![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 8.9.2011.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
if(strlen($promenljiva)<=1)
{ echo ""; } else { echo "....." } Za školu radim na nekom manjem projektu i treba mi pomoć oko sledećeg.. Ako je uslov (strlen($promenljiva)<=1) zadovoljen on ne sme da radi ništa, ma gde god ja da kliknem ili...znači treba da mi ostane isti ekran. Ukoliko se to uradi ovako : if(strlen($promenljiva)<=1) { echo "Neki tekst"; } else { echo "....." } sve mi se margine u css-u poremete i sve mi se ispomera. Ne znam koji je razlog, ali meni samo treba da, ukoliko je ta promenljiva <=1, pretraživač ništa ne uradi, tj. samo stoji, ne sme ni da refrešuje prozor! Smatram sebe apsolutnim početnikom u PHP programiranju, tako da je svaka pomoć dobrodošla jer znam da sam ovo ne mogu da rešim . Hvala unapred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 15.12.2011.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 49 puta na 44 poruka
|
![]()
A zasto jednostavno ne izbacis else granu?
Znaci ako je strlen($promenljiva) > 1 radis to sto radis, a u suprotnom (<=1) ne radis nista. Kod:
if (strlen($promenljiva) > 1) { //uradi nesto } |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 8.9.2011.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Hvala, ali sam rešio na drugi način..izmenio sam ceo kod
![]() evo da se malo reklamiram : http://www.klik-na.co.cc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
php, pomoc, pomoć, programiranje, promenljiva |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoć - Dell N110 ili Lenovo E520 | GiaBlack | ŠDK - Prenosni računari | 10 | 19.11.2011 12:14 |
Pomoć oko kupovine apgrejdabilnog kompa | MilanGM | ŠDK - Osnovne komponente | 24 | 4.11.2010 2:37 |
Pomoć oko materijala za seminarski | prudentia | Brbljaonica | 0 | 25.11.2009 13:52 |
Pomoć oko izbora konfiguracije | skladmare | ŠDK - Osnovne komponente | 26 | 21.5.2009 13:09 |
[Legend of Zelda - The Minish Cap] -> pomoć | Geomaster | Konzole | 30 | 10.9.2007 14:05 |