![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 1.1.2008.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Imam ADSL od Euneta i od njih sam dobio onaj mali ZTE ruter koji mi se ne svidja po izgledu pa sam ja kupio TP Link TL-W8961,ali sa tim ruterom imam problem da se na svakih nekoliko sati diskonektuje na nekoliko sekundi i onda se ponovo sam konektuje.
U cemu je problem da li je stvar u nekim podesavanjima sto nisam dobro odradio? Do Euneta nije jer njihov ZTE radi normalno,ali ja hocu bas taj TP Link. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Bolji ADSL ruter | veljaaa | ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 26.1.2014 15:19 |
Kako povezati na jedan ruter 2 rutera? | marko93bb | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 16.1.2014 20:29 |
Ruter | sundjer bob kockalone | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 7 | 11.11.2012 13:09 |
Ruter ne daje signal?! | GameFREAK | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 4.1.2012 15:34 |
Wireless ruter, spajanje više računara u LAN, a da svi imaju izlaz na net | Master Neo | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 16.6.2009 19:01 |