![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Na laptopu mi je OS neupotrebljiv (pokusao sam da zgazim vistu ali nista ne uradih)
Kad se podizem windos sa HD sada pise BOOTMGR is missing, da mi CTRL+ALT+DEL za restart i opet isto Probao sam sa instalacionim diskom da ga pregazim ali dok ucitava sa diska WINDOWS XP pojavi se neka greska u kojoj pominje da je nije startovao windows jer je naisao na problem sa HD Probam sa bootable hirensom da resim problem i koji god program da pokrenem nece da mi ucita drajvere... ...sedim ispred njega i gledam ga kao tele.. vise nemam ideju sta i kako.. ...help? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
A kad si pokusao da zgazis vistu u cemu je bio problem?
I da ucita drajvere hirens ti nece mnogo pomoci.Iz njega mozes eventualno da napravis neki bekap podataka(sto se daleko lakse radi iz neke live linux distribucije) i ako pokrenes partition magic mozes da formatiras particije.Imas i neke lepe programe za testiranje u hirens-u ali ti netrebaju za tvoj problem. Ako ti je ostecen boot manager mislim da moras da reinstaliras sistem(neverujem da moze tu nesto da se popravi,cimer je imao slican problem i morao je da reinstalira vistu). Sto se tice drajvera u hirens-u ,koju verziju imas.Ako je noviji laptop a neki stariji hirens(pa samim tim stari i programi u njemu) eto objasnjenja zasto nece da ucita drajvere. Poslednja ispravka: Gorankx (29.12.2008 u 21:43) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 12.8.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 9 puta na 7 poruka
|
![]()
Da taj tvoj problem sa HDD-om nije u tome sto ga Xp ne vidi?
Udji u BIOS, iskljuci Native SATA mod i to ce ti resiti problem. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Avetinjski direktorijum! (žestok problem sa file systemom) | obZen | Operativni sistemi | 5 | 13.11.2008 14:50 |
Problem sa podizanjem sistema | miloskuzmanovic | Kvarovi | 10 | 18.3.2008 23:53 |
Problem sa startovanjem igrica | Chemist | Akcione igre | 6 | 27.1.2008 10:41 |