![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.202
Zahvaljeno 1.915 puta na 1.401 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koliko vidim takođe ništa od novih ikonica, ove nisu tako loše ali smo se ih se zatili, jer su tu više od 4 godine tj. još od viste, trebalo bi i tu malo fenseraja
|
![]() |
![]() |
#23 |
Član
Član od: 28.3.2009.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 32 puta na 29 poruka
|
![]()
Ma verovatno ce ih promeniti, mnogo je rano sad i za betu.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.639
Zahvaljeno 3.774 puta na 1.842 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ako je to win 8 (na kom je MS poceo da radi pre 7ce) zasto onda tako jako lici na 7cu??
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Ali je build definitivno poslali su mi email sa linkom cim je izasao http://www.windows7newsinfo.com/smf/....html#msg22136 |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Starosedelac
|
![]()
Instalirao sam ga u virtualnoj masini namerno sam dodelio 1 gb da vidim jer povecana zahtevnost u ovom build definitivno nije cak naprotiv radi i malo lakse voli ga virtualna masina
![]() Ovo je pocetni build i nije mnogo promenjeno vise ispod haube ,slicno kao kad je procureo prvi build win 7 izgledao je kao vista Poslednja ispravka: DAKINS (13.4.2011 u 20:30) |
![]() |
![]() |
#29 |
Starosedelac
|
![]()
Trosi samo fantasticnih 300mb rama cist operativni sistem
Tu je i glavno unepredjenje da se windows vrati na defality Za pun utisak treba ce mi dan ili dva poigracu se malo sa win 8 virtualnoj masini |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
|
![]()
poigraj pa mi javi....mada ja ne vidim razlog zasto preci na 8-icu kad je meni 7-ica sasavim dovoljna,mada sto vecina kaze rano je za ocjenivati,nadajmo se da ces na iznenaditi i da nece praviti shit kosa vistom(inace mracna strana MS)
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Starosedelac
Član od: 4.12.2009.
Zahvalnice: 271
Zahvaljeno 275 puta na 235 poruka
|
![]()
Maltene je isti kao Sedmica...
Uz to, ne zaboravite sta ce vam ljudi reci nakon sto kazete da furate Windows 8. ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.202
Zahvaljeno 1.915 puta na 1.401 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Kasnije su dodali promene windows explorera .. ![]() Ali uglavnom sam zadovoljan . ![]() Jedini problem je što nijedan antivirus ne radi na njemu ![]() Pored toga ne može da se izvrsi trajna aktivacija. Programi rade dobro office ,flas , msn , firefox 4 i to savrseno za razliku od win 7 kod mene. Dodelio sam mu 2 gb rama na virtualnoj masini da mu vidim pun pontecijal i za sada je sve ok |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Deo inventara foruma
|
![]()
samo me buni to sto je instalacija pljunuta kao 7ce...to me je mozda malo "iznerviralo" ali ovako nije lose
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Zadnji poznati build 6.2.7975.0.110331-1827. A procurela je verzija 6.1.7850. daleko su vec odmakli od ove ranog build. Bice zanimljivo videti betu u septembru . |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Veteran
|
![]()
REkli su da će biti u 64bitnoj verziji novi interfejs, dok će u 32bitnoj ostati varijacija sadašnjeg.. Čitao sam to negdje, ne mogu da se sjetim imena tog novog interfejsa..
|
![]() |
![]() |
#40 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
A prica se o http://www.windows8newsblog.com/metr...for-windows-8/ Metro Style nesto kao iphone za verovatno tablet i nova opcionalni izgled IE se pojavio koji lici na windows phone verovatno isto za tablet. Bice unapredjeno i ulepsavanje moćiće da se stavi video na deskop kao kod viste ultimate i da boja se automcki uskladi sa pozadinom http://windows8news.com/2011/04/07/w...tocolorization mount iso direktno citanje PDF reader http://windows8center.com/wp-content...8_mountiso.png itd. Prosto cemo morati sacekati betu da vidimo sve ![]() |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fail, nefunkcionalno, ruzno, surface, tablet, windows |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows Live Messenger? | mick | Aplikativni softver | 532 | 19.11.2012 20:36 |
Windows 7 (64) problem!!! Hitno!!! | Nastaaki98 | Operativni sistemi | 4 | 9.7.2012 14:05 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Windows 8 | saleSK | Operativni sistemi | 37 | 19.8.2009 11:40 |
Windows services se ne pokreću | 4th Dimension | Operativni sistemi | 4 | 15.3.2008 14:07 |