![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.893 puta na 1.078 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...16&postcount=1 |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dacajak na korisnoj poruci: | ||
AcMilan91 (11.2.2009) |
![]() |
#83 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2008.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 24 puta na 21 poruka
|
![]()
evo uspeo sam hvala ti puno!
Poslednja ispravka: AcMilan91 (11.2.2009 u 22:42) |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Novi član
Član od: 22.2.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
imam problem.
dobio sam ADSL Telekomov i kad ga povežem sa laptopom ne mogu da pokrenem internet. uradio sam sve prema uputstvu i u Lokal Area Conection mi se vidi da komp prima internet ali ne mogu da ga dobijem na računaru. pretpostavljam da je problem negde u podešavanjima u samom kompu al ne mogu nikako da pronađem gde ![]() Da li ima neko neku ideju kako da pokrenem net. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Starosedelac
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 811
Zahvaljeno 404 puta na 255 poruka
|
![]()
Prvo proveri da li ti je ukljucen Obtain an IP adress automatically ( kazes da komp "prima" internet, jel to na osnovu dioda na ruteru, ili one ikonice dole u taskbaru? Ali kako ga ne nalazis na racunaru?
![]() Open network connections - local area connection - properties - selektujes tcp/ip pa properties Drugo vidi da ti nije ukljucen proxy u browseru. Trece da li imas ukljucen firewall? Ako da koji? (mada firewall ne bi trebao da smeta browseru). |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Starosedelac
|
![]()
Ja imam neki čudan problem.
Naime, koristim BitComet, i nije loše za sada. Početnik sam i ne znam bog zna šta o tome. Ono što radim je - skinem torrent file, nađem poneki jš tracker i to je to. Čačkao sam nešto po opcijama jer mi se desi da mi pukne veza, što, pretpostavljam, da nije do konkretnog torrent klijenta. Nego, drugo me muči. Dešava mi se da kada nešto bude pri kraju (preko 99%) jednostavno neće da mrdne dalje, iako mi daje info da skida (ponekad i punom brzinom - imam 1024 ADSL, Telekomov paket klik 1 mislim) zakove na tih recimo 99,4 i tako kao skida a u stvari ništa. Samo stoji. Pretpostavljate nivo frustracije. Skine recimo 2-3 fajla kompletno a ostalo ništa. Podešavao sam bio priority pojedinih fajlova na very high ali opet ništa. Restartovao sve što se može restartovati i opet ništa. Ne znam šta da radim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Član
Član od: 11.6.2008.
Zahvalnice: 2
|
![]()
nikako da rjesim prob pucanja konekcije...sve se to desava zbog uploada na torrentima...zvao sam servisere iz ISP al oni kazu da je to iligalan servis i nemaju nista sa tim...kada ogranicim brzinu upload sve radi kako treba, nema pucanja konekcije ali onda mi treba vjecnost da vratim torrent...da li neko zna kako da rjesim ovaj prob bez ogranicavanja brzine uploada !?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Član
Član od: 29.1.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Novi član
Član od: 20.8.2009.
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvaljeno 2.587 puta na 1.855 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Novi član
Član od: 13.6.2008.
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Član
|
![]()
Da li jos uvek radi ono, kada se prijavim za speed up, da onda dobijam full brzinu koju sam uplatio, tj. dobijam punih 2048/192 Kbps?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Ti bi tu brzinu trebao (morao) da dobijes samim tim sto si je uplatio, sta ce ti prijava za speed up za to, mada nikad neces imati bas tu brzinu ali to ti je to.
Speed-up je koliko sam ja upoznat opcija kod Telekoma kojom ti je omoguceno da u odredjeno doba dana imas vece brzine tih par sati. Nisam na Telekomovom ADSL-u ali mislim da to znaci to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Starosedelac
|
![]()
Ee ovako
![]() Otvorih ja portove na ruteru i dole mi u uTorrentu pise da nema nikakvig blokada i imam stiklirano zeleno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Novi član
Član od: 30.9.2007.
|
![]()
Imam HG510 i pustim preko Bitcometa da skida torrent i on tako radi pola sata ili sat i zakuca, jedini nacin da to sredim jeste rucno resetovanje modema. Ja delim adsl sa komsijom pa modem nije kod mene a moram da cekam dok on dodje, ponekad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jel zna neko kako port forwardovati dva racunara preko huawei mt882 rutera?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
@glukamin
Probajte da update-uje firmware uredjaja. Ako ne pomogne, reklamiraj ruter ili skupite pare za neki normalan uredjaj. Ti havajci se nekad prodebilishu, pa ne znas sta im je. @Sakiboj Koja tacno verzija rutera (ima ih vise)? Ovde imas sva potrebna upustva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Deo inventara foruma
|
![]()
SmartAX-MT882v2 onaj cuveni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A jel pise na sajtu kako portovari havajac na dva racunara?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adsl, torrent |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji ADSL Router za deljenje konekcije? | stefan_bre | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 6.5.2009 18:46 |
Adsl i wireles kombinacije | sasha015 | ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 2.2.2009 2:06 |
Telekomova "Besplatni ADSL" prevara | bujo | Internet usluge | 19 | 13.2.2008 0:43 |
Pomoc oko povezivanja asus wireless rutera na adsl ruter | bojjanm | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 26.11.2007 23:49 |
Wireless ADSL router | Freeman88 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 15 | 12.7.2007 10:40 |