![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Veteran
|
![]()
Mogu ja da probam svaki program za rezanje diskova koji postoji pa da vidim sam ali nije to poenta. Interesovalo me koji se najvise koristi u Srbiji/svetu od a da nije nero i po mogucstvu free.
Nero cu da nadjem bez daljnjeg ali dobro je imati dobru alternativu. Pored nera na XP-u sam koristio CDBurnerXP koji je isto odlican ali mislim da ne radi na Win7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Već sa rekao IMGBurn jedan od najboljih free programa za prženje. Instalacija mu je 2mb.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Имаш и CDBurnerXP, који доста лепо ради на виндовсу 7, а и бесплатан је.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 511
Zahvaljeno 931 puta na 530 poruka
|
![]()
Ok jel neko koristi Windows Media Center gadget i kako? jel ima ko internet TV?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
Član od: 2.5.2006.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
E, to sam i ja hteo da pitam.
Ja sam odradio sve po uputstvu za internet TV, ali nisam dobio nikakve kanale. Kakva su vaša iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Starosedelac
|
![]()
Samo ako kad se instalira win 7 odabere united states onda moze da dobijes internet tv i nesto mozes da gledas , nedaju sve .Vesti uvek mozes i reklame hee , najave filmova u bioskopu trenutno-mislim jedino korisno i dosta sportskih dogacaja ,vesti iz tehnike itd .
Nevredi da se posle prebacuje region zemlja u kontrol panelu a i nesto ne nepropustate Poslednja ispravka: DAKINS (24.10.2009 u 23:26) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Veteran
|
![]()
Jel primetio neko da na vlc player-u je kvalitet slike losiji? Ima nekako puno noise-a, takodje i na km player-u sve je nekako iz kockica cak i hd kad gledam. Ima neka informacija o tome?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Član
Član od: 30.1.2006.
Zahvalnice: 72
Zahvaljeno 43 puta na 40 poruka
|
![]() Citat:
Bsplayer i GOM lepo prikazuju sliku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Veteran
|
![]()
Promeni filter u kmplayer-u na VMR9 renderless. Cini mi se da sam ja tako dobio bolju sliku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.058
Zahvaljeno 4.911 puta na 2.848 poruka
|
![]()
Ili promenite u VLC-u na OpenGL, ili u Media Player Classicu na EVR.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku voodoo_ na korisnoj poruci: | ||
Aleksa (25.10.2009) |
![]() |
#31 | |
Član
Član od: 16.9.2006.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 17 puta na 9 poruka
|
![]() Citat:
Obožavam taj sitan softver koji nema više od par megabajta a radi fenomenalno i totalno je funkcionalan pa još je i besplatan. ImgBurn je jedan od njih, genijalno parče softvera, radi svuda, trenutno ga koristim mesecima na Win 7 x64. Koristim ga od samog početka njegovog razvoja. Uvek je bio minimalan što u veličini kako pri zauzeću memorije. To je delo lika (Lightning UK!) koji je pre pravio čuveni DVD-Decrypter pa kad su ga pritegli zbog problema oko dekripcije DVD-ja prešao je na aplikaciju za rezanje ImgBurn jer tu malo teže mogu da ga pričepe ![]() Jedino baš početnicima oko rezanja diskova može da bude malo nejasan ali ima od skoro i on wizard na samom početku koji po meni dovoljan za sve što treba običnom čoveku kod rezanja diskova. Ako negde zapnete daj da negde otvorimo temu i da podelim svoje iskustvo i vaskoliko znanje o njemu ![]() i da: DOSTA se koristi u svetu al sad u Srbiji ne znam, nešto mi nije bila relevatna ta stvar ![]() Poslednja ispravka: mr_bungle (25.10.2009 u 12:12) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma meni je još bolji jer nema cimanja oko toga a li to data dvd, vide dvd i slično. Samo odabereš add/file/folder to dvd i on sam prepozna kakav je to disk. A ima i prevod na srpski. A ako hoćeš ISO file da rezneš isto imaš. Ako hoćeš da kopiraš dvd odma možeš napraviti ISO file. Možeš napraviti ISO fajl od fajlova na računaru. I to sve se nalazi čim ga upališ bež taženja kao u Neru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Starosedelac
Član od: 20.1.2008.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 226 puta na 164 poruka
|
![]() Citat:
PES 2010 demo sam imao instaliran i kao svaki PES mi se bugovao tj. vsync je bio problem, ali posto nisam uspeo to da otklonim( a nisu znali ni strucnjaci za PES) usledio mu je delete. Da zaboravio sam da kazem da je gameplay PES-a inace usporen to je jedna od vecih zamerki njegovih ljubitelja, ali oni se vade na to da simulirajurealne poteze i pokrete pa je tako... I onda sam lepo sebi nabavio FIFU10 koja radi odlicno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.629
Zahvaljeno 693 puta na 480 poruka
|
![]()
Da li Windows 7 N verzija ima jos nekih ogranicenja (po pitanju updateovanja itd) osim sto nema Media Player i Internet Explorer? Znaci, da li je sem toga sve isto kao i redovna verzija?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Postoji li u sedmici keyboard shortcut za Next Desktop Background i može li se nekako dodeliti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Novi član
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja sam instalirao 7win zadnju verziju i nemam virtual xp mod ? Da li moze neke da mi objasni u cemu je problem posto nisam bas upuccen...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Deo inventara foruma
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 513
Zahvaljeno 679 puta na 573 poruka
|
![]()
^On se ne dobija uz Windows i mora se posebno skinuti i instalirati odavde: http://www.microsoft.com/windows/vir.../download.aspx
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Marko93 na korisnoj poruci: | ||
karanovicz (1.11.2009), pokies (28.12.2009) |
![]() |
#39 | |
Novi član
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Deo inventara foruma
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 513
Zahvaljeno 679 puta na 573 poruka
|
![]()
^Nema na cemu, al mogao bi da pritisnes na dugme "hvala" u donjem desnom uglu moje poruke i tako mi se zahvalis.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marko93 na korisnoj poruci: | ||
slayadin (25.10.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
windows, x64 |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fallout 3 | Red Dragon | Role-Play | 2646 | 15.6.2020 22:20 |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Dear Windows Live Hotmail Customer... (what about linux users?) | stepanov | Slobodni softver | 10 | 19.8.2009 14:28 |
Windows Vista SP2 vs Windows 7 RC/RTM | Predrag Stankovic | Operativni sistemi | 16 | 28.7.2009 10:31 |