![]() |
![]() |
|
Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ljudi sta mislite o ASRock plocama, cuo sam za neku sa ATI RADEON XPRES 200 chipset-om, pa me zanima kakve su u opste i da li je ovaj chipset u klasi nForce chipseta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Nemam neko licno iskustvo,ali sudeci po raznim novinarima,ASRock ploce bi bile kao neke radne mazge = izdrzljive i povremeno musicave,na prvom mestu sa malo dopunskih opcija i podesavanja!Sto se tice Radeon Xpress-a,mnogo bolja opcija je nForce cip-set za iole zahtevnijeg korisnika!
Sve u svemu,ASRock RadeonXpress200 radi radnju i nista vise od toga! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Koliko sam cuo ASRock je kompanija koju je osnovao bivsi suvlasnik ASUS-a,ali nisam siguran koliko je ova informacija tacna-neka me neko ispravi ako gresim!Sto se samih ploca tice mislim da se nema sta specijalno o njima reci!Jedino iskustvo koje ja znam sa ASRock-om je imao moj drug!Ploca je na sebi imala SiS cipset i nikako nije htela da saradjuje sa memorijom!Jedva je nasao modul koji je hteo da radi,ali ja bih pre ovo pripisao SiS-u nego ASRock-u...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.495
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
AS Rock su ranije bile lose ploce,
al za sad ne znam uglavnom, ugradjujem asus ili msi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ASRock je firma osnovana od strane Asus-a, koji tako ubire procenat i od najsiromashnijeg segmenta trzishta a Asus ne skida reputaciju proizvodjacha visokog i srednjeg segmenta. Kvalitet plocha se strashno razlikuje od serije do serije, dok negde rade strashno stabilno i pouzdano vec par godina, a negde umeju da prave dosta problema. Najvece iznenadjenje prestavlja njihova plocha 939SLI32-eSATA2 sa ULI chipsetom koja daje jako dobre performanse za uzasno malo para (pricha o coravoj koki).
Opshti utisak je da mozesh uvek naci bolju plochu za malo vishe para. X200 je bio prevazidjen chipset, vec u trenutku pojavljivanja, nForce bi bio bolja solucija. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Iskustva sa LimeWire p2p programom | Widowmaker | Aplikativni softver | 30 | 10.4.2011 15:45 |
Vasa iskustva sa ikomovim kablovskim netom | Saymon | Internet usluge | 19 | 13.1.2008 21:59 |
Iskustva sa USB HDD Rack-ovima | joda | Nosači podataka | 6 | 28.8.2006 13:11 |
Život sa kompjuterašem | Marko_L | Cvet kompjutera | 86 | 20.2.2006 1:43 |