![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Koji telefon je najbolj po perfomansama (cena-kvalitet-funkcionalnost) za 100-130eura (moze i +10 eura vise).Sta mislite o Simens S65,M65,C65 ili nesto skupljem K700i (sony-eikson).Bitno mi je pre svega da baterija traje duze i da ima sto vise memorije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
može li polovan ili pak samo nov?
nov je dobar teško naći koji ima dosta memorije i kome baterija dugo traje. preporuka je mpx200 motorola koja ima dosta memorije i sd ulaz i košta oko 130e nova |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Sony-Ericsson modeli su neprikosnoveni kada je u pitanju autonomija baterije. K700i je ok telefon i pristojno funkcionalan s tim što ćeš ga teško naći po ceni manjoj od 150 evra (memorija je interna, doduše od 42MB). Siemensovu seriju M i C zaobiđi u širem luku, jer ćeš vrlo verovatno doživeti razočaranje u estetskom i u teničkom pogledu. S65 je druga priča ali iapk cena od 170 evra je donekle nerealno visoka, no telefon nije loš izbor i baterija sasvim solidno "drži". Motorola mpx200 za svoju cenu nudi ubedljivo najveću funkcionalnost uzimajući u obzir i to da se zansiva na windows mobile platformi. Tu je i proširivost memorije karticama. Baterija nije sjajna ali s obzirom da je model smartphone, ne čudi. Postoje češći i sitniji softverski bagovi, a ako ti ne smeta činjenica da je kamera eksterna, telefon je dobar izbor.
Za tebe bi, dakle, dobro rešenje bila najpre motorola mpx; prvenstveno zbog primamljive cene, mada telefon jeste vremešan. Odmah zatim SE K700i, kao vrlo funkcionalan i sa odličnom autonomijom baterije i eventualno simensov S65 koji se osim bolje kamere od 1.2mpx ne izdvaja preterano mnogo od prethodna dva modela. Od 100 evra do 130+ evra, raspon teničkih mogućnosti i ostalih odlika modela se drastično razlikuju, ali dobra funkcionalnost koju tražiš ne može baš "za džabe". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
jedan update- mpx200 nema kameru...to sam zaboravio napisati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Ja koristim LG U8180(mislim da je cena novog 130-140evra), i preporucujem i tebi da nabavis isti(mada to i nije tako lako, jer su oni kod nas retki i kada stignu serije za par dana se rasprodaju..)
LG o kome govorim je na preklop, sa antenom, malo veci (muski telefon), mada nije cigla i spada u manje 3G telefone. Ima unutrasnji ekran 262000 boja(rez. 176x220),spoljni ekran 65000 boja(rez. 110x88), ok kamera 0.3mpix(640x480), ali slika neverovatno dobro, (danju, nocu losije-ali upotrebljivo), ima blic, video zapis-3GP(176X144)blic i digitalni zum , MP3,Java MIDP 2.0, 32Mb ugradjene memorije, veoma veliku autonomiju uz umereno koriscenje (5-7 dana). Uz to i 3G (video kontakt u realnom vremenu). Ja sam dobio i Usb kabal i cd sa drajverima i programima(Lg Phone Manager,LG SyncManager,LGMediaPlayer,LGDesktop,LGInternetKit. ..), i sluske... Ubacujem slike, pesme, video klipove(3GP- preko Xilisoft 3GP Converter), i najbolje java igre(preko programa G-thing). Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 19.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
LG serija U i SE K700i su odlicni telefoni koji obavljaju svoju funkciju. MPx 200, sa druge strane, ume povremeno da zakaze, ali za 130e se ne moze naci telefon koji ima toliko dobar odnos cena/performanse, koristim ga vec godinu dana i prezadovoljan sam. Znaci - ko ume da koristi racunar i ima zivaca - MPx200, ostali ce biti zadovoljni i SE-om i LG-jem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
LG U8180!!!
Sto se tice Motorole MPx200, ona ima mnoooooooogo slabu bateriju, a kao sto sam video naveo si da ti treba sto bolja baterija ovaj model zaobidji. Ovaj LG sto sam ti predlozio je super aparat koji ce zadovoljiti tvoje potrebe!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
Član od: 7.7.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
imas kopiju N96,ekstra telefon bez obzira sto je kopija radi ekstra i on kosta oko100-110e,taj tel ima sve sto ti je potrebno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]()
Aу ... какав "resurrection".
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Stojadin na korisnoj poruci: | ||
Mean_Machine (10.7.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji mobilni koristite? | oluja | Aparati i oprema | 691 | 7.3.2011 0:42 |
Uzeo bih IrDA na USB2.0 - koji je najbolji ??? | Ilic Marko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 23.2.2006 19:45 |
Koji mobilni? | Sale2322 | Aparati i oprema | 20 | 19.2.2006 12:40 |