![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#201 |
Veteran
|
![]()
mozda sam glup-ali nisam primetio konkretne razlike izmedju 7100 i 7600,mada sam i onda rekao da 7100 komotno menja win xp...
vistu ne bi spominjao,nisam koristio istu... ostajem na 7600 dok finalna verzija ne izadje! |
![]() |
![]() |
#202 |
Član
Član od: 9.5.2007.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Izasla care...
|
![]() |
![]() |
#203 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izasho novi poboljshani lek
filename: 7Loader By Orbit30 & Hazar v1.1.exe Poslednja ispravka: Predrag Stankovic (2.8.2009 u 16:31) |
![]() |
![]() |
#204 |
Član
Član od: 28.4.2007.
Zahvalnice: 89
Zahvaljeno 112 puta na 81 poruka
|
![]()
Instalirao sam verziju od 64 bita i više sam nego zadovoljan, pogotovo što sam zaobišao Vistu. Spremno za kupovinu, kad za to dođe vrijeme. Ako je stabilan kao što je bio Win XP (za 3 godine jedan BSOD i to zbog loših drajvera), fenomenalno.
Zar nije nelogično koristiti upadate prije zvanične distribucije? Zar nije to najlakši način da nekoga provale? |
![]() |
![]() |
#205 |
Član
|
![]()
jel to izasla final verzija?
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Starosedelac
Član od: 21.4.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 624 puta na 388 poruka
|
![]()
A zašto misliš da se ova tema zove RTM?
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Starosedelac
Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 961
Zahvaljeno 1.026 puta na 582 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Eksperiment:
Windows7 - VirtualBox - Windows7 - VirtualBox- Windows7 na ortakovoj masini: Intel DC E2180 Gigabyte P31 2Gb ddr2@800MHz Kingston GF 9600GSO Instaliran Windows 7 rtm 7600 na njemu sa instalirao VirtualBox 3.02, i na njemu virtualno instaliran Windows 7, dodelio sam toj masini 1GB ram-a i 128mb video memorije, taj virtuelni windows je radio dobro, nisam primetio pad performansi i i sporiji rad, zatim sam napravio kopiju tog virtualnog hard diska sa instaliranim windows-om na kojem sam takodje instalirao Vbox, da bi na toj virtualnoj masini pokrenuo virtualnu masinu takodje sa sedmicom kojoj sam ovaj put dodelio 512MB ram-a i 64MB video memorije, a nisam ot poceka instalirao windows vec sam iskoristio kopiju virtuelnog hard diska sa vec instaliranim windows-om 7 , e taj sistem je vec sporije radio i sto i nije cudno, ali vazno je da jemogao da se pokrene |
![]() |
![]() |
#209 |
Starosedelac
|
![]()
Mladji brat mi patio sto nema win 7 na svom starom kompjuteru . Prvo sam mu instalirao win 7100. Radio je ali ne dovoljno dobro da bude vredno zadrzavanja , vratio sam bratov kompjuter na xp . Ali kad sam skoro ponovo ucitao 7100 i to sam primetio i kod svog kompjutera kad sam se vratio na rs1 \ rano mi je da u ovoj fazi zadrzim rtm \ izgleda da su ga malo poboljsali radio je nesto bolje . Konacno win 7 7600 RTM sam uspeo da mu namestim da radi skoro ko xp posto sam iskljucio nepotrebne stvari . Bratov kompjuter 1.4 ghz pentium 4 96mb grafike 1.2 gb rama . .Ovo mozda iskace od prethodne poruke ali se nadovezuje. Poz
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
"E" verzija Windowsa 7, koja je trebalo da se pojavi na evropskom trzhishtu, sa mogucnoshcu izbora browsera pri instalaciji je otkazana, pa bi bilo pametno da se ista ne skida...
http://windows7news.com/2009/08/02/w...-‘e’-canceled/ Windows 7 ce imati mogucnost izbora browsera posle instalacije, ali ce se IE8 i dalje isporuchivati uz njega. |
![]() |
![]() |
#211 |
Starosedelac
Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 961
Zahvaljeno 1.026 puta na 582 poruka
|
![]()
Detaljan spisak prečica na tastaturi za Windows 7:
Win+Up Maksimiziraj Win+Down Povrati / Minimiziraj Win+Shift+Left Prebaci na levi monitor Win+Shift+Right Prebaci na desni monitor Win+Home Minimiziraj / Povrati sve prozore Win+M Minimiziraj sve prozore Win+Shift+M Povrati sve prozore Win+D Prikaži desktop Win+T Fokusiraj prvu stvar na taskbaru Win+Space Pogledaj desktop Win+G Prikazuje gadgete na vrhu ekrana Win+P Dodatne opcije za eksterni monitor Win+X Mobility Center Win+# (# = broj) Pokreće aplikaciju u # slotu taskbara Win + + Win + - (plus ili minus dugme) Zumiranje i odzumiranje. Alt+F4 Zatvara aktivni prozor Alt+Tab Prebacuje na sledeći prozor Alt+Esc Kruži kroz sve otvorene prozore Win+Tab Flip 3D Ctrl+Win+Tab Stalni Flip 3D Win+E Otvara Explorer Explorer Alt+P Prikazuje / Skriva Preview Pane Taskbar modifiers Shift + klik na ikonicu Otvara novu instance Srednji klik na ikonicu Otvara novu instancu Ctrl + Shift + klik na ikonicu Otvara novu instance sa Admin privilegijama Shift + Desni klik na ikonicu Otvara opcije za prozor (smanenje, pomeranje…) Shift + Desni klik na grupisane ikonice Izbor da se povrati sve, minimizuje, zatvori. Ctrl + Klik na grupisane ikonice Kruži kroz prozore u grupi |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku gorgilije na korisnoj poruci: | ||
Sass Drake (3.8.2009) |
![]() |
#212 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudi imam licencirani XP da li je moguce nekako da se izvrsi upgrade na win 7 pa da imam licenciranu sedmicu??
|
![]() |
![]() |
#213 |
Veteran
|
![]()
Mislim da ne.
|
![]() |
![]() |
#214 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A mozda na vistu??? I Vistu imam licenciranu
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Član
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Veteran
|
![]()
Ne verujem jer samim tim sto poseduje win 7 ti kupujes novu licencu za nju.
|
![]() |
![]() |
#217 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 788
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Ne moze covece, jedino u varijanti ko sad kupi novi komp sa Vistom recimo koja je licencirana pa moze dzabe upgrade na 7icu ali ne u svim slucajevima i kod svih proizvodjaca...Proveri post #203... Ako znas sta je to odgovor se sam namece....Ako ne znas, dzabe ja da ti objasnjavam a nemam ni vremena...
|
![]() |
![]() |
#218 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa mogu da predpostavim sta je al bilo bi lepo da neko ipak pojasni
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.887
Zahvaljeno 3.719 puta na 1.133 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Veteran
|
![]()
Upgrade za sada po planovima MS moze samo iz Viste.
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
7600, rtm, win 7, windows 7 |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows Live Messenger? | mick | Aplikativni softver | 532 | 19.11.2012 20:36 |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows XP problemi | Kristijan | Operativni sistemi | 6 | 12.1.2009 23:46 |
Windows i njegova instalacija se zamrzavaju | deXtar | Kvarovi | 10 | 4.12.2007 22:43 |