![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 2.5.2006.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 75 puta na 59 poruka
|
![]()
Caos, Uzeo sam Nokiu 3250, insalirao sam DIVX player, pokrenuo sam neke sirov divx, radilo je ali jako sporo, e sad, neznam , na koji bitrate da stavim da budu filmovi od po 20min, i u kom programu to da uradim, jer DrDivx pravio brljotine,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja koristim Smart Movie na 3660. Uz njega dobijas i aplikaciju za PC u kojoj konvertujes video fajlove. U tom konvertoru imas cak mogucnost da uz video prosledis i .sub fajl, tako da konvertovani fajl koji prebacujes na telefon ima i titl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sto je veci bitrate,veci je i kvalitet,a sto je veci kvalitet sporije ce da radi...
Eksperimentisi sa bitrate-om ali ipak nemoj previse da ga smanjujes jer je "ekstremno" smanjivanje dovodilo do ekstremno ocajnog kvaliteta (bar kod mene) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
112kbs bitrate najmanji za ok kvalitet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
hmm,secam se da sam skinuo DivX 6 PRO.E u njemu sam nasao podesavanja za telefone posebno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Uzeo bih IrDA na USB2.0 - koji je najbolji ??? | Ilic Marko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 23.2.2006 19:45 |
Koji Slack da instaliram na stariji laptop? | damon | Slobodni softver | 2 | 12.1.2006 14:14 |
AMD ili Intel za Video obradu ? | Robert | Osnovne komponente | 19 | 6.1.2006 22:00 |