![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | |
Starosedelac
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 352 puta na 254 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku illidan na korisnoj poruci: | ||
pharaon.92.bc (31.10.2010) |
![]() |
#22 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 348 puta na 247 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo ss mog k610i telefona convertovanog u software w660i
![]() ![]() ![]() Slike 1 i 2 su malo mutne zato sto je u pitanju flash animacija, ovaj program za java telefone slika realtime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koji program si koristio, pošto meni treba za K850.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Deo inventara foruma
|
![]()
SE PC suite v6.0 posto nemam posebno USB drivere za moj telefon taj program ti ih automatski dodeli i kad ti pc prepozna telefon pokrenes program DisplayReader.
Redosled. Prvo se prikljuci i prepozna telefon preko USBa zatim se pokrene DR program. U programu nadjes odgovarajuci COM port tvog usba na koji je prikljucen telefon. Ako ne znas tacno, selektuj redom COM portove dok ne "ubodes" pravi. Ostalo je lako ,pise sve u programu. Dok ti je prikljucen telefon listas na njemu koji deo oces da uslikas, npr. media player, preko telefona ukljucis media player i na programu kliknes "Read" i uslikace SS. Takodje ima malo komplikovaniji program, njega sam probao radi dobro, samo preko tog programa mozes da listas menu na telefonu, ne moras rucno da klikces na telefon da bi izabrao mesto koje ces da uslikas, sve preko kompa radis. Pogram je MyPhoneExplorer >extras> phone keypad i podesavas kako ti odgovara. Edit: Ovaj prvi program koji sam naveo snima sliku u BMP formatu, pa moras preko nekog image edit programa da ga convert u Jpeg. Ovaj drugi snima u jpg formatu (mislio sam da je isti kao jpeg al nije) ,njega takodje web uploader ne moze da prepozna (ja sam probao na dodaj.rs) pa i njega moras konvertovati. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dacajak na korisnoj poruci: | ||
miša topola (31.10.2010) |
![]() |
#27 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pokušaću to da uradim. Ali me nešto za'ebava plavi zub i USB, nikako da povežem telefon sa računarom. Mogu da se povežem na Ubuntu-u, ali na Windows 7 neće. Ajd pa javljam da l' sam uspeo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Veteran
|
![]()
N95 8GB ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Veteran
|
![]() Poslednja ispravka: srbdr (1.11.2010 u 23:57) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() I da li je uopste moguce uraditi to na mom htc tattoo mobilnom telefonu sa Android 1.6? Ako ne moze,bio bi ti zahvalan ako bi mi dao linkove ka ta dva "wallpaper-a" na tvom fonu(cvet i oni oblaci). tnx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
-change shortcut -change icon ides na change icon,pa onda na custom icon..i izaberes sliku koju si prethodno ubacio u fon..ja sam tako juce promenio homescreen...postavicu sliku danas.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Starosedelac
|
![]()
^ova metoda ne funkcioniše na tattoo-u...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Član
Član od: 10.7.2009.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Starosedelac
|
![]()
htc Tattoo
![]() HAAA!!! ![]() Uspeo sam!!! Root-ova sam htc-a!!! ![]() EDIT: Naime sada sam nest googlao i zakljucio da LauncherPro ne moze raditi cak ni na root-ovanom htc Tattoo mobilnom telefonu,ali sam nasao ADW Launcher koji navodno radi ali ga nikako ne mogu naci na Marketu,ali sam uspeo naci jednu verziju na netu koju sam prvo skinuo na komp pa je prebacio na mob i uz pomoc Astro Menadzera pokusao da instaliram istu ali kaze da moj telefon ne podrzava instalaciju te aplikacije.Isto to mi je i rekao kada sam pokusao na isti nacin instalirati LauncherPro.Da li neko zna u cemu je problem? Da nisam mozda skinuo neku verziju ADW za 2.+ verziju Andorida pa zato nce na moju 1.6 verziju? :/ Poslednja ispravka: pharaon.92.bc (3.11.2010 u 0:38) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.201
Zahvaljeno 1.915 puta na 1.401 poruka
|
![]()
Novo (Nokia 6120 Classic):
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku illidan na korisnoj poruci: | ||
pharaon.92.bc (6.11.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
android, homescreen, symbian, widget |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slike vašeg desktopa | oluja | Brbljaonica | 5020 | 19.1.2022 13:11 |
Slike vašeg kompa | oluja | Brbljaonica | 1381 | 28.12.2021 18:27 |
novi aparat, nove slike, nova tema (Samsung S850) | jonathan | Fotografija | 28 | 14.11.2007 17:55 |
HELP!!! Nema slike sa plejera | todos | Video/TV softver | 15 | 27.9.2007 21:12 |
Slike u vezi s igricama | hacker_aca | O SK-u uopšte | 14 | 28.2.2006 15:51 |