![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
E ovako od skoro imam problem sa bilo cime sto ide preko USB-a
Prvo je pocelo sa stampacem, on mi je prikljucen preko usb-a i ponekad nece da pocne da stampa dok ga ne restartujem. Drugo, nekad hoce a nekad nece da mi prepozna flash memoriju. Opet restart to vrati u normalu, barem za neko vreme. I juce sam uzeo novi mis, neki Point of view nikad cuo za marku, ali su simpaticnog izgleda =) i primetio sam da je prestao da radi. A kada sam ga iskljucio i ukljucio u drugi USB port on ga je ponovo instalirao i proradio je normalno. Da li neko zna sta bi moglo da resi problem sa ovim? I jos nesto, mozda nema nikakve veze sa celim pitanjem oko usbova i toga. Ali Znate kako na vecini kucista postoji crvena i zelena lampica. Zelena, koja oznacava da je kompjuter upaljen.... E pa ona ima obicaj da mi se ugasi sama od sebe po nekad... Maticna mi je MSI 865pe neo2-v |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Najvise mi mirise da zice kojima su povezani USB portovi, i te "sijalicke" nemaju dobar kontakt sa maticnom.Pogledaj u dokumentaciji maticne kako su povezani ti kablovi (mislim da se taj deo zove F-Panel, ispravite me ako gresim) pa proveri kako si ti povezao.Ako je sve uredu onda je nesto do maticne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 710 puta na 498 poruka
|
![]()
Pa kad je coveku to do sada radilo znaci da je pravilno povezano, moguce je da je doslo do oksidacije. Zice bi trebalo izvaditi i prekotrolisati da li su kontakti cisti. Ispravnost usb kontrolera se moze proveriti koriscenje usb portova na ploci (od pozadi). Ako sve radi lepo preko njih onda je ploca u redu (pod uslovom da su kontakti na njima cisti).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
problem sa slikom na asus 2600xt | Jovica Stokic | Grafika | 10 | 16.12.2007 21:30 |
Problem sa igrama "Forsaken" i "Soul Reaver 1 i 2" na WinXP SP2 | Sharpshooter | O igrama uopšte | 2 | 14.10.2006 22:49 |
Problem sa particijama na Mandrivi 2006 | Night_Wolf | Slobodni softver | 4 | 5.9.2006 4:17 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |
Problem sa smedjim linijama koje se na ekranu pojavljuju sa desne na lijevu... | Jann | Grafika | 4 | 15.12.2005 12:42 |