![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ovako,znaci to je normalna temperatura,inace postavio sam temu jer me interesuje da li je temp. i kod drugih,tako da cu da kupim vodeno hladjenje za grafu oko 70 evra neki viva cool duo,valja se tako zove,ima ga na gigatronovom sajtu,...
da ali predpostavljam da imas dvoslotni kuler,sa kojim ni moj ortak na gigabytovoj ati 4850 neprelazi temp 50 c u crysisu posle 3 cuke igranja sa overklokovanim vrednostima za gpu 730,memoriju 2300,i shader na 1800 Poslednja ispravka: Partybreaker (30.3.2009 u 19:38) Razlog: dve u jednu |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
Član od: 16.3.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
HMM
Ja imam isto Gainwarda 4850 i hladan je kao spricer ![]() Jedino me cooler nervira jer je malo bucniji Treba obratiti paznju i na prasinu:cooler na njoj je takkav da jednostavno s vremena na vreme moras da je iscupas iz slota i povadis sta se nakupilo unutra Inace razmisljam o Cooler Masterovom cooleru za grafiku da stavim na nju da je utisam ali nisam siguran koliko bi tise bilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]()
Temperatura me zabrinjava....sada kada sam KOMP upalio - 76 stepeni ,ali kada sam pre gasenja KOMPa izasao iz igre (mada je to S.T.A.L.K.E.R. CS -nesto pocelo da secka) bilo je 101 stepen !!
E sad...ako je to alarmantno ,a ide i leto...kakvo dodatno hladjenje preporucujete .Inace je Gigabyte-ova kartica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 788
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
http://www.itsvet.com/proizvod/coole..._cooler/54/508
Zvanicno nije napisano 4850, ali po komentaru se vidi da moze da se montira bez frke...Samo vodi racuna da obavezno uzmes SE verziju |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Novi član
Član od: 20.3.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Sad cu ti ja reci o cemu se radi!!! Ati je prosle godine u periodu od negde juna do septembra izbacio falicnu seriju, gde na njihovom sajtu imas poruku ako si karticu kupio u tom periodu oni ti je menjaju za drugu, jer cela serija ima problem sa zagrevanjem! E sad ja sam bio te srece ko ti da sam kupio gainwarda u tom periodu i temperatura u iddle mi bila 50C, dok pri igranju dostizala 90C, ja sam imao 4850 dual slot, i desilo mi se 2 -3 puta da u toku duzeg igranja assassions creed jednostavno mi se pojavi crn ekran sto znaci da se graficka pregrejala! Potom sa odneo u servis i oni sami su mi stavili bolji kuler, i sad je temp u iddle 55C
![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa obaranjem sistema | Tintoreti | Kvarovi | 2 | 5.1.2009 0:48 |
Problem sa podešavanjima TV i monitora | bacacar | Grafika | 2 | 3.1.2009 13:06 |
Problem sa 3DSM 8 - problem sa konjem | M.A.G.E | 3D radovi | 7 | 29.12.2008 11:27 |
Problem sa reprodukcijom DVD materijala | Dimo | Kvarovi | 7 | 27.4.2008 16:05 |