![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Veteran
|
![]()
probao par puta al ne znam bas kako narediti svojim jedinicama da pucaju na odredjenu metu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Član
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
igrica na prve trenutke igranja izgleda dosadno,a posle 2-3 dana teska zaraza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.622
Zahvaljeno 2.304 puta na 1.517 poruka
|
![]()
Dobre vesti!
![]() No Ubi DRM system for PC R.U.S.E. Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 486 puta na 233 poruka
|
![]()
Види, има мозга у тој фирми.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]()
Kada stize naslov za PC kompatabilce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Trebalo je danas da izadje,al izgleda da cemo morati da pricekamo jos koji dan(danas,sutra,prekosutra... ne znam).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Veteran
Član od: 23.11.2007.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 259 puta na 162 poruka
|
![]()
Izasla verzija koju obradio ponovonapunjeni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I teska je oko 5,6 Gb
Evo prvih recenzija: http://www.pcgames.de/Ruse-PC-230126...-Genre-771158/(ako znate nemacki) http://gameinformer.com/games/ruse/b...07/review.aspx http://www.joystiq.com/2010/09/07/ruse-review/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Starosedelac
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 301 puta na 178 poruka
|
![]()
Mnogo dobra igra...Pravo iznenadjenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozes li da navedes koje su joj mane,a koje vrline?
Jos dve recenzije: http://www.gamernode.com/reviews/9466-ruse/index.html http://ps3.gamezone.com/reviews/item...on_3_xbox_360/ I utisaka nekih koji su odigrali igru:http://www.metacritic.com/game/pc/ruse/user-reviews |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Moram pobati ovo, vidim da je dobila visoke ocjene od ugraca na gamespotu.
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Član
Član od: 23.8.2010.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 50 puta na 27 poruka
|
![]()
Moram priznati da me je igra iznenadila, pozitivno naravno. Pravi dasak svezeg vazduha medju vazda slicnim WW 2 strategijama.
Kapampanja je OK, zanimljiva i interesantna, solidne duzine ako niste u speedy gonzales modu. Ne ocekujte naravno nista epohalno niti revolucionarno, ona je tu prvenstveno da vas upozna sa osnovnim mehanizmima igre, znaci jedinice i njihove + i - strane, njihova izgradnja i namena, gradjevine, nacin sakupljanja resursa... Multiplejer je mesto gde ova igra treba da zasija. Vidim da su se kriticari obrusli na cut scene izmedju misija pljujuci ih do besvesti. Sto se mene licno tice nisam nesto posebno razocaran njima niti ih smatram toliko losima ali da je moglo bolje moglo je. Sve je nekako robustno i kruto a najvecu zamerku stavljam na glas glavnog svapskoga generala koji ima cist jenkijevski naglasak, ne znam sta je bilo toliko tesko naci nekog sa germanskog govornog podrucja. Ekonomska kriza, sta li... Taktika je ono sto ovu igru izdvaja od ostalih. Nije poneta samo stancati jedinice i gurati ih u talasima na neprijatelja, morate razmisljati o prednostima i manama svake pojedinacne jedinice i onda ih uklopiti u siri takticki plan. Takodje morate se koristiti RUSA-ma, ili ti po naski prevarama, sitnim pomagalima koja vam omogucavaju da sakrivate vasu bazu od neprijateljskih aviona, desifrujte njegovu komunikaciju, saljete lazne ofanzive, otkrivate sastav jedinica vaseg protivnika... Jedinice se dobro snalaze na mapi i nema bolnih pathfinding problema koji obicno znaju da vam zuljaju mozak u ovakvim naslovima. Grafika super izgleda, detalji su na mestu, a posebno je zanimljiva mogucnost da odzumirate igru do makimuma i onda posmatrate celu mapu kao sto bi to i pravi general cinio. ![]() Nije nesto ni preterano zahtevna, ja je na 7750, 2 giga rama i 4770 teram na high podesavanjima, bez ikakvih stucanja i zastajkivanja. Zvuk je jedina stvar koja me je sasekla! Repetivnost je na maksimumu, jedinice se odazivaju sa dve-tri fraze koje posle odredjenog vremena dobijaju efekat eksera zabodenih u vas mozak. Ukoliko ste fan strategija i WW 2 nemojte propustiti RUSE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Starosedelac
|
![]()
Sa svim se slažem.Samo je kod mene gadan problem zahtevnost verovatno imaš original ali grafika je mind blowing...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probao,presao jedno sedam misija,smorio se u osmoj i odmah pao delete.Ono sto me ubijalo jeste cinjenica da uvek kada sam sa vojnicima krenuo do sume,uvek su na mene naisle heavy units i pobili mi pesadiju i tako u krug.
Probacu je u skorije vreme kada nema sta da se igra,sada treba da se spremam za druga igracka ostvarenja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Veteran
|
![]()
Jel ima skirmisha ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.608
Zahvaljeno 10.902 puta na 6.985 poruka
|
![]()
Ima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Veteran
Član od: 15.11.2008.
Zahvalnice: 2.781
Zahvaljeno 833 puta na 389 poruka
|
![]()
E morao je Qzma da prozove SC dok je radio opis za RUSE, zar je SC toliko dobar!?
![]() Realno, mislim da ih ne treba porediti, jedino zajedničko im je što su žanr strategija, ali totalno dva različita koncepta, okruženja i način igranja kako singleplayer tako i multiplayer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Veteran
|
![]()
Svidja mi se igra, bas mi je ovakva i trebala. Prava takticka WW2 igra. I neko je rekao da je kratka, glupost. Igra je taman, jos je nisam zavrsio, ali igram vec 3 dana i tek sam presao 11 misija,a ima ih preko 20.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
rts, ruse |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|