![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Jako zanimljiv telefon.
![]() Ali opet će biti onih koji će reći: "u mene NokiJa ima "jaču" kameru, 5 megapiksela"... ![]() Edit: liči na novi Blackberry, a malo i na iPhone 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka
|
![]()
ovo sa kamerom je dobro,ali ako su vec hteli da nesto promene,trebali su staviti i xenon+led blic za lampu,ali otom potom.
sada kako ce se pokazati kada izadje,videcemo ![]() jaka baterija,jak hardver za pokazivanje,ima predispozicije da vlada dok ne izadje sgs4,mozda i duze |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Novi Alcatel koji je predstavljen u Barseloni: http://www.gsmarena.com/alcatel_one_...ultra-5231.php
Ovo izgleda odlično, najtanji smartfon na svijetu, prilično je velik (odličan za moje velike šaketine ![]() I da, nema 3,5 mm audio jack zato što ne može stati jer je telefon pretanak, ali dobija se adapter. ![]() Šta mislite o njemu i koliko bi mogao koštati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Starosedelac
|
![]()
Alcatel's most impressive offering to date, the
One Touch Idol X, is up for grabs for €699. Ouch! Ovaj ne može biti mnogo jeftiniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Našao sam i ja neke velike cifre... jgb, zato što je tanak i "šminkerski", izgleda da će ipak biti poskup, iako nije-top model sa tehničke strane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Nadam se da će se još proširiti ZTE, Huawei, Alcatel i druge kompanije i ponuditi neke prihvatljive modele. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Starosedelac
|
![]()
"Intel nudi da na osnovu njihovih rješenja, naše kompanije proizvode mobilne telefone".
Hahaha....jel na pomolu ipak neki "EI Nis" mobilni telefon? Inače kad je intel u pitanju u najavi je prestigio sa njihovim procesorom. Poslato sa roamera koristeći TT2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Нова Нокиа, јефтина и ружна, али рекламирају да има јако издржљиву батерију.
![]() http://www.dailymail.co.uk/sciencete...tery-life.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Član
Član od: 29.4.2009.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 148 puta na 97 poruka
|
![]()
wow, uopste nije los telefon. Samo ekran je nekako mali, da su uklonili ono dugme i produzili ekran za jos 5-10$ vecu cenu, bio bi bas super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
E da, možda baterija može da upali traktor,tako da može zemljoradnicka zadruga da ga ponudi u mix paketu "izori 48". Poslato sa roamera koristeći TT2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 988
Zahvaljeno 3.955 puta na 2.378 poruka
|
![]()
Galaxy S4 Mini
![]() Izgleda gotovo identično pravoj S4-ci, a najbolje kod toga je što je zadržao izuzetno male okvire oko ekrana. Ekrean je 4.3" a sam telefon nije ništa veći od većine 4"-ki na tržištu. Dual Core Krait na 1.7GHz, 1.5GB RAM-a, AMOLED 960x540 (i to ne PenTile već sa sva tri subpiksela po pikselu), baterija 1900mAh... Deluje mi da će ovo biti strašno zanimljiv telefon kada se jednom stabilizuje cena, svakako mnogo bolji nego što je S3 mini bio kada se pojavio. Preview na GSMareni |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dočekasmo da 4.3" bude "mini"...
|
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Ocelot na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#54 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 431
Zahvaljeno 3.974 puta na 3.698 poruka
|
![]()
počinju da preteruju sa dijagonalama da mi treba tablet tablet bih kupio, nije loše, ali .. evo sad moram da kupim telefon od 4,7 inča zbog HD video kamere... bolje da krenu malo u debljinu nego u veličinu..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Starosedelac
|
![]()
Pa dobro, igra slučaja u nazivu,ali 4.3" nikako nije mini.
Sto se mene tiče jako mnogo koristim internet na fonu tako da mi ovih 3.5" jako počelo da smeta.Fali mi 4.3 ili 4.7".A to bi bile i idealne dijagonale kad sam ja u pitanju.Mada ni jedan maxi od 5.5 ne bi bio previše loš,no to je već druga priča koja se potire na našom realnošću... Sent from my ZTE roamer using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 96 puta na 61 poruka
|
![]()
^ za tebe je druze tablet onda veruj mi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.305
Zahvaljeno 3.264 puta na 2.259 poruka
|
![]()
Nema potrebe za tabletom, telefoni sa 4 i više inča i minimum qHD rezolucijom su taman za upotrebu interneta. Pod uslovom da imate dobar vid, onda jurite što više PPI i nema brige
![]() Inače, pitam se koliko će da košta SGS4 mini... Garant dodatnih 70-80e na realnu cenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja inače imam velike šake i ne bih imao ništa protiv velikih telefona, sa displejima od 4,5 do 5 inča, ali sam skontao da mi ništa posebno ne treba od telefona, osim osnovnih stvari, jednostavnosti i stabilnosti, pa sam skoro kupio polovan iPhone 3GS (a prije njega imao Samsung Galaxy I9000).
ALI, sinoć sam probao rodjakov Samsung Galaxy SIII i vidio koliko je moćan, da sam opet dobio želju da sebi kupim nešto slično. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 988
Zahvaljeno 3.955 puta na 2.378 poruka
|
![]()
Nije vezano a konkretan model već za kompletnu Nokiu. Microsoft umalo kupio Nokiju - Prvo je njihov čovek sroza i onda bi da kupuju za dž... ali su pregovori izgleda propali ili do daljnjeg obustavljeni, na svu sreću. Takođe - Huawei: kupili bi kompaniju Nokia, Windows Phone je preskup. Neverovatno, da je neko pre samo 2 godine rekao da će Huawei da kupuje Nokiu, prekrstio bih se, ali mi sada to deluje kao odličan izlaz za fince. Dobili bi kintu za razvoj, a mi bismo konačno dobili Android Nokie, što bi u Android svetu bilo pravo osveženje, sa obzirom na dizajn i kvalitet izrade koji Nokia fura.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Aibo na korisnoj poruci: | ||
DragonSlayer (14.7.2013), King SRB (20.6.2013) |
![]() |
#60 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ali izgleda je Huawei odustao i samo nas loži.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kineski brend telefoni - vrede li? | zajchik | Aparati i oprema | 5083 | 23.2.2020 12:48 |