![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
voleo bih da maknu kubu, imaju losu jedenicu TERORIST...a i kako sam vidio Rusija ce da bude full Tesla force......a voleo bih da stave SFRJ to je sila.....da vas pitam hoce li ponovo Frank Klepacki da sastavlja muziku za RA3???i sta mislite kakva ce pc trebati????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 912
Zahvaljeno 584 puta na 363 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
I sta bi SFRJ imao kao specijalnu jedinicu ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
a i nikad iraq nije imao nista slicno deslolatorima a ni libija demo bomb....a ni rusi tesla ni jedno oruzije....nisam puko za sfrj ali bilo bi lijepo.....sjecate se na ra2 da svaka jedenica je malo zanosila u govoru npr. desolator na iracki, teroridta na kubanski.....pa fino bi bilo i nesto nase...a posto vidim da se razumjes u pravljenju igara sta mislis hoce li barem promjeniti texture ili modele posto mi se ne svidja apokalipsa i tesla troper....a da vam kazem nesto Japan ce imati transformes tenkove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Deo inventara foruma
|
![]()
(thanks Mighty BOB!) In an INTERVIEW with Frank Klepacki on Evo’s PC Gaming Blog (Chris 'Evo' Evans), Frank commented on Red Alert 3.
Chris - Command and Conquer Red Alert 3 has just been announced and I have already seen numerous fans clamouring for you to do the soundtrack, can you comment on this?You can read the full interview HERE. For those of ya new to the Command & Conquer scene, Frank Klepacki IS the music guru behind all of the C&C games that were produced at Westwood Studios. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Deo inventara foruma
|
![]()
nadam se da se moderator ne ljuti zbog ovoga....
Some Red Alert 3 Info Feb 16, 2008, 17:09 posted by Isko ![]() - Every unit has secondary functions. The allied tank for instance is able to concentrate radar beams to be used as a scouting unit. - Altough not visible on the screens, there's going to be massive damaging in RA3, with weapons carving colossal craters into the ground. - Most structures are placeable on water for extra cost. - Ships can only leave shore on sand, so its crucial to defend these areas. - The article writer claims that the impressive graphics don't shine through the screens. In his opinion, graphics are much better compared to CnC3, and he's especially flabbergasted by the animations. - The Russians have a submarine called the 'Akula' which isn't simply deadly against ships, but is able to train divers as well. - The Bullfrog transport ship doesn't have to set shore, its able to 'shoot' out the units it's carrying - The Japanese Seawing bomber is able to transform into a submarine simply by falling into the water. - Sea battles will be crucial in this game. - The Japanese enroll a water-affin tank called 'Tsunami', which is both heavily armoured and powerful, and slower on land than in water. - The campaign can be co-operatively played with a friend from start to finish. If there's no one to play it with, you can choose between an array of AI allies to fight the war. - StarCraft2's lead designer worked on RA3 before he went to Blizzard. - Gameplay will be much slower, an aspect, along with the beta, that the team concluded from TW. The writer confirms this slowdown. - Enemy soldiers freeze upon Allied dogs barking. - The Mobile V4 is able to swim as well, but its main draw points is the precise and area-effective attack. - The Russians submarine, the Stingray Nasad, sports tesla-launchers, and is a rather small, but fast unit. - The writer praises the smooth animations, explosion effects and water in general again and again, its crazy! - Live-action FMVs are back mixed with CGI and outdoor scenes! - The writer holds that RA3 wont be as good as SC2, but damn close, and even better than RA2. - No Yuri. - Atmosphere is top notch. - Expansion pack is already planned. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Banned
|
![]()
- No Yuri.
Neeeeeeeeeeeee!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Starosedelac
|
![]()
Ih ja razumem
![]() ![]() A texture ja sam primetio da su suvise Generals like tj. onaj kontrast prelaza iz jedne u drugu boje je suvise ostar , tj. moze i to bolje. A da ostanu ovakve ... mozda na low ako ces se igrati (bice mnogo bolje) , ispasce to dobro ... bar se nadam. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zokocx na korisnoj poruci: | ||
SFRJ-Forever [CG] (16.2.2008) |
![]() |
#69 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Deo inventara foruma
|
![]() ja sam citao da su rusi pobjedili....oni su uzeli time masin,vratili se u proslost, ubili ajnstajna...a yurija su zeznuli.....znas kako da ne pricam. zao mi je sto ga nema.ali bice opet nesto teleptija a sta ne znam.... ![]() a da li ce ovo da bude ekspanzija za CnC3 ili kao nova igra???posto nesto non stop spominju cnc 3 i ra3.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Banned
|
![]()
Ja se napokon nadam da će spojit sve. Da će na kraju kampanje pasti meteor i označiti kraj Red alerta. Tako ga nikako ne bi mogli uništiti u budućnosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hajmo da se vratimo realnosti,posto igru pravi "veoma los" EA,a ne westwood vi mislite da ce biti losa????Neznam koliko ja vidim po vasim porukama EA je najgori izdavac igrica koji trenutno postoji,samo da vas podseti da EA nema konkurenciju i da ima vece iskustvo nego 60% izdavaca igrica,Razbija ih sve,ali kod nas u Srbiji to je krs proizvodjac i ako srbi tako kazu to je tako,jeste sutra malo,radi se o lideru sto se tice PC game's i lideru sto se tice grafike,a ako je Red alert 3 najavljen za 2009. godinu znajte da grafika nece biti ovaka,ima da nam zalepe do 2009. godine grafiku da nam komp skici kada ubacimo CD za instalaciju,ovo je neki budjavi test igre u kojoj ima 2-3 jedinice,a kada izadje cela verzija ima da bude bolja grafika nego u TW-u i igricu nece upropastiti,jednostavno nemogu da upropaste igricu koja je vec po svemu sudeci postala hit,a koje to rekao da 8500GT moze da potera svaki C&C,pali babu da ti kuva sprite,na max sejder detaljima mozes samo da gledas eksploziju nuklarke pa da restartujes komp,a i mislim da grafika treba da bude u skladu sa vremenom,a ne neka zardjala grafika koja je starija od vatre,izgleda da kukaju samo oni koji se plase da im nece podrzati na MAX,sta vam smeta da igrate na MIN,izgledace kao stari dobri Red Alert 2,sacekajmo igru pa da sudimo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
evo sada sam citao na jedan strani forum da ce mozda ipak biti yurija....ali u ekspanziji.....ne znam sat kuvaju iz EA ali videcemo.....kazu da ce sovjeti imati najvise vojske ali to ce biti low teh. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
|
![]()
Kako nema. Kane je bio Staljinov savjetnik u jedinici. Svi zaboravljate da je Red alert 2 odvija 50 godina, a jedinica 37. To je ipak 80 do prvog tiberijskog rata. A mislim da će se trojka odvijat 70-ih godina 20 stoljeća.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
nisam ljubitelj Star Crafta ali kada bude izasao SC2 ima da raznese RA3....meni je zao, jer ja stvarno volim RA serijal...ali to je to.pravi ga EA..on je unistio i cnc G i cnc TW....da ne pricam mnogo nadam se da ce biti bolje nego sto mislim.volio bih da me iznenadu.a i ako EA odresi kesu pa plati Franku Klepackiju da napravi ponovo extra muziku.....HELL MARSSSS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Bilo bi odlicno da povezu igre,kane je bio i ranije,yuri.....pa mogu nesto da smisle,a verovatno cemo to saznati vec u kane wrath-u,da li ce biti povezanosti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
red alert, rts |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Red Alert 2 - Yuri's revenge | 3dM@niak | Strateške igre | 115 | 10.10.2021 18:03 |
Red Alert | Inuyasha | Strateške igre | 229 | 11.8.2015 17:08 |
VIRUS ALERT! (administracija ugrožena, pomagajte!) | jonathan | Zaštita | 26 | 14.12.2008 19:57 |
Windows Security Alert (Ma vazi...) | gently | Zaštita | 4 | 11.1.2008 22:41 |
Red Alert 2 na Wireless internetu | Paki CFC | Mrežne igre | 0 | 17.10.2007 14:42 |