![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 10.9.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Koristim Kaspersky Anti Virus 6 pa mi nije jasno kada zelim da izbrisem Virus imam opcije pri brisanju koje su mi ponudjene od Kasperskog: Delete i Desinfection koju opciju odabrati koja se preporucuje da bi izbrisao virus? Ja odaberem Desinfection i mislim da je ta opcija brise virus ali mi je nejasna opcija DELETE?
I drugo pitanje kada je Anti Virus smjestio u Quarantine virus da li ću izbrisati virus klikom na Delete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
U principu kada se datoteka zarazi virusom nju svakako treba obrisati tj. udaljiti je sa harda. Ali pre toga mozes da uradis dezinfekciju da vidis da li ce da uspe da otloni virus sa zarazenog fajla. Ja u vecini slucaja izaberem dilit!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]()
meni stoji na ''disinfect, delete if disinfection fails'' u prevodu pokusace da ga ocisti od virusa a ako ne uspe brise fajl...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Naj efikasnije je znači odabrti opciju Delete a ne Desinfection ... Više sam puta imao napade virusa pa me Kaspersky obavijesti upozori i ponudi od ove dvije opcije ...
A imao sam par slucaja da nemugu na nekim kompjuterima da izbrisem virus kaspersky ga je otkrio ali ne mogu da ga izbrišem ni u režimu Safe Mode dal ima neka opcija kao Help pomoć da updatujem sa interneta sa sajta kasperskog neki fajl koji brise taj virus? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Kako mislis ne mozes da ga obrises? Nemas uopste ponudjenu opciju da ga KAV obrise ili i posle brisanja fajl ostaje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 27.11.2005.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 20 puta na 19 poruka
|
![]()
podesi kaspeski da automacki radi ''disinfect, delete if disinfection fails''
i to u svim modovima kao na slici |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Podesio sam.
A desavalo mi se i posle brisanja fajl Virus opet ostaje ? A na NOD32 primijetio sam da ima opcija CLEAN jeli ta opcija na tom anti virusu za Brisanje virusa? Ipak u Kasperskkog imam najvise povjerenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
K750i Anti Virus | DobroslaV | Programi za mobilne telefone | 5 | 9.4.2007 17:11 |
Anti Vermins ikona pored sata - šta je to? | Maksim Gorki | Zaštita | 3 | 6.1.2007 1:59 |