![]() |
![]() |
|
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
Pregled rezultata glasanja: ![]() |
|||
MG-RAY |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 22,22% |
Stevvan |
7 | 19,44% |
Geomaster |
4 | 11,11% |
nika100 |
3 | 8,33% |
GameMaster |
2 | 5,56% |
kish |
2 | 5,56% |
karloBasic |
2 | 5,56% |
EclipsE |
2 | 5,56% |
~Raf~ |
1 | 2,78% |
aljosaa |
1 | 2,78% |
Brains |
1 | 2,78% |
corcrash |
1 | 2,78% |
Highlander |
1 | 2,78% |
ANDROSS |
1 | 2,78% |
Marko_L |
0 | 0% |
Damjan |
0 | 0% |
fingerprint |
0 | 0% |
al0cunit |
0 | 0% |
BoPe |
0 | 0% |
rudar |
0 | 0% |
seymourc64 |
0 | 0% |
x |
0 | 0% |
x |
0 | 0% |
x |
0 | 0% |
Glasova: 36. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
U zero file se nalaze podaci o samom ulaznom fileu...njegovo ime npr...cisto da ne bi kucao 10 godina nesto sto je nepotrebno ![]() ![]() ![]() OK...ide uputstvo... U splitteru izaberete file koji zelite da rastavite, i podesite potrebno, naravno... klik na "save" rastavlja file na delove... Merger: Open otvara ZeroFile file... Save sastavlja file... --- EDIT: Iz nekog razloga...program "puca" kada se ucita ne-tekstualni file... (ANDROSS) Poslednja ispravka: MG-RAY (15.3.2007 u 9:19) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Član
Član od: 13.10.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Istina program puca kad se učita ne-tekstualni fajl. Puko mi je kad sam htio rastaviti doc fajl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Kekule Mekule
|
![]()
Moj program meni barem ne puca kada zelim rastaviti doc. Budi siguran da si ime upisao tacno i da je tekst manji od 1.00 MB (u bajt tacno).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ogranicenje je zbog tehnike koju koristim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Kekule Mekule
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Starosedelac
|
![]()
Evo...gotovo...
![]() ![]() @Stevvan: recimo da na primer imam file od 649 byte... (btw. tvoj program pokazuje da ima 635)...sta dalje...kod mene jednostavno ne radi...uvek ispise "nepravilno uneto" (file koji koristim je tvoj "kako bre ne radi" post, + "!" na kraju ![]() @Andross: pa promeni tehniku...ne znam cemu ta velicina file-a ... jedno ako ne prebacujes ceo ulazni file u memoriju...sto bi bilo...glupo... ![]() Poslednja ispravka: MG-RAY (15.3.2007 u 16:16) |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Starosedelac
|
![]()
@MG-RAY
Jaoooooooooooooooooooooooo... skinuo sam tvoj prvi program, i uzeo zip fajl od 30 kb da rastavi na 3 dela... I dobro je to uradio, i sastavio... Onda uzmem isti fajl na par delova od po 3 kb.... A ON JE TO RAZUMEO KAO 3 BAJTA!!!!! NAPUNIO MI FOLDER SA PAR HILJADA FAJLOVA!!! ![]() I kod drugog programa isto unosite bajtove!!! Pripazite na to... Inace, sve radi dobro ![]() @Stevvan tvoj_program == null; @ANDROSS bruka i sramota... unesem da hocu 10 delova i moram da pisem velicinu za svaki deo i naziv svake datoteke... BOZE!!! pogledaj MG-RAY-ov program i vidi kako se to radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Kekule Mekule
|
![]()
@EclipsE:
Pokusao sam da napravim da prog sam pravi nazive ali na drugim kompovima nije htelo. Sad gledajuci MG_RAY-ov prog moras imati onaj glupi ZeroFile i ne mozes sastaviti neke druge fajlove npr. tekstove koje sam sam napisao pa ih zelim sastaviti. I da taj prog pravi nekakve part fajlove. Ja sam uradio kako sam znao i umeo i posto sam damn NOVICE u pravljenju fajlova ovo je za mene veliki uspeh ma sta vi rekli. Iako je smor da unosite imena datoteka i velicinu bajtova vazno je da prog. radi kako treba i da trosi najmanje memorije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() btw. imas jedno "=" viska...ako sam pogodio na sta si mislio... ![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ime file-a je jedan obican string...samo treba da dopises par brojeva...tu-i-tamo ![]() anyway...baci pogled ovde ...imas pri kraju par kodova za kopiranje file-ova...koristice ti... ![]() Poslednja ispravka: MG-RAY (16.3.2007 u 11:23) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
Budi malo precizniji. Znaci potrebno je da uradis sledece: Ubaci file u folder sa programom. Udjes u program on ce za rastavljane da pita 'Unesite ime fajla koji zelite da editujete: ' ti ukucas 'ime_file-a.extenzija' On te dalje pita 'Unesite velicine u byte-ovima za sve file-ove koje rastavljate: ' i ti kucas ovako: ' 124, 345, 56, 76...' (kucaj proizvoljnu velicinu fileova) i on bi trebalo da napravi folder izlaz u kome se nalaze fileovi sa imenima file0.txt, file1.txt , file2.txt... Zar je toliko komplikovano? Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Starosedelac
|
![]()
Izgleda je jedino MG-RAY razumeo sta treba da se uradi... Pa ja necu da izaberem da podelim fajl na 10 delova i da upisujem pojedinacno velicine.... Sta ako zbir svih velicina bude manji ili veci od fajla?? I pisanje imena za svaki fajl....
Ovde je bio spoiler, obrisao sam ga da ne bih otkrio tehniku posto je to najbitnija stvar... Koliko ja vidim, MG-RAY pobedjuje ako ne bude novih takmicara.... ![]() ![]() @MG-RAY ma prvo sam poceo da pisem if (tvoj_program == null) pa sam obrisao if i zagrade a zaboravio da obrisem '='... @ANDROSS Ne mora da bude .ZeroFile. Tako ga je samo MG-RAY nazvao... @Stevvan Neumem (pise se ne umem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Član
Član od: 13.10.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
@ANDROSS
Tvoj program ćim upišeš pogrešno ime fajla odma se crashira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Kekule Mekule
|
![]()
@ mirk: Ispravljam to.
@ EclipsE: Pa pazi ovako. Nekome ko rastavlja neki fajl nije mnogo korisno da ima file01, file02 itd. pa da ih on sam posle reimenuje. I da kod MG_RAY-a ne mogu da postavim odredjenu velicinu za svaki fajl vec ih on deli na (skoro) jednake fajlove. I onda dolazi do rucnog menjanja ekstenzija sto se korisniku bas i ne svidja i korisnije mu je da to uradi u programu. Jos nesto: SVI GLASAMO! I da jos jedno pravilo: Nema vracanja i gatanja ko ce da pobedi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() btw. po 3. put ![]() ![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() I zamisli sad da ja NEKAKO rastavim fajlove tvojim programom, i dam nekom taj program i rastavljene fajlove, mislish li da ce se snaci?? Ma nema sanse! Tako da... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Kekule Mekule
|
![]()
Da ih sastavi? Pa snaci ce se naravno. Samo kuca fajlove koji su rastavljeni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
Međutim, to što ti radiš sasvim lepo radi i Total Commander. Izdeli fajlove zadat broj delova ili na potreban broj delova zadate dužine. Čak na kraju napravi i CRC fajl uz pomoć kog se proverava da li je sve u redu i da li nešto ne fali. Naravno, uvek je slađe kada nešto sam uradiš nego kad uzmeš gotovo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Veteran
|
![]()
MG-ray: Zaista nemam pojma zasto ti ne radi, upravo sam skovao novu mnogo bolju verziju kako je Eclipse trazio. U verzije za linux program moze da rastavlja bilo koji file, dok u verziji za linux kod jpg slika nesto baguje iz nepoznatih razloga.
Verzija za win: http://d.turboupload.com/d/1616915/dist.rar.html Verzija za linux: http://d.turboupload.com/d/1616266/L...e.tar.bz2.html Upstvo: Ubacite file u folder sa exe-om. Pokrenete program i pritisnete jedan za rastavljanje. Unesete koliko fileova zelite i on ih na toliko izdeli s obzirom da ce zadnji biti manji nego prethodni. To je sve u folderu izlaz. Zatim za sastavljanje pritisnete 2. Unesite ime foldera (u ovom slucaju 'izlaz') i to je to. Napomena za win verziju: Skinuti sadrzaj ubaciti u folder prethodne verzije. Edit:Napravio sam jedan mali propust. Nemojte rastavljati file na vise od 9 file-ova zbog bug-a u log file-u Poslednja ispravka: Stevvan (17.3.2007 u 18:29) Razlog: bug |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Starosedelac
|
![]()
ne radi... i nemoj da mi kazesh da ne umem da koristim, jednostavno, tvoj program za fajl od 17 MB kaze da ima 476 b, a onda rekoh: ma mozda jer je velik fajl.... Onda uzmem fajl od 30 kb i kaze da ima 324 b! Mislim...............
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
challenge, programiranje, takmicenje |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Multithreading in game programming with C++ | yaelo | Pravljenje igara | 0 | 19.10.2006 1:52 |