![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
Veteran
Član od: 11.5.2006.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 160 puta na 135 poruka
|
![]()
neku koja nece da mi dosadi posle pola sata...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Tihi na korisnoj poruci: | ||
La.Prestige (15.9.2008) |
![]() |
#102 |
Član
Član od: 12.7.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 46 puta na 32 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Banned
Član od: 26.5.2007.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 95 puta na 54 poruka
|
![]()
Boze Kakva Tema Sto Nisi Napiso ''kakvu Bi Ribu Zeleli Da Imate Ili Tako Nesto Lol:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci: | ||
Ice-Man (29.9.2008), Ketchua (15.9.2008), Nash Knight (15.9.2008), tiho86 (26.3.2014), Wolverine (26.9.2008) |
![]() |
#106 | |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 241
Zahvaljeno 178 puta na 92 poruka
|
![]() Citat:
![]() Nego meni se sad igra nesto na fazon BG, ali sa Mage: Ascension pravilima i setingom. Mislim uvek mi se setting povrsno svidj'o al nit' sam nesto upoznat niti sam igrao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Član
Član od: 4.3.2008.
Zahvalnice: 117
Zahvaljeno 47 puta na 24 poruka
|
![]() Citat:
to bi bilo fenomenalno , ali da bude u doba 1991 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Veom veoma VEOMA teško. Jer ako igra kaže istinu (da su svi manje više klali), svi će biti uvrijeđeni, a ako stane na jednu stranu radi priče, odmah će svi na nju da skoče. Nemožeš jednostavno ljudima tu udovoljiti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Član
|
![]()
Timski FPS na temu WWI iz perspektive naših vojnika, igra bi bila apsolutni hit. Taj rat je ionako najviše ojadio naš narod, pa bi novopečeni igrači mogli malo bolje da se upoznaju sa surovom realnošću tadašnjeg vremena, i još pride eto im lekcija iz istorije. Da vide kako Srbi tuku mrskog neprijatelja.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Aha, i što je još bolje, to je poslednji rat u kome nemamo moralnih mrlja, tako da bi se dalo predstaviti fino. Takođe kod nas rat se nije zapao u rovove, bio je mobilan, pa je i zanimljiviji od zapadnog "kosim iz mitraljeskog gdnijezda"
Scene: -kratežom kasapljenje Austrijske vojske pri prelasku Drine (uz igru skrivke sa neprijateljskom artiljerijom) -početne borbe tokom Cersje bitke -povlačenje i na kraju juriš tokom Kolubare -poslednja odbrana Beograda 1915 -Povlačenje kroz albaniju (prelaženje klizavih mostova dok svako malo Albanci pucaju po vama) -Frenetično bježanje sa tonućeg broda koga je pogodio sumaren (nešto kao ona misija u MOHAA:Spearhead) -Kajmakčalanski juriš -Trijumfalni ulazak u beograd naravno to prošaraš više sinematičnim misijama, kao: -saopštavanje da su AUstrijanci objavili rat, prijava u vojsku (može kao trening da služi) -itd. Naravno to neće biti napravljeno osim ako nebude dio neke igre koja pokriva čitav WWI |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Član
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
3D mmo pucacina nalik Counter Strike-u(headshot, leg-arm hits) sa sto manje laga
![]() ![]() sa elementima mmorpg kao sto su raid gradova, ili nesto nalik o-game-u. Akcent ide na shooting, piloting and the explosions ![]() Ili cu jednostavno da chekam Fallout mmorpg ![]() http://www.destructoid.com/fallout-m...s--28559.phtml |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]()
Mogli bi da nas urade i u nekoj pucachini o WWII, sa atmosferom na nivou COD. Pa ipak smo i mi dosta toga uchinili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Član
|
![]()
Recimo da bi moja zelja bio Tomb Raider (Remake 2. dela), kao sto su uradili Anniversary (za 1. deo). Znaci taj nivo kvaliteta grafike i mehanike, ali duzina kao original 2. deo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da igra ima jednu od najboljih realnih pricha(pozeljno bi bilo da bude FPS)sa puno zapleta i puno obrtaja i da se radnja deshava u sadashnjosti(bilo bi pozeljno),da atmosfera bude na nivou COD,muzika jeziva,grafika da bude prosechna,duzina igranja da bude izmedju i 20 sati, i da igra ne potiche iz EA!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Član
|
![]()
Doom 1 i 2, u modernizovanom ruhu. I dan danas, feeling prilikom igranja je XYZ puta bolji nego u slučaju Doom-a 3, bez obzira na za današnje uslove smešnu grafiku. Kada bi neko odradio High Resolution Pack kao i za Duke Nukem 3D, to bi bio pun pogodak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Veteran
Član od: 10.1.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 79 puta na 69 poruka
|
![]()
Ja bih voleo da igram jednog dana novi nastavak Thief serijala, ali posto se to nikada nece desiti, mogao bi i Thief 2 sa unreal 3 engineom da odradi posao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Član
Član od: 14.9.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 9 puta na 8 poruka
|
![]()
voleo bi da igram mgs 4 na pc,ili mozda max payne 3,ili neku dobru horor igru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kosovski boj
Features: -Biranje strana i klasa -Mogućnost igranja kao neki od istorijskih likova -Cut scene iz filma -Grafika na nivou ![]() -Mogućnost snimanja videa i plasiranja svoje verzije Kosovske bitke na internet ![]() -Mogućnost uzimanja oružja od oponenta ako ostanete bez oružja i bliska borba rukama ![]() -To bi bilo to Poslednja ispravka: Djordje Turjacanin (27.9.2008 u 19:22) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Djordje Turjacanin na korisnoj poruci: | ||
godzilla (29.12.2009) |
![]() |
#119 | |
Veteran
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Član
Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 108 puta na 37 poruka
|
![]()
Ja sam razmisljao da naprave igricu "Photography" koja bi se igrala u prvom licu kao shooter igrice.. samo sto bi u mesto puske imao aparat .. neki Nikon D300 za pocetak ... a da kao u stalkeru ides gde hoces i radis sta hoces... samo sto si u New Y. sitiju... i onda radis za razne agencije, fotkas saobracajke juris poznate licnosti l. kupujes bolju opremu za aparat.. imas svoja kola . itd... tako nesto sam trazio na netu ali nista ne mogu da nadjem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta je ono što vas DRŽI da igrate određenu igru? | sasha vukelic | O igrama uopšte | 167 | 12.11.2008 0:12 |