![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 27.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Neki problemi mi se javljaju od kad sam uradio windows update (čini mi se). Neki programi koji su do tada normalno radili, više neće da se pokrenu (System Mechanic 7, GetDataBack...). Posle duplog klika na ikonicu, samo se na trenutak pojavi pješčani sat i ništa se ne desi. Jedna sudoku igra koja mi je do tada normalno radila, prestala je da radi uz poruku da postoji neki problem sa "nečim" .NET ako se dobro sjećam... Može li mi neko pomoći da riješim ovaj problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Uninstaliraj sve .NET Frameworkove i ponovo ih instaliraj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Hvala na odgovoru, samo još nešto: kako da ih uninstaliram i odakle da ih skinem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
A sto se downloadovanja tice link se izbaci na (verovali ili ne) prvoj strani Google Searcha http://www.google.com i to je prvi rezultat... Verovatno ce ti trebati .NET Framework 1.1 i 1.1 SP1 i 2.0 i Windows Installer 3.0 (koji je potreban za instalaciju .NET Framework-a 2.0) E ako nisam pomogao... Zao mi je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Poštedi me OMG-ova i ostalih dražesnih sarkazama, molim te. Ako te nešto fino pitam onda mi fino i odgovori. Sjećam se da sam imao problema sa tim .NET frameworkom, tako da se ne usuđujem da bilo šta sam čačkam bez iole detaljnijeg objašnjenja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Microsoft Windows Vista | sasha vukelic | Operativni sistemi | 1583 | 25.7.2012 16:11 |
nec dvd/rw neverovatno iritirajuć problem | nomans | Nosači podataka | 4 | 28.10.2006 11:20 |
U cemu je problem??? (boot racunara...) | Dovla84 | Kvarovi | 10 | 31.3.2006 12:14 |