![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#121 |
Veteran
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 246
Zahvaljeno 408 puta na 221 poruka
|
![]()
stavih screenove....Jel moguce mozda da iako je mreza ok(a njihov sajt kaze da nije da je ipak ok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Veteran
|
![]()
Testirao sam i kaze da nisu....Nije mi jasno....Probo sam da vratim na samo adsl i proverim kaze da je port otvoren....Cim vratim adsl u wirless a njega u racunar kaze nije....A sto je najsmesnije na adsl modemu nisam apsolutno nista podesavao sve je radilo ko podmazano ....Nisam morao ni za ovaj windows 7 je sam automatski napravio novu mrezu i internet super sljaka....Al torrent *****ava pa bog.....Sve sto sam promenio bilo je ime kako ocu da mi laptop registruje mrezu i sifru da mi se neko ne prikaci....Ima tamo vise opcija al mislim da to ne bi trebalo da ima veze jer je firewall modema i racunara iskljucen....Imam samo antivirus program a on bi kocio i adsl da je do njega problem....Jer postoji ipak mogucnost da raspali telekom ipak ne dozvoljava kacenje vise modema na njihov pa moram da se svadjam s onim inteligentnim ptt zenama il je ipak nesto 2ge prirode?Mada da ne dozvoljava ne bi imao izlaz na internet uopste....Ne znam vise ni sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Veteran
|
![]()
Ne vredi ono nece pa da ga jeb.....Ipak portovi nisu otvoreni a stvarno ne znam sta je....Ako neko ima canyonov modem nek pomaga...Il je do ptta il nesto sto moram da podesim sto ja mislim da ne znam ni sam sta to moze da bude.....Sve u svemu nisam uspeo...sve sam ceprkao i nije vredelo....Mozda kazem neka posebna podesavanja al ja ne znam sta....Modem za internet je mnogo dobar leti al ovo nece i nece....Ako neko se nadje ko moze pomoci nek pomogne....U napred hvala ako takva osoba postoji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Član
Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka
|
![]()
Cao, trenutno skidam fajl težak 4.44 GB, koristim Windows 7 Starter, i uTorrent 1.8.5 (jer sam čuo da je najbolja). E sad,meni brzina downloadovanja mnogo varira (malo je na maximumu, pa se onda naglo sroza), da napomenem da koristime Telekom ADSL od 1 mbs.Što se tiče seedersa i leechersa - ovako je stanje:
9 of 96 connected ( 88 in swarm) 22 of 246 connected ( 166 in swarm) Pri dnu ekrana se nalazi crvemi uzvičnik... To su sve informacije koje sam kojih sam mogao da se setim, ako treba jos nesto - recite. Svaka pomoc ce mi mnogo značiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Veteran
Član od: 8.3.2008.
Zahvalnice: 45
Zahvaljeno 35 puta na 28 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku PSP man na korisnoj poruci: | ||
Nodi (9.1.2011) |
![]() |
#127 |
Član
|
![]()
U međuvremenu se promenilo u zeleno, ali DL i dalje varira...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Član
Član od: 20.12.2009.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Za Nodia.Problem sa crvenim uzvicnikom ces rjesiti ako skines program simple port forwarding.S njim ces da forwardujes port koji je odabran u utorrentu.Usput zasto ne skines novu verziju utorrenta 2.2.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ljubi na korisnoj poruci: | ||
Nodi (9.1.2011) |
![]() |
#129 |
Član
|
![]()
Pa,čitao sam prethodne strane i video da je ova ima ''najstabilniju'' brzinu.
Pogledaj post iznad,uzvicnik se promenio u zeleno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Član
|
![]()
Da,ali ce se vrlo brzo vratiti ili na zuto ili na crveno,ako port nije forwardovan,vidjeces.Nova verzija utorrenta je naravno najsigurnija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Član
|
![]()
OK, uradio sam kako si me rekao.
Skinu taj program, dodao ime svog rutera, i sad mi pise da dodam port koji hocu da forwardujem i pise name; type; Start port; End port. Sta tu treba da ukucam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Član
|
![]()
Ono sto je bitno,da na spisku postoji tvoj model modema.Program radi automatski,e sad program simple port forwarding od verzije 3,pa nadalje se placa.Sini sa torrenta neku verziju dok je bio jos free recimo 2.7.4.Vidjeces sve ide bez problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Član
|
![]()
nesto nisam video huawei hg552a1 na portfrowardu.inace telekomov adsl.
treba mi forwardovanje porta za utorent... ne znam jel ovo neki od novijih rutera.meni je bio crko od groma pa mi daodse ovaj,al kolko vidim nije bas zastupljen |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
![]()
Ovo sigurno pomaže.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Član
|
![]()
ovaj simple port checker kaze failed a na sajtu za proveru porta
I could not see your service on ip address on port (60232) Reason: Connection refused |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Član
|
![]()
So here is a quick step by step.
Step 1. Login into your Router Step 2. Find the status page that shows the WAN/Internet IP address and write it down. Step 3. Log into the first router/modem now. Step 4. Find the DMZ page Step 5. Enter the IP you wrote down into the DMZ page and enable DMZ. Step 6. Save and your done. http://www.pcwintech.com/common-prob...ort-forwarding morao sam moju ip adresu,mog kompa da ubacim u DMZ sad sam konektibilan i simple prot checker kaze da je port u redu |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I ja sam se zeznuo. Mislio sam da je otvoren port ali sam ispravio to. U Port Triggering sam izbrisao podešavanja koja sam koristio.
U Port Mapping se ustvari podešava i uradio sam kao na slici. Sa podešavanjima kao na slici nije potreban DMZ da bude uključen pošto se IP adresa koju si upisao u DMZ menja svakog puta kada restartuješ ruter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 660
Zahvaljeno 1.169 puta na 911 poruka
|
![]()
Ukljucite uPnP u utorrentu i resite se forvardovanja aman ljudi. Nema veze da li stoji zuto crveno ili zeleno obavestenje dole - download ide odlicnom brzinom ako je torrent zdrav. ogromna vecina modema, rutera podrzava uPnP i sve radi po principu "plug and play". Forvardovanje portova je proslost.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adsl, torrent |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji ADSL Router za deljenje konekcije? | stefan_bre | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 6.5.2009 18:46 |
Adsl i wireles kombinacije | sasha015 | ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 2.2.2009 2:06 |
Telekomova "Besplatni ADSL" prevara | bujo | Internet usluge | 19 | 13.2.2008 0:43 |
Pomoc oko povezivanja asus wireless rutera na adsl ruter | bojjanm | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 26.11.2007 23:49 |
Wireless ADSL router | Freeman88 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 15 | 12.7.2007 10:40 |