![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Novi član
Član od: 14.11.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
PO MENI:
Najbolja od svih: Mafia bila i ostala, ako izadje dvojka ja cu moci da umrem u miru inace presao 10 puta. najbolji fps: brothers in arms najbolji rpg: diablo najbolji simulator voznje: richard burns rally najbolji simulator aviona: mig 29 fulcrum i lock on najbolji mmorpg: lineage II najbolji rts: rome total war gta je malo dete za mafiju, cod 1 i 2 su isto za BIA, o diablu necu ni da pricam. richard burns rally je najrealnija simulacija voznje ikada izdata kojoj ni lfs ne moze prici, 29.ka i lock on su po meni jedine air sim koje vredi igrati, lineage II je najbolji mmorpg i ja se izvinjavam ali ne razumem likove koji igraju warcraft pored lineage, wow i gw ???? sto da igram take igre u formi rts-a kad mogu kao rpg?????; rome total war je na polju rts-a potukao sve druge i slobodno ga nazivam najboljim RTS-om ikad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 199 puta na 108 poruka
|
![]()
Nepada mi na pamet al pamtim da su igrice iz perioda '95,'96,'97 ako ne bile i najbolje. Tad i malo kasnije, se pravila igra da bude igriva. A sad se utrkuju koja ce vise para da nam uzme zbog zahtevnih konfiguracija. Mada su i danas do
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Član
|
![]()
Fallout 2.A u kojoj drugoj igri inace mozes da udaris DETE u prepone i to CEKICEM OD 10kg!!!!!!
![]() A najbolja pucacina HalfLife 1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
Po meni u igrama uopste nije bitna grafiaka vec njena igrivost tako da bih ja glasao za igre kao sto su WarCraft 2, Oddworld: Abe's Oddysee, Final Fantasy serijal (RPG-ovi i tactics), Worms-si (ali samo oni do Worms World Party).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Član
|
![]()
1. Matrix: Path of Neo.
2. Silent Hunter 3 3. Earth 2160 |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Član
|
![]()
Pošto sam ljubitelj Gospodara Prstenova, i lud sam za FRP igrama, najsjajnija zvezda u tom sazvežđu je Baldurs Gate 2. Do skoro nije bilo konkurencije, ali sam pre neki dan završio KotOR 1 i oduševio se. Ali ipak, jedan je Baldur. Još jedna informacija za ljubitelje Fearuna. Kod nas je izdata knjiga Otadžbina, R.A.Salvatorea, prva u nizu koja opisuje avanture drow-a Drizzita D'Urdena.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Novi član
Član od: 22.11.2005.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Prava i najbolja igra koju sam ja igrao bila je
Half-Life (jedan) I nevjerujem da ce uskoro ijedna igra da je prevazidje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Veteran
|
![]()
Nikad nisam igrao duze jednu igru i prelazio je zilion puta a to je DIABLO 2. najbolja koju sam igrao a igrao sam ih doooooooooooosta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Veteran
|
![]()
I da nezaboravim Syberia. Veoam dobra i lepa igra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 847
Zahvaljeno 258 puta na 145 poruka
|
![]()
Ajde da sad i ja ne dodajem kako naziv teme nema smisla...
izabracu jedan kriterijum a to je najbolja igra koju sam ja igrao i koja je u datom momentu ostavila najjaci utisak na mene... A to je otprilike Morrowind. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Novi član
Član od: 1.12.2005.
|
![]()
elite
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Član
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Heroes of Might and Magic 3:
Restauration of Erathia Shadow of Death Armagedons Blade |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Veteran
|
![]()
Kako sam zaboravio MORROWIND?? A Oblivion cekam rasirenih ruku!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Član
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Samo cu reci kratko i jasno:HALF LIFE 1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]()
Najbolja igra? hm... mozda the Neverhood? To sam davno igrao, to je, koliko ja znam naj-artistic igra koja postoji... A sad dal igre treba da budu art... to je stvar licnog misljenja... Ja mislim da treba, al to i nije neka tema za raspravu....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Član
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
DEFINITIVNO World Of Warcraft, ali SP mi je PRINCE OF PERCIA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Član
|
![]()
Fallout 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Veteran
Član od: 3.12.2005.
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Return To Castle Wolfenstein, bila i ostala najbolja, naravno tu su jos, Half Life 1 , Call of Duty, GTA, Twisted Metal, Unreal, Far Cry...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ...kao da tehnicki razvoj ubija igrivost ![]() Secam se dana kada se pojavio Worms World Paarty...3 dana sam imao ljude na gajbi koji su imali ROZE oci od buljenja u monitor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Član
|
![]()
Ono sto ti e danas u praxi,bratac, ti je to da se napravi sto bolja grafika, a za igrivost tu i tamo. Cak nema ni humora kao nekada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
igre, najbolje |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolja grafika u igrama IKADA | PeTkO | O igrama uopšte | 241 | 26.7.2013 21:43 |
Prva igra koju sam ikada igrao | Jankerman | O igrama uopšte | 190 | 16.1.2011 23:30 |
Najbolja igra iz Total War serijala | masteri | Strateške igre | 13 | 15.12.2009 23:38 |