![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
C64 Legend
|
![]()
Da dodam jos malo muzike za c64
![]() Star Paws (!!!) Last Ninja 1 (Wastelands. #6 u SID-u, prvi nivo) Ninja Barbarian Lazy Jones Green Beret Asterix and the Magic Cauldron Aztec Challenge International Karate 1942 Rastan Yie-Ar Kung Fu Ghosts'n'Goblins Usagi Yojimbo Commando.. Ah, za ono sto sam ponovio se izvinjavam (ali neka se zna ![]() Ubedljivo najjezivija atmosfera je u Forbidden Forestu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Član
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Sega genesis top gear melodija br.4 muzika je za danasnje pojmove "softly" zastarela ali je u ono vreme bila pa recimo ekvivalent Insomnie From faithless
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Član
Član od: 17.11.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 12 puta na 6 poruka
|
![]()
starcraft, system shock 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Veteran
|
![]()
Amiga - Tusker
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
>>>MAFIA<<<
Od naslovne theme za igru se i dan-danas najezim. A ambijentalna muzika uz igru age of mitology j*be kevu! |
![]() |
![]() |
#47 |
Veteran
|
![]()
Wing Commander - definitivno jedno od najboljih muzichih ostvarenja sa Amige.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
NFS: Underground 1 i 2 i FlatOut. Ako se sjetim još neke, javiću
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Član
Član od: 1.11.2005.
|
![]()
Max Paine I bullettime kao i muzika tokom igre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Novi član
Član od: 1.12.2005.
|
![]()
Mene je licno odusevila muzika u Vampires the Masquarade: Bloodlines, jos i PoP: Sands of Time (WW ima dobru muziku i ide uz atmosferu igre, ali po meni je sama atmosfera igre promasena, ali to je druga tema), Fallout2 (genijalno!),KotOR 1 i 2, ima jos toga ali ne mogu da se setim!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 61 puta na 22 poruka
|
![]()
1. Morrowind
2. Freelancer 3. Max Payne 4. Mafia 5. Red Alert 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Starosedelac
Zahvalnice: 847
Zahvaljeno 258 puta na 145 poruka
|
![]()
Ima ih mnogo, ali trenutno prvo sto mi je palo na pamet je Need for Speed Underground 1 (ima par bas onako "catchy" pesama)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Član
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 61 puta na 22 poruka
|
![]()
Da jos dodam - Ultimate Race Pro
Prilicno matora igra, negde iz 1997/98 i ima jednu temu, ali je ona odlicna! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Novi član
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Homeworld definitvno, a tu su i Quake 2, Half-life 2... seticu se jos!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Član
Zahvaljeno 44 puta na 21 poruka
|
![]()
Hmmm... Stariji covek pa i stariji izbor ovde:
Bubble Bobble je imao jednu od najboljih muzika u ono vreme i prakticno primer kakvu muziku treba da ima jedna arkadna igra: brzo, kratko, catchy, kad udje u glavu, ne izlazi... Naravno kad danas ovu igru igram na MAMEu, zena me tera da stavim slusalice jer ne moze da podnese loop od tridesetak sekundi koji se ponavlja satima... Commando, ali ne arkadna verzija nego verzija za SID chip. Dakle C64, mada je i Amstrad verzija imala identicnu muziku Rona Hubbarda. Kada sam prvi put video i cuo igru, muzika mi je stvorila takav osecaj frke i uzbudjenja da sam znao da je ovo totalni klasik za sva vremena. Monty on the Run. Ponovo Rob Hubbard i ponovo teska klasika. Sjajna platformska igra za ono vreme i fenomenalna muzika... (Rob Hubbad je napravio jos mnogo muzike za druge igre iz onog vremena, ali ajde da ne smaram.) Od savremenijih skorova, hmmm, recimo da mi je nekako najbolje legao Dzasper Kidov rad u Freedom Fighters. Mislim, sjajnu muziku on pravi i za Hitman igre, ali u FF je nadmasio sebe i napravio muziku koja ladno moze da se slusa izvan igre. Vrlo srecna kombinacija elektronike i grandiozne orkestarsko/ horske muzike. Pomenuo bih jos par igara novijih koje sam zapamtio po muzici... Halo ima sjajnu muziku koja prilicno odskace od standardne FPS ponude orkestara i distorziranih gitara. Beyond Good and Evil ima fenomenalnu kombinaciju fanka, hip-hopa, ambijentalne muzike i regea. Psychonauts na slican nacin ima razlicite muzicke dekore za razlicite nivoe i svi su sjajni. Od Rock in Opposition, preko latinice do teske psihodelije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Veteran
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 294 puta na 133 poruka
|
![]()
Pogledajte samo nazive i autore muzickih djela u Civ IV
A i pjesma u glavnom meniju je zarazna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Član
Član od: 3.12.2005.
|
![]()
Za PC Vampire TM Bloodlines, Unreal Tournament,Starcraft,Freelancer,...itd
Ali šta mislite o muzici sa arkada... ![]() 1.Final Fight 2.Double Dragon 3.Punisher 4.King of Fighters 98 5.Street Fighter alpha 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Novi član
Član od: 1.12.2005.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
moja najneomiljenija igra je Fifa iz bilo koje godine, ali kako iste teku igra sve bolje izgleda a i muzika je stvarno dobra. inače civilizacija4 ima sasvim dobru music, kao i Mafia ili opet Heroes3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Mythbuster
|
![]()
A kako bi bilo da se držimo disusije o melodijama/pesmama rađenim isključivo za video igru, a da već gotove komercijalne numere koje su autori ubacili u igru stavimo po strani.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
Slazem se...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolja IGRA IKADA? | Wolverine | O igrama uopšte | 1063 | 10.5.2023 3:48 |
Najbolja emisija o informatickim tehnologijama... | The Dark Gamer | Opšta kultura | 78 | 9.9.2022 14:03 |
Najbolja avantura svih vremena? | ACHTUNG | Avanturističke igre | 252 | 20.2.2013 14:47 |
Najbolji The BOSS u igrama! | Wolverine | O igrama uopšte | 164 | 9.12.2009 19:36 |
Najgori i najbolji filmovi po igrama | Marko_L | Kompjuteri i film | 136 | 20.11.2009 22:15 |