![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.298
Zahvaljeno 1.396 puta na 948 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Zapravo, ovo je bilo na B92.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci: | ||
3LANCER (10.12.2010), Lich_king2 (10.12.2010) |
![]() |
#64 |
Basterd...
|
![]()
Izvući ću ovaj deo rečenice iz konteksta, ako nemaš ništa protiv.
![]() Najveći problem SVAKE TELEVIZIJE NA PLANETI je kadar. BBC je skoro napravio neki "dokumentarac" o zavisnosti koju stvaraju video igre, koji je bio toliko neprofesionalan i senzacionalistički da se meni povraćalo. Elem, nemam nameru da plaćam ijednu TV stanicu čiji voditelji iz dana u dan siluju srpski jezik i ubeđuju me da zapravo ja ne umem da akcentujem reči kao što su "Aleksandar", "televizija", "Australija"... Ako ništa, znam da se bar prof. Klajn slaže sa mnom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Banned
|
![]() Citat:
Al brate, totalno si nefer, nasao si RTS da poredis sa BBC-jem, TV kompanijom koja ima najveci budzet od svih evropskih televizija. Al i pored toga, imaju i oni svoje sapunice, secam se nekada "Eastenders" (tako nekako) i slicno, gomila serija tipa "Selo gori...". A ja pritom ne mislim da je serija Selo gori uopste losa, cak sta vise. Daleko je kvalitetnija od Pavicevih serija (Bolji zivot, Srecni ljudi, Bela ladja, Porodicno blago, i sva ostala sra.nja) sa debilnim dijalozima tipa gde dvojici sagovornika po pravilu treba 5min da se razumeju sta su hteli da kazu, i po pravilu jedan prica metaforicki, dok drugi po pravilu se pravi kao da je pao sa duda, pa nikad ne kapira poentu metafore. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Veteran
Član od: 26.7.2007.
Zahvalnice: 443
Zahvaljeno 171 puta na 117 poruka
|
![]() Citat:
javni SERVIS treba da bude kao javni WC - imaš šolju imaš pisoar imaš da opereš ruke, a hleba i kolača mi ne treba u javnom WC-u...to ću kupiti u pekari. Lepo, 50 dindži, 15-tak zaposlenih da furaju skupštinu po ceo dan i u međuvremenu da puštaju Trezor i Bolji život i kad zatreba objave neku vest od nacionalnog značaja..to je javni SERVIS, kao 988...kao službeni glasnik...kao 95... Stvarno ne vidim gde je ekonomski, moralni, patriotski i bilo koji aspekt da pucam 500 dindži!!!?? (skoro ko za IPTV) da bi bilo nekih serija, filmova ili sporta na "prvom" ili "drugom"....Kad svega ima ko blata na ostalim programima (bez diskusije o ne/kvalitetu istih). |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku real022 na korisnoj poruci: | ||
3LANCER (10.12.2010), acaf (9.12.2010), Kisr (9.12.2010), Marshall George (10.12.2010), noisy (25.12.2010) |
![]() |
#67 |
Veteran
Član od: 1.7.2007.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 286 puta na 170 poruka
|
![]()
Upravo tako. Treba da plaćam 500 dinara da bi oni imali para da kupe prava za prenose hebene lige šampiona i sličnih gluposti. Baš me zabole da gledam neke preplaćene dijabole kako jurcaju za loptom i da udaram glavom o zid ako baja pogodi stativu ili prečku.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Kisr na korisnoj poruci: | ||
3LANCER (10.12.2010) |
![]() |
#68 | |
Banned
|
![]()
Kad bi englezi placali po 50din za BBC, ko bi napravio onolike fantasticne dokumentarce.
Jes, na RTS-u nema takvih dokumentaraca, al ima Lige Sampiona i kojecega jos. Mnogo kukate, ko neke babe&dede sa Kalenic pijace. Sta li ce biti kad postanete babe&dede, bezace ljudi od vas ![]() Citat:
![]() Ti bi neku modnu reviju a ![]() Gomila ljudi sirom Srbije gleda Ligu Sampiona, a sad ti ne volis fudbal i to je razlog da se LS vise ne prenosi, pazi majku mu, al si ti mnogo bitan faktor u Srbiji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hehehe, ne može 50 dindži, mora 500, kako bi inače izdržavali toliku gomilu besposličara zaposlenih tamo.Isti slučaj kao sa EPS-om i mnogim opštinskim upravama, sudovima, MUP-om, bla bla bla da ne nabrajam više i rizikujem da Pjanović opet pominje babe i džangrizanje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Veteran
|
![]()
Reče čovek koji je branio gej paradu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Deo inventara foruma
|
![]()
#Pjanovic
A LŠ baš podiže kvalitet programa na RTS-u ![]() Ne pamtim kada je poslednji put bio neki poznatiji i dobar film na njihovim televizijama, a da ga predhodno nisu prikazali 20 puta. Dokumentarce moram da gledam na B92, pošto samo oni i imaju takvu vrstu programa u Srbiji. "Sasvim prirodno" sam naučio napamet od silnog repirziranja emisija. Samo srećni ljudi i bolji život mogu da se gledaju na RTS-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |||
Banned
|
![]() Citat:
![]() Slazem se ja sa vecinom vasih argumenata, i oko reklama i ostalog. Al pretplata se mora placati, jer je rts javni servis. Citat:
![]() Al generalno gejevi ne voledu fudbal i sport, velika vecina rekao bih (mada ne znam nijednog geja pa pricam dosta predrasudno ![]() Onakvu recenicu sto si napisao za fudbal... to je recenica koju sam cuo par puta u zivotu od neinteligentnih ljudi. Ne kapiraju to, ne upijaju strast, zabavu... Namestaljke, lol, pa toga svuda ima u svim sferama zivota, korupcija, u celom svetu. To ne moze da pokvari uzitak fudbalske igre. I to ti kazem ja, koji takodje sa daleko manjim zarom nego ranije pratim/gledam fudbal. Citat:
Al 500din mesecno, babetine i deduskare, eto to ste vi ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Veteran
Član od: 26.7.2007.
Zahvalnice: 443
Zahvaljeno 171 puta na 117 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Veteran
|
![]()
Pa ajmo onda da tražimo od jadnog servisa da prenosi kečere, isti q.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() Ti kojima je mnogo 500din, nek prestanu da puse ![]() Pa ce da ustede dosta vise od 500din mesecno. A kecheri su dakle jednako popularni kao fudbal i to LS ![]() To sra.nje imas na Fox-u (tj. Prvoj kako ga sada zovu, boze debila koji naziv), pa tamo gledaj. I kecheri su za nezrele klince pune adrenalina/testosterona. Bejah i ja nekad takav, al kechere gledao nisam. Sou za debile... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Uporedio sam fudbal sa kečerima zato što je i tamo sve namešteno, ali nebitno, da ne idemo dalje u ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]() Citat:
P.S. 'Bolji zivot' je milijardu puta bolji od 'Selo gori, a baba se ceslja'. Ako zelis da istices neku iole kvalitetnu seriju RTS-a u poslednje vreme, onda je to 'Ranjeni orao' (doticnu nisam gledao, ali su mi se roditelji navukli, stoga ne sumnjam da poseduje odredjeni, makar minimalan kvalitet).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Banned
|
![]()
Pomenuo sam ga na prethodnoj strani, Avijaticar sam mislio da se zove
![]() Ok, mogu da se slozim donekle za Bolji zivot, al tu je pocetak zle krvi, i tu su mogli da se vide primeri bljutavih dijaloga. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
rts |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
HTC servis? | Dyca | Aparati i oprema | 15 | 19.2.2011 21:24 |
Koji novi servis na Internetu biste vi želeli? | Branislav Gavric | Brbljaonica | 12 | 17.11.2009 22:33 |
Servis Minolta fotoaparata | chris | Foto i audio/video | 0 | 3.9.2009 22:33 |
Servis PS2 lose iskustvo u Beosoftu | pop1 | Konzole | 9 | 19.4.2007 1:49 |
Dobar servis racunara | absonic | Kvarovi | 12 | 10.1.2007 1:20 |