokas ih sve naokolo i jos pre toga bacis Mther of All Bombs na njihou vojsku i gotovo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Član
Član od: 27.1.2007.
Zahvalnice: 126
Zahvaljeno 56 puta na 49 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Сухой na korisnoj poruci: | ||
masteri (3.4.2007) |
![]() |
#133 |
Veteran
|
![]()
Jel mogu da gradim gradjevine i da li se odmah postave kao u nekim igrama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Starosedelac
|
![]()
Možeš da ih gradiš, i treba vremena da se izgrade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Član
|
![]() Citat:
Kupuj igru neces se razocarati malo je kratka kampanja ali multiplayer je ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dark Rider na korisnoj poruci: | ||
masteri (4.4.2007) |
![]() |
#136 |
Veteran
|
![]()
Jel cu moci da igram bez seckanja na ovoj konfg:
2.66 GHz Dual Core 256 mb 3 S.M. 1 GB RAMA |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
- Windows XP - Processor: 2.0 GHz Intel Pentium 4 (or equivalent) or AMD Athlon XP (or equivalent) - RAM: 512 MB - Video Card: 64 MB video card with Pixel Shader 1.1 DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card Recommended requirements: - Windows XP - Processor: 3.0 GHz Pentium IV (or equivalent) - RAM: 1 GB RAM - Video Card: Nvidia GeForce 6800 256 MB - DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dio37 na korisnoj poruci: | ||
masteri (3.4.2007) |
![]() |
#138 |
Veteran
|
![]()
E kupih i ja igru.Pa ajmo na utiske.Prvo sto sam uradio sam usao u tutor i odusevio se grafikom svaki detalj do detalja je uradjen
![]() ![]() ![]() Odoh da igram ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Član
Član od: 27.1.2007.
Zahvalnice: 126
Zahvaljeno 56 puta na 49 poruka
|
![]()
He, he... i drugi put.
![]() Moras prvo da sagradis 3 inzinjera iz HQ (komandni centar), u stvari, to je jedan tim od tri inzinjera, kao jedinstven tim se i prave a ne pojedinacno, oni su kao bager(Dozer) u generals-u, mogu i da pucaju, naravno. Ako se ne varam, postoji mogucnost da im se unapredi plamenobacac(flamethrower). Imas razne gradjevine, videces vec. U ostalom imas na internetu da nadjes detaljno objasnjenje cele igre. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Сухой na korisnoj poruci: | ||
masteri (5.4.2007) |
![]() |
#140 |
Veteran
|
![]()
Ajde mi recite neki savet za skrimish.Igram protiv esey covek mi zadaje puno problema.Prvo snajperi mi porokase jedinice,posle neko s***e na 4 tocka koje kada mi udari u gradjevinu eksplodira pa onda tenkovi topovi itd.Ajde mi pomozte
EDIT offtopic Da li mogu i druge igre da igram preko himachi-ja Poslednja ispravka: masteri (6.4.2007 u 11:12) Razlog: offtopic |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
coh, company of heroes, modovi, patch, rts |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Heroes of Might & Magic IV | Vlaad | Strateške igre | 15 | 18.2.2014 19:35 |
Heroes of might and magic 3 (multiplay) | Dusan Zivkovic | Online susreti | 89 | 27.5.2010 0:06 |
City of Heroes | Echo | Mrežne igre | 0 | 3.6.2006 16:20 |