![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Zanima me da li bih mogao da na laptop Lenovo G500 (Intel 2020M (dual-core), 8GB rama,1TB HDD i IntelHD graficka) pored postojeceg Win7 instaliram i neku verziju Mac OS X-a kao dual-boot? Da li bi laptop mogao da izgura to? Prvenstveno me zanima Mac OS zbog pravljenja aplikacija za iPhone i iPad, a to ne mogu u Windowsu jer ne podrzava XCode.
Dalje me zanima, kada sam instalirao Win7 podelio sam HDD na dve particije, C za sistem i D za fajlove, e sad, kada bih instalirao Mac OS da li bih mogao da "odvojim" za njega nekih 150GB sa D particije? Pritom da mi fajlovi na D disku ostanu netaknuti? Ili bas mora da mu bude cist disk? Takodje bih voleo da mi neko preporuci Mac OS verziju koju da boot-ujem. Gledao sam i Virtual Machine ali bih nekako voleo da to bude cist sistem ako je ikako moguce. Hvala puno unapred. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
g500, lenovo, mac, osx, windows |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kloniranje (pravljenje image)-a dual boot particija na HDD | makiem | Aplikativni softver | 0 | 20.10.2012 17:08 |
Dual boot Windows 7 i Ubuntu 12.04 | PEDJA CZBG | Slobodni softver | 35 | 7.6.2012 0:33 |
Da li imate Dual Boot? | Fiky | Brbljaonica | 35 | 30.1.2011 17:07 |
Dual boot POMOC | Beca | Operativni sistemi | 3 | 1.8.2009 23:21 |
Dual boot problem | Kroket | Operativni sistemi | 2 | 4.3.2009 19:28 |