![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 | |
Veteran
|
![]()
Ekstra 'eye-candy' interfejs... Ali mi je postao beskoristan čim mi je izbacio poruku da za fajlove preko 100MB treba da imam pro verziju.
Citat:
++ Ala su upropastili ovaj Market aka Play na desktopu... Jel bila suština da bude idiot-friendly ili šta...!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 860
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Nike runing. https://play.google.com/store/apps/d....plusgps&hl=en
Ako idete na trčanje, upalite GPS i sve moguće i nemoguće podatke vam stavlja. Odlična stvar, ali zaista! I ne vuče puno baterije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 7.6.2009.
Zahvalnice: 250
Zahvaljeno 649 puta na 499 poruka
|
![]()
Meni se zaglupila aplikacija posle pola sata trčanja pre par meseci kad sam je koristio, tek posla sam video da nemam podataka. Što se baterije tiče, vuče isto kao i sve aplikacije koje sam koristio koje koriste GPS - 1% baterije na minut.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koji ti je telefon? Ne bih da lupam sad jer ne znam precizno, ali posle par sati mi ne skine puno. Na alcatelu 997D (dual core i 1gb rama)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 7.6.2009.
Zahvalnice: 250
Zahvaljeno 649 puta na 499 poruka
|
![]()
Matori Huawei u8110 je u pitanju. Inače mi baterija traje 2 dana uz umereno korišćenje, dan ako ga baš silujem, tako da nije do nje. E sad, da li to što je lošiji telešon vuče više baterije za GPS ne znam, a ni ne deluje mi baš logično. Pre će biti da su custom 2.6 ROM-ovi za ovog Havajca neoptimizovani po tom pitanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 181 puta na 133 poruka
|
![]()
Program Avira free Android,sluzi u slucajevima kradje ili gubitka telefona. Isproban iz prve ruke i odlican je program. Treba samo napraviti nalog na njihovom sajtu i registrovati telefon na taj akaunt,posle toga mozete daljinski da obrisete sve iz telefona,zakljucate ga uz poruku da vam se "posteni nalazac"javi na mail ili telefon,ukljucite glasno pistanje (zavijanje) telefona bez mogucnosti da ga taj neko iskljuci i slicno. Preporuka.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku cages na korisnoj poruci: | ||
zajchik (2.8.2013) |
![]() |
#47 |
Član
Član od: 2.4.2013.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
Problem sa svim tim aplikacijama je da je dovoljno resetovati telefon na fabricke postavke i caoooo....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Starosedelac
Član od: 21.8.2012.
Zahvalnice: 514
Zahvaljeno 495 puta na 418 poruka
|
![]() Citat:
![]() Šalu na stranu, dobra app ako prijatelji, žene, deca, vole da vam trkeljišu po fonu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sve te zastite mogu da se zaobidju prostim odlaskom u recovery i tamo radjenjem factory reseta.
Svi noviji telefoni imaju recovery tako da te aplikacije mogu da budu korisne samo ako vam telefon ukrade najobicniji lopov. No, ako ga ukrade neko ko ima nameru da ga prodaje na crno, samo ce uraditi gore opisan postupak i caoo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Nego, apropos moje preporuke, nipošto ne zaštićujte incoming calls, da ne bude što li me niko ne zove. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 181 puta na 133 poruka
|
![]()
Под условом да може да приступи даље од почетног екрана,да... Програм нуди да позовеш власника телефона или да укуцаш пин код и то је то тако да не знам како би ресетовао на фабричка подешавања.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Član
|
![]()
Pa lepo, izvadis bateriju, i onda drzis vol up+power ili koju vec kombinaciju ima taj telefon za rikoveri...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DaLanik na korisnoj poruci: | ||
ColdBoot (5.8.2013) |
![]() |
#54 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Bolji je androidlost, može da vam pošalje GPS koordinate telefona, fotografiju sa prednje kamere, poruku upozorenja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Veteran
|
![]()
#BTW - na tu celu temu, izgubljen/ukraden fon, pa kao da se zaključa i sl.
Gugl izbacuje svoj alat - i imaće kul funkciju da se uključi fon da 'vrišti' najače što može [kul za one situacije kada se izgubi u dvosedu, a u 'silent' režimu rada je]. Ovo ostalo - klasika koju imaju svi alati tog tipa... izvor |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.305
Zahvaljeno 3.264 puta na 2.259 poruka
|
![]()
Avastov Anti-Theft može da preživi reset na fabrička podešavanja ako je uređaj rutovan, ne znam kako to tačno funkcioniše ali sećam se da mi je prilikom instalacije na tablet (koji više nemam) nudio tu opciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Deo inventara foruma
|
![]()
He,he da li moze da prezivi format system>install zip from sdcard>nekirom.zip
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ukradeni telefoni se sada rastavljaju na dijelove i prodaju tako, svi ovi programi će vas zašititi jedino od neiskusnih kradljivaca, tako - cheers.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
android, aplikacije, market, preporuka, programi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Android] Belgrade Beer Fest Info - Android aplikacija | cubrovic | Programi za mobilne telefone | 0 | 2.8.2011 0:54 |
Preporuka za grafičku karticu do maksimalno 230 eura? | bojke1 | ŠDK - Grafika | 22 | 9.5.2011 22:38 |
Nokia konferencija za programere aplikacija (18. maj, hotel Balkan, Beograd) | Milossh | Dešavanja i događaji | 0 | 4.5.2010 10:13 |
Generator Java poslovnih aplikacija | savic.prvoslav | Programiranje | 10 | 11.6.2008 15:57 |
Šta znači preporuka u pregledu profila | zero cool | Forum o forumu | 11 | 11.6.2007 23:04 |