![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Pozdrav.
Trazim svugde po Internetu pa reko' da pitam i ovde. Zanima me da li neko zna neko resenje koje bi mi pomoglo. Da objasnim situaciju. Imam 2 PC-a. PC1 je standardan Windows10 PC, dok je PC2 sa nekim industrijskim Custom OS-om (nije Linux, iOS itd.) koji ne dozvoljava nikakvu instalaciju dodatnog softwera ili drajvera. Dakle, sa PC1 na Windowsu bi trebalo da se pristupa PC-u 2 preko USB2USB neke konekcije koja emulira tastaturu i misa hardverski ako razumete, dok na Windows PC-u moze da se instalira drajver za to ili kontrolna apllikacija, itd. Znaci Windows PC-u 1 bi se pristupalo preko interneta (Teamviewer ili slicno) preko koga bi se dalje kontrolisao PC2 sa tim Custom OS-om za potrebe prezentacije tog OS-a potencijalnim klijentima. A nazad sa PC-a 2 PC1 bi dobijao sliku preko HDMI capture kartice koja bi bila ili USB ili PCI-e varijanta. E sad da li bi to islo preko VM neke radi zastite samog PC-a videcu. Ali generalno problematika je naci neko USB2USB resenje koje bi emuliralo misa i tastaturu hardverski na tom drugom PC-u. Nasao sam neka resenja na Arduino bazi i jos neka druga, ali opet ne skodi da pitam, mozda postoji neko lakse resenje od Arduina i da je plug and play. Hvala unapred na odgovorima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Emulacija... | The Dark Gamer | Stare igre | 254 | 25.12.2020 2:50 |
PSP emulacija : JPCSP i PCSP | CTOJAH | Konzole | 1 | 26.12.2010 23:44 |
Emulacija mobilnih igara i programa na Windows-u | Schnak3 | Aparati i oprema | 2 | 20.3.2010 18:33 |
Emulacija GC-a pomocu Dolphin emulatora | Darkoj | Konzole | 1 | 21.3.2009 19:50 |
NDS emulator | Darth Ivan | Konzole | 12 | 22.1.2008 15:14 |