![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 6.9.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() ![]() ![]() Imam problema sa prenosom podataka vec duze vreme. Do tada sam imao standardan internet Dial-up protok, uglavnom 50 - 52.0Kbps a sada ne prelazi 33 - 37.0Kbps. To se desilo kada je ovde uvodjena nova tura pretplatnika, potom se njima svima pocese desavati razne smetnje (telefoni im nisu radili, zvonili i sl.) dok ja nisam imao takvih smetnji (inace smo ovde u komsiluku svi bili prikljuceni na istu kutiju.) Njihove smetnje su popravljene ali se meni pojavio gore navedeni problem. Kod par komsija sam probao moj modem i tamo je radio normalno (50Kbps), a cak motorolini modemi koji su kod njih radili normalno, meni nisu mogli ni uspostaviti vezu! Da li je u pitanju neko ostecenje vodova ili lose povezani kontakti u Glavnoj kutiji ili nesto trece!? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 11.2.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Da su uveli PCM, spala bi ti konekcija na 14Kbs, tako da mi stvarno nije jasno. Probaj da dodaš instrukcije tipa ATX3 ili AT&FX1, mada sumnjam da će pomoći.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 21.12.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 110 puta na 90 poruka
|
![]()
Ako je tako kako kazes onda ti ne mozes nista da uradis da bi popravio stanje,to je jednostavno do njih,moj drug recimo zivi u starijoj zgradi sa losom instalacijom i za njega je uspjeh sve preko 33kb/s.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
To je zato što je Telekom uveo "nove" brojeve! Oni su zapravo postavili PCM uređaje koji jednu paricu dele na 2-4 korisnika. Tebi je zapala lakša varijanta u kojoj deliš liniju sa jednim komš'om. Protok će ti uvek biti duplo manji nego kad si bio sam na liniji. Možeš da probaš da se žališ Telekomu, ali šanse su ti 1:1000 da će te ponovo razdvojiti (pogotovu što su tek uveli PCM kod tebe)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]() Citat:
![]() P.S. Ukucavanjem stringova apsolutno ništa neće dobiti. Ja sam koristio različite modeme, mahom eksterne (znači prave hardverske) sa svakakvim naprednim funkcijama i ništa nisam dobio (po pitanju brzine) korišćenjem gomile stringova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Metal gear solid 2 problem sa grafikom | solid_snake | Kvarovi | 2 | 11.8.2006 1:30 |
Problem sa modemom | smurflander | Kvarovi | 5 | 3.7.2006 23:50 |
veliki problem sa nec 4550 dvd-om | uplasenko | Nosači podataka | 10 | 4.4.2006 19:18 |
Problem sa video capture karticom | LoneWolf | Video/TV softver | 4 | 14.1.2006 14:47 |