![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 29.5.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kako da dodam driver za mrezu u instalacione fajlove za windows xp? (Ne u ISO fajl)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.181
Zahvaljeno 1.320 puta na 1.094 poruka
|
![]()
Hoćeš da napraviš setup.exe koji će da instalira drajver za mrežnu ako sam te dobro razumio?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Nasao sam program nLite. On vajno smesti drajver u instalacione dokumente windowsa i kad hoces da instaliras windows na neki racunar on sa njim intalira i taj drajver na racunaru. Ali ovo ne radi
![]() Elem, konkretan problem mi je taj sto imam neki toshiba laptop (portege 3500) koji nema niti cd-rom niti flopi. U BIOSu moze da se podesi da boot-a sa HDD, LAN, FDD i CD-ROM. E sad na HDD imam neki windows na nemackom koji nema language packove niti mogucnost za promenu jezika, nema drajvere i prezarazen je virusima (sve gore od goreg) ![]() Podesio sam da boota sa mreze i na nekom povezanom racunaru sam preko programa Serva podesio da postavi instalaciju windowsa na mrezu. I sad to lepo pocne da radi i pokrene instalaciju windowsa sve dok u jednom momentu zastane i napise da missing netword driver i restartuje sam od see i tera sve tako u nedogled. I sad ti ja preko ovog nLite programa vajno ubacim driver za mrezu u instalaciju za windows i sve ponovo pokrene i isti djavo. Pokusao sam da izvadim hard disk iz ove toshibe i stavio na drugi racunar gde sam instalirao windows ponovo i instalirao ovaj nLite i probao da popravim intalaciju onog windowsa koji ne reaguje ali nije htelo. E sad ako me je neko razumeo nek napise nesto korisno a ako nije nek napise nesto bezveze, radujem se ja i kad samo vidim da neko nesto odgovara ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 660
Zahvaljeno 1.169 puta na 911 poruka
|
![]()
Jedno od resenja ovde. Edit: sad vidim da ne moze boot kod tebe sa usb-a. ..
edit 2: ako mozes da nabavis usb cdrom Goran ti je predlozio dobro resenje. Imas opisan postupak i ovde negde na forumu. Relativno skoro sam video tu temu. Poslednja ispravka: Laskaris (17.5.2017 u 15:39) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex Parrot
|
![]()
Nabaviš USB CD-ROM, na HDD nabaciš PLOP boot manager i instaliraš windows sa CD-a...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 7.8.2012.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 37 puta na 19 poruka
|
![]()
U slučaju PLOP-a, može i da boot-uje sa USB-a.
Ili da izvadi HDD, nabaci instalaciju na njega uz pomoć WiNTSetup-a na nekom drugom računaru i vrati HDD nazad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
PLOP samo blicne i ne zadrzi se da mogu da izaberem boot
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
add, instalacija, windows |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem plavi ekran Win 10 | mali41 | Operativni sistemi | 4 | 16.12.2016 1:48 |
TOSHIBA Satellite C660D-1GJ network ctrllr. driver nedostaje | Bata86 | Prenosni računari | 5 | 12.6.2012 13:10 |
ASUS ploca M2N windows 7 driver! | Mica | Kvarovi | 5 | 1.3.2012 23:03 |
Windows 7 Network Location problem | DarkNemos | Operativni sistemi | 4 | 28.10.2010 1:02 |
100 Useful Run commands for Windows (Shortcuts) | wog326 | Operativni sistemi | 1 | 10.8.2010 13:45 |