![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 6.1.2009.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Prvi problem:Kada uključim kompjuter i kada se pojavi windows logo računar mi skroz zablokira, ovo se ne dešava često ali bilo bi poželjno da se reši.
Drugi problem:Kada uključim računar, sistem se lepo podigne i kada dođe do mesta gde treba da izabereš profil (account) windows skroz zabode (zablokira) i mora da se restartuje. Treći problem:Kada uključim računar, prođe sve ovo gore navedeno, ali kad uđe u windows umesto strelice na kursoru stoji peščani sat kao da nešto treba da se sačeka i odjednom se čuje neki zvuk i kompjutera (kao kada se drži mnogo dugmića na tastaturi) i sve se skroz zablokira. Imam windows XP SP2.Zanima me da li je neko imao ovakve probleme i kako ih je rešio.I da li windows xp SP3 ispravlja ove bugove ili šta su već? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 96 puta na 83 poruka
|
![]()
Da li si menjao sistem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Reinstalirao sam windows pre nekoliko dana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Tri stvari mi padaju na pamet
![]() 1. Napajanje (sto je vrlo verovatno) 2. Ploca (moguce) 3. Hard (ne verujem) Hard mozes proveriti tako sto odes kod nekog druga i ako je kod njega sve normalno onda je sve ok s njim. Zatim (mada ovo moze da bude i prvo sto ces da uradis) ako mozes pozajmi od nekoga napajanje i prikaci ga na tvoju konfiguraciju i ako je sve normalno onda je do napajanja,a ako nije onda je verovatno ploca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Pa ako se iz kompjutera čuje pistanje, to je znak da nešto nije u redu sa napajanjem. Mada je meni komp.pištao i kada mi je ploča crkla, a posto tebi digne sistem, najverovatnije je problem sa napajanjem. Poslušaj marka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Ja imam procesor Quad Core i graficku karticu geforce 8800GT, a napajenje od samo 400w sto je za ovu konfiguraciju veoma malo, pa je vrlo verovatno da je do napajanja.Hvala na pomoci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
I to verovatno neko kinesko. Cudi me da ti je radilo do sad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Windows Update | Garganel | Operativni sistemi | 4 | 19.1.2010 11:13 |
Windows installer | nikolapfc89 | Operativni sistemi | 6 | 16.11.2009 0:13 |
Sabayon Linux: Wireless i DVD, CD Rom problemi | Aksic Srdjan | Slobodni softver | 76 | 6.6.2007 13:53 |
Kako da izbrišem Windows Genuine (to je Windows Update) | Master Of The Air | Aplikativni softver | 1 | 24.4.2007 12:06 |