![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Gde mogu da saznam koji virus kako utice na sistem i koliko je Destruktivan (opasan) tj. kratak opis virusa i njegove aktivnosti , znachi treba mi neki sajt gde postoji obimna enciklopedija virusa gde bih mogao da ubacim naziv virusa i da mi izbaci rezultate pretrage, Ovo mi je potrebno zbog toga zato sto mi je NOD32 najsvezije apdejtovan nasao isti virus
![]() u setup-u programa DivXDVD Ripper i u sistemskom folderu fajl "olescope.dll" posto mi je taj program veoma potreban nisam dozvolio nod-u da ga obrise, vec sam ga pomocu WinZipa zapakovao u arhivu i enkriptovao ga passwordom, tako da nemoze virus da se oslobodi (nasao sam takvo uputstvo negde na Net-u). Posto mi je taj program u kompjuteru 2-3 meseca samim tim i virus nisam primetio nikakvu sumnjivu aktivnost. E sad kad bi mogao da saznam nesto vise bas o tom virusu, tj. koje mu je zanimanje i koliko je zaj*ban, znao bih da li da brisem program ili da ga ostavim. Inache svaki dobar FreeWare program mi je pomalo sumnjiv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
ima na www.viruslist.com mada nije bas korisna ako hoces da cistis rucno. Na sophos-ovom sajtu ima baza a secam se (odavno, ne znam da li je jos uvek) da na symantec-ovom sajtu imaju odlicna uputstva za rucno ciscenje (secam se "svoje" prve "zaraze", jos sa 95. i atacmenta u poruci cija je ikonica bila kao "open with" sa windowsom... Medjutim, bila je exe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Virus za Symbian Series 40? | Bane456 | Programi za mobilne telefone | 12 | 29.1.2007 23:06 |
virus koji brise sve po redu | 3*.v1ru5 | Kvarovi | 2 | 4.1.2007 14:44 |
Neki cudan virus | Ne$A | Kvarovi | 6 | 27.10.2006 20:33 |
Power Point virus | galebns | Operativni sistemi | 2 | 21.7.2006 12:59 |
Virus u boot sector-u ! | sily | Zaštita | 6 | 9.1.2006 17:57 |