![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 4.12.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam TV karticu kworld TV terminator problem je u tome sto kartica odlicno radi na svim software-ima kao sto su windvr3.christv i drugi osim na softveru koji sam dobio na cd-u uz karticu a softver je PVR-PLUS.Tacnije softver mi posle svakog pokretanja blokira racunar.Problem je u tome sto mi daljinski koji sam dobio uz karticu ne radi ni na kom softveru osim na PVR-PLUS?Sta da radim sa ovim softverom\?i da li postoji neki drugi softver uz koji bi radio i daljinski?u cemu je problem? INace imam ati radeon rx1600 sa DDR3 i intel dual-core D805 i 1gb DDR2 na Windowsu XP Professional-u sa servis pakom 2. Da li je moguce kupiti neki univerzalni daljinski koji bi resio problem i koliko oni kostaju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Znam da nije neko resenje, al ajde:
Ovo ti je sema za IC senzor za komp. Kupis na pijaci univerzalni daljinski, a softver je winlirc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
I da daljinac nije vise od 300din.
Ovi delovi sa seme su jeftini, prikljucuje se na serijski port. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Ovo sto je beagle naveo provereno radi,isprobao sam sa skystar2d kartom pre nego sto su se pojavile kod nas one sa daljinskim upravljacem.
mozda je ova slika malo jasnija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 22.4.2006.
|
![]()
kao prvo dali si experimentisao sa promenom slota za tv karticu. a mozes i da za pocetak ispremestas ram. ovo sto pricam je oko onog programa koji blokira. a za daljinac ja sam na dva mesta resio instalacijom SP1 i onda hoce da radi. probaj SP1 i dodaj mu samo par neophodnih zakrpa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 22.4.2006.
|
![]()
kao prvo dali si experimentisao sa promenom slota za tv karticu. a mozes i da za pocetak ispremestas ram. ovo sto pricam je oko onog programa koji blokira. a za daljinac ja sam na dva mesta resio instalacijom SP1 i onda hoce da radi. probaj SP1 i dodaj mu samo par neophodnih zakrpa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
Član od: 4.12.2006.
|
![]()
Hvala na savetu. Posto moja tv kartica vec ima daljinski koji provereno radi da li ce raditi na WINLIRC-u posto nema sanse da napravim sam ovu semu sa kondenzatorima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
ne radi mi software za tv karticu | marko vuleta | Video/TV softver | 2 | 30.1.2007 18:20 |
DA LI GF 7300GT radi na konfiguraciji... | Rinswind | Grafika | 22 | 23.11.2006 11:03 |
DDR400 Radi na 200MHz? | madsrdjan | Osnovne komponente | 6 | 13.10.2006 14:49 |
WinDVD i daljinski | quality | Video/TV softver | 0 | 24.5.2006 20:23 |